Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

altan14

Üye
Bende note 2 kullanicisiyim benide ekleyin listeye

hamoreso

Üye
Bende note 2 kullanicisiyim tesekkürler...

97ege97

Üye
Ben de Note II kullanıcısıyım...

hamoreso

Üye
Arkadaslar ben neden android marketinde yorum yazamiyorum google play yani yardim eferseniz sewinirim bide nasil yapiliyor bilmiyorum nerden giriliyor....

enesfilik

Üye
Bende note 2 kullanicisiyim :)

saykoman

saykoman

Üye
Benide ekleyin :D

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
Benide ekleyin ama benim bikac sorum olacak note 2 de dns ayarlarını nasıl değiştirebilirim ve s kalemi çiardigimda uygulamalar gelmiyor

saykoman

saykoman

Üye
Play stordan dns settings isimli programi indir. Isini görecektir.

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
Play stordan dns settings isimli programi indir. Isini görecektir.
Teşekkür ederim
Peki s pen cIkardIgimda uygulamalar gelmiyor

- - - Eklendi - - -

Ben 3g için dns degistirmek istiyorum

admank

Üye
benıde eklersenız sevınırıım alalı 1 hafta oldu cıhaz mukemmel

saykoman

saykoman

Üye
S pen ekrani icin ayarlar/ekran/sayfa arkadasi secenegi/ spen isaretli olsun. Sikinti kalmaz. 3g dns ayari icin cihazi rootlaman lazim. Forumda arama yap istersen bulursun. Fakat cihaz garantili ise garanti disi kaliyor bilgine. Olmadi acil isin varsa, uc browser ya da opera mini. Bu programlar verileri kendi serverlerinden compress yapip sunuyorlar bu yuzden engellere takilmiyor.

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
S pen ekrani icin ayarlar/ekran/sayfa arkadasi secenegi/ spen isaretli olsun. Sikinti kalmaz. 3g dns ayari icin cihazi rootlaman lazim. Forumda arama yap istersen bulursun. Fakat cihaz garantili ise garanti disi kaliyor bilgine. Olmadi acil isin varsa, uc browser ya da opera mini. Bu programlar verileri kendi serverlerinden compress yapip sunuyorlar bu yuzden engellere takilmiyor.

Tesekur ederim bilgi için

eren964

Üye
mrb benim cihazım n7105, cihazı odin üzerinden recovery yapıorum işlem sırasında hiç bi sıkıntı yok.. işlem bittiginde teli kapatıp recovery modda acmaya calıstıımda tel downloading ekranını açıyor. hiç recovery yapılmamış gibi neden böle yapıyodur.. yardımcı olabilirmisiniz ?

- - - Eklendi - - -

mrb benim cihazım n7105, cihazı odin üzerinden recovery yapıorum işlem sırasında hiç bi sıkıntı yok.. işlem bittiginde teli kapatıp recovery modda acmaya calıstıımda tel downloading ekranını açıyor. hiç recovery yapılmamış gibi neden böle yapıyodur.. yardımcı olabilirmisiniz ?

- - - Eklendi - - -

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
notlar düştüğü için giremiyordum.
n7105 için uygun herşey xda da var. orda sıkıntı yok sanırım. belki de ses açma diye kismaya basıyorsundur. birde bunu dene. olmazsa cwm yüklemek gerekli

Kurfali66

Üye
Trad son sürüm çıktı arkadaşlar V10 tavsiye ederim ama sonrası gelmeyecek malesef yine de şuan bence en harika rom

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Trad son sürüm çıktı arkadaşlar V10 tavsiye ederim ama sonrası gelmeyecek malesef yine de şuan bence en harika rom

trad bence sadece iyi bir rom. ben barikatdissten fazlasını bekliyordum.
1. tarayıcı bazen ana sayfayi otomatik ctrlpda ya çeviriyor.
2.falza üst bar programı var. 1 tanesi gereksiz.
3.rom1.1gb içi doldurulmuş. ki bu fast & powerful işine hiç gitmiyor.
4. birsürü launcher teması ayrı bir kötü yan.
5. ses yamalarindan birisini açmak Çin işkencesi. tamam hepsi çalışıyor ancak niyeyse sürekli durdurulup duruyor. Tüm yama paketlerini sildim neizo hariç.
6.menunun 6x5 olmasi rahatsız edici. parmaklarla alttaki uygulamaya basmak için bazen geri veya seçeneklere bile basabiliyorsunuz.
7. rom biraz sisirilmis.
8.bazi zamanlar üst bar da bile fps düşüşü fark edilebilir. sistem uygulamalarını silince sorun yaratıyor anlayamadım.

iyi olarak.
1. kişiselleştirilebilir olması yönünden hybrid romlardan sonra 1 numara.
2.rom şişirilmiş olmasına rağmen gayet hızlı.
3.ses yamaları başarılı kendiniz tekrar .lib aşaması ile uğraşmıyorsunuz. yine de biraz eksik.
4.arkaplan vs. gayet iyi seçilmiş.
5.menuye daha fazla şey sığıyor ancak biraz rahatsız ediyor.

barikatdiss e sormam gerek. romu neden devam ettirmiyor? romu karıştırdığı ve düzenlemenin zaman alacağı için mi yoksa başka bir sorun mu var?
yanlış anlamayın kötü demiyorum ben de 1 2 sefer vazgeçtim de.

- - - Eklendi - - -

herkesi Kayıt etme olacağım 4 tane 1 aldigim için okulda fazla yok şu an. ancak son 3m yazılım bittiği an herkesi ekliyecegim. biliyorum oldukça geciktim. kusura bakmayın lütfen. Ayrıca emin olun sayımız bi 140ı geçmiştir.

Kurfali66

Üye
Note 2nin ekranını kirmis ve HTC butterfly a geçmiş ondan dolayı ayrıca 5x6 ya da stock romu kurarken seçebilirsin

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
hmmm onun adına üzüldüm. ben de en son v8 var. arkadasa v10u kurdurdum arimada ne değişti bilmiyorum ama. onda da bu sorunlar vardı.

Üst Alt