En Uzun süre giden telefonlardan Bir tanesi. netim hiç kapanmaz.dün akşam taktım şuan %38 deSelam arkadaslar sizlere bir sorum olacak galaxy s kullanicisiyim aklimda note 2 var cepten surekli internete giren arkadasimiz varsa batarya tuketimi ne durumda yani en fazla asiri kullanimda kac saat dayaniyor bataryasi?
Peki bisi sorucam batarya dusukkugu etkiler mi sonucu
Indirmek icin değil. Dun aksam flim izlerken bi anda hafiza dolu uyarisi verdi. Bende eger kaydediyorsa silip hafizayi normale cevirmek icin sormustum. Eyvvallah tesekkurlerkardes verdigin bilgi icin.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Selam arkadaslar sizlere bir sorum olacak galaxy s kullanicisiyim aklimda note 2 var cepten surekli internete giren arkadasimiz varsa batarya tuketimi ne durumda yani en fazla asiri kullanimda kac saat dayaniyor bataryasi?
Tesekkurler arkadslar cok iyiymis bu bahsettiginiz sureler ceptelefonunun interneti degilmi wifi felan degil yani?
note 2 de uygulamaları nası hafıza karta taşıcz?
Ben garantiye çıkararak bile yapamadım directory bind programını kullanıyorum büyük uygulamaların datalari hafıza kartında program sayesinde telefondaymis gibi gösteriyor ama yine root lazım.
Vallahi flash player konusu tam bir Muallak. En iyi yöntem Googleye flash player android yazıp kendi sitesinden çıkan son sürümü indirmek ki bazı telefonlar hala sıkıntı çıkartıyor. Benim Roma gömülü oyüzden sıkıntı yok