Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

alenkolik

alenkolik

Üye
Önceden 15000 küsür alıyordum değerlemeden şimdi 18000 civarı alıyorum yeni yazılımla gerçektende seri.

Nedense bende tam tersi oldu. 19000 leri gorurken simdi 17000 lerde. Güvenilirliği yok bunun.

- - - Eklendi - - -

Az önce 60.63 mb lik ek güncelleme paketi geldi. Şuan için bi fark goremedim. Bazı uygulamalar optimize oldu heralde ama gozle görülür bi değişiklik yok.

_immortal_

_immortal_

Üye
custom yazılım..sıfırdan kurulum ek güncelleme değildir.

omursevim

omursevim

Üye
Galaxy s3 ike takas yapmak istiyen varmı.Telefonu
Türkcell, den aldım Ağustos ayında iki yıllık garantisi var.
Galaxy not2 ile takas yapmak istiyorum anlaşabiliriz.

Arkaşlar ilgelenen yokmu .Nerde bulabilirim böyle takas yapanları

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
note2 için en iyi navigasyon hangisidir..türkiye olursa iyi olur

Orjinali.

- - - Eklendi - - -

Bende bu heyecanın içinde olmak isterim Ümit ünal [Tugek]

Konuya eklemek çok zorlaştı. Bugün ekliyordum 35 kişide iken sayfa yenilemesi yaptım ve ne yazık ki silindi. Benim de ders yapmam gerek biraz daha gecikecek konuya eklemeler. İlginiz için teşekkürler.
Elinizde apkler halinde progranlar vs varsa linkini bana pm atavilirsiniz. Konuya eklenir.

_immortal_

_immortal_

Üye
igo nun var çöznürlük 1024x720 tam note 2 ekranına göre radar-trafik ışıkları kameralara kadar gösteriyor.yaklaşamaya başladığın zaman ötme sesi sıklaşıyor. güzel program valla.
[/URL]

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
S.a Note 2 Cılqınları.. Bu Yeni Gelen Güncelleme Hakkında Bilqisi Olan Var mı acaba ?? Bu arada Benide Listeye Eklerseniz Sevinirim :)

saressart

Üye
Arkadaşlar telefonla görüşürken whatsapp ve internet i kuIIanamyoRum Bunun için öZel ayar mi var

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

Kurfali66

Üye
Viberi bir dene viberi ve whatsapi 2 bolmeye ayir bi

zazanas.58

Üye
ıyı gunler bende yenı note2cıgım 1 aydır kullanıorum ama sımdı gırdım buraya benım sıkıntım var guncelleme sonrası wıfı gıttı gıdıs o gıdıs hıc bır turlu wıfıye baglanamıorum gerı donus nasıl olabılır yardımlarınızı ıstıyorum

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
ıyı gunler bende yenı note2cıgım 1 aydır kullanıorum ama sımdı gırdım buraya benım sıkıntım var guncelleme sonrası wıfı gıttı gıdıs o gıdıs hıc bır turlu wıfıye baglanamıorum gerı donus nasıl olabılır yardımlarınızı ıstıyorum

WiFi sürekli bağlanma veya kapanma aşamasındamı kalıyor? Yoksa açılıp kapanıyor ancak bağlanmıyor mu?

oyibo

Üye
Ya arkadaslar not 2 ldim daha 3 gun oldu oyun yüklendim actim ama karsima indirmem gereken dosya cikti boyutuda 607 mb ben mobil internet kullaniyorum ne yapmam gerekiyor biri acikca anlatsin birde bu apk ne oluyor anlami ne acil lutfen ben bu telefonu oyun icin aldim yardım lütfen

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaslar not 2 ldim daha 3 gun oldu oyun yüklendim actim ama karsima indirmem gereken dosya cikti boyutuda 607 mb ben mobil internet kullaniyorum ne yapmam gerekiyor biri acikca anlatsin birde bu apk ne oluyor anlami ne acil lutfen ben bu telefonu oyun icin aldim yardım lütfen

Sanırım pm gitmemiş sana

Bende senin gibi mobil internet kullancisiyim. Bende o büyük datalari açık buldugum wifilardan çekiyorum. Benim telefon rootlu olduğu için yanımdaki arkadaşım bazen evden indiriyor büyük dosyayı bende ondan çekiyorum. Mecburen bu gerekli. Bence datayi indirmesende olur. Açık wifi beklersin. 1 saatini alır. Oyun real racing 3 mü?
Telefonu daha iyi kullanmak için ise
Download blazer pro.
Advanced mobile care
FMR memory cleaner
Opera tarayicilar
Kullanabilirsin. Opera veri tasarrufu için.
Download blazer internetin hızını anlık takip etmek ve sonuna kadar kullanmak için. Mobile care oyunlarda hız artışı ve telefondaki hataların giderilmesi için. Fmr yüksek boş ram için kullanılabilir. Benim diğer tüm uygulamalarım root gerektirdiği ve aşırı gerekli olmadığı için yazmıyorum. Unutmadan batarya için antutu battery saver pro ve duvar kağıdı için seeds of life öneririm.

Apk ise applikation dur. Yani windowstaki .exe
datalarda aynı mantikta.

toca

Üye
Beyler 2 gün önce bencmark yaptım az mı çok mu anlamadım yani siz daha iyi biliyorsunuz düşük geldi ama bana :D
[/URL] Uploaded with [/IMG]

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Olabilecek en doğal sonuç

_immortal_

_immortal_

Üye
normal sonuç.

Nerminlee

Üye

Sanırım pm gitmemiş sana

Bende senin gibi mobil internet kullancisiyim. Bende o büyük datalari açık buldugum wifilardan çekiyorum. Benim telefon rootlu olduğu için yanımdaki arkadaşım bazen evden indiriyor büyük dosyayı bende ondan çekiyorum. Mecburen bu gerekli. Bence datayi indirmesende olur. Açık wifi beklersin. 1 saatini alır. Oyun real racing 3 mü?
Telefonu daha iyi kullanmak için ise
Download blazer pro.
Advanced mobile care
FMR memory cleaner
Opera tarayicilar
Kullanabilirsin. Opera veri tasarrufu için.
Download blazer internetin hızını anlık takip etmek ve sonuna kadar kullanmak için. Mobile care oyunlarda hız artışı ve telefondaki hataların giderilmesi için. Fmr yüksek boş ram için kullanılabilir. Benim diğer tüm uygulamalarım root gerektirdiği ve aşırı gerekli olmadığı için yazmıyorum. Unutmadan batarya için antutu battery saver pro ve duvar kağıdı için seeds of life öneririm.

Apk ise applikation dur. Yani windowstaki .exe
datalarda aynı mantikta.
Acaba kim o arkadas ya cok merak ettim

toca

Üye
Peki bisi sorucam batarya dusukkugu etkiler mi sonucu

keskin05

Üye
Slm arkadaslar note 2 de normal tarayicida izlenen videolarin saklandigi bi dosya varmi yani izlerken ayni zamanda videoyu indiriyormu indiriyorsada hangi dosyada sakkiyor biken arkadaslar lutfen yardim ederseniz sevinirim :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bizbo

bizbo

Üye
Kısa bir süre belleğe yükleniyor sonra direk siliniyor, yani filmeri indirmek için farklı birşeyleri denemelisin.

Üst Alt