Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar note 2 için 3100 mah dan daha yüksek batarya nerden bulabilirz acaba orjinal olarak
Orjinal batafya yok.

- - - Eklendi - - -

Herkese merhabalar. Yaklaşık 2,5 aydır Note 2 kullanıcısıyım. Beni de ekleyebilirsiniz.

Telefonu aldığım günden beri bu sayfayı takip ediyorum. 1 hafta öncesine kadar telle ilgili hiç problem yaşamamıştım. Telefon prizdeyken çok uzun sürede dolmaya başladı. (Örn: 2 saatte %100 doluyorsa, 8-9 saatte anca bütün pil dolmaya başladı.) Bir kaç yerde güncellemelerden kaynaklanan problem olduğunu duydum. Bende öyle düşünüyorum çünkü o sıralar telefonuma 50mb civarında bi güncelleme gelmişti ama tam olarakta neden
kaynaklandığından emin değilim.

Bu konuda sizlerin de fikirlerini almak istedim. Şimdiden herkese teşekkürler...
Valla bende de bazen oluyor. Garantiye yollasanda aynısı olacak zaten. Güncelleme sorunu

Kurfali66

Üye
Rootlayip rom atmayi dusundunuz mu¿

Kurfali66

Üye
Takip etmiyorum oyle gezerken rastladim

Dxrnoe

Üye
note2 için en iyi navigasyon hangisidir..türkiye olursa iyi olur

Dxrnoe

Üye
şimdi çekiyorum ücretsiz..

Kurfali66

Üye
Aynen rr3 ve bunu yükleyebilirsiniz ücretsiz on numara oyunlar

erayweb

Üye
Rr3 nedir

__CePMaX__

__CePMaX__

Üye
güzel bir grup katlmak isterim yalnız benim bir sorunum var
tel hafızasını doldurdum 10 gb yi
8 gb micro sd kart aldım pc debiçimlendirdim .tele taktım yalnız yuklemeleri
yine tel hafızasına yapıyor ama yeterlı alanda olmadığı için yukleme yapamıyorum

saygılar
"
"hep birlikte en ileriye"
"

bizbo

bizbo

Üye
App2sd dene

__CePMaX__

__CePMaX__

Üye

teşekkür ederim bunu denedim şuanda yuklu ama nasıl kullanılıyor bulamadım kurcaladım ama programlar kendi hafızasında kurulu sd karta transfer seceneği yok bana acil kesin çözüm lazım lütfen harici micro sd kartımı nasıl gorur
yuklemeleri genelde googleplay den yapıyorum internetten bir dosya indireceğim zaman harici micro sd karta yukluyor ama
yuklemeye geldiği zaman kendi hafızasına yapıyor o nedenle hafızada dolu tıkandım kaldım.acil ve kesin bi çözüm yokmu

Artles

Artles

Üye

Ust bari nasil öyle yaptin kardes

- - - Eklendi - - -

Bu arada telefon ufak bi güncelleme aldi sizdede oldu mu

alenkolik

alenkolik

Üye

Ben googlemarkette zannettim orda bendede ucretsiz ;)

_immortal_

_immortal_

Üye
Önceden 15000 küsür alıyordum değerlemeden şimdi 18000 civarı alıyorum yeni yazılımla gerçektende seri.

Üst Alt