Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

tosiatk

Üye
Herkese merhaba arkadaşlar note 2 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak dönerseniz sevinirim. Sizlerdeki Note 2 nin dokunmatiği ve sensöründe mikro takılmalar oluyormu? Ve 4s mi note 2 mi desem ne dersiniz. Ben bir iki karşılaştırma yaptım. Buradaki karşılaştırmalar bölümünede yazdım ama kullananlar daha iyi bilirler dedim.

tolunay378

Üye
Herkese merhaba arkadaşlar note 2 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak dönerseniz sevinirim. Sizlerdeki Note 2 nin dokunmatiği ve sensöründe mikro takılmalar oluyormu? Ve 4s mi note 2 mi desem ne dersiniz. Ben bir iki karşılaştırma yaptım. Buradaki karşılaştırmalar bölümünede yazdım ama kullananlar daha iyi bilirler dedim.

Bence note 2.
Kardeşimin 4s' i var kendisi memnun ama onun telefonu gördükçe fenalıklar geçiriyorum :) Note 2de ekran büyük ferah ferah istediğimi yapabiliyorum. İos parası olana uygun bir sistem. Kendi ihtiyaçlarınızı belirleyip öyle karar vermelisiniz :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

Oaraya yazdım tekrar yazayım. Ya da boşver. Mikro takilmalar normal. 4s gibi basit kullanım amaçlı değil not2.
Ve ben oyun oynarken video izleyip nete girerken en küçük donma yok. Sadece oyun dururken 0.1 sn kadar takılıyor oyun o kadar.

tosiatk

Üye
tekrar çok teşekkürler.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Önemli

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
Cebe sigicak diye alacaksan alma kardes ama bilgisayarini ve telefonunu ayni anda yaninda istiyorsan al tavsiyemdir cunku ben oyle yaptim.. :)
Ben alali bir hafta oldu ama cook memnunum. Ilk baslarda buyuk diye alisamiyosun zorluk yasiyosun ama sora alisiyorsun... cebe sigmaz diyorlar ama pantolon cebinede esofman cebinede sigiyor. Biraz rahatsiz edebilir ama emin ol daha sonralsri alisiyosun.. en azindan ben bir haftada alistim. Birde alacagin telefonun ana distribütör garantisi olup olmadigina dikkat et. Yani cihaz telpa, basari, genpa vs. Garantisi altindaysa al. Bunun kontrolunude alacagin yerde yapabilirsin. Benim tavsiyem telpa.com.tr den yapman. Ornegin alacagin telefon basari firmasinin garantisi altinda eger telpanin sitesinde bu cihaz telpa guvencesi altindadir diyorsa al ama demiyorsa alma çünkü o cihaz basarinin cihazı da degildir ve bandrol sahtedir. Cunku sana satarken kutunun ustundeki bandrolu gosterirler guvenmen icin. Benim soyleyecekletrim bu kadar. :)
Ha unutmadan son olarak :) bu saydigim firmalarin fiyatlari madia markt, teknosa, dart vs. Gibi eloktronik marketlere gore pahalidir ama onlarin ucuz satmasinin sebebi yurt disindan cihazlari kendileri getirip kayit yaptiriyo olmalaridir bunu bil. 300 400 lira icin onca parayi cope atma derim. Bu ekektronik marketlerdede bu firmalarin bandrolunu gorursun fakat inanma cunku degil benim bi arkadadim ucuz diye ordan s3 aldi bandrolude telpa idi ama siteden kontrol ettigimde telpa guvencesi altinda degildir diye yaziyordu arkadasim ger goturdu ve iade etti o yuzden boyle ugrasma ve normal bi avea turkcell vodafone bayilerinden al telefonunu. Dedigim gibi internetten genede kontrol etmeyi unutma :))
bilgi verdiğin çok teşekür ederim
işlyerinde çok eğilip kalkıyorumda ondan sordum

yoldas58

Üye
Benide yaz kardesim Celal KOC Fransa dan.NOTE 2 isteklerimin tamamini karsiliyor HERKESE siddetle tavsiye ediyorum.

alpaso77

Üye
çok teşekkürler üstat,
kulaklık a2dp değilmiş onu öğrenmiş oldum. artık müsait zamanda deneyerek yeni kulaklık almayı düşünüyorum.
elinize sağlık

- - - Eklendi - - -

Merhaba,
yeni bişey farkettim; takvimdeki bildirimler alarm gibi çalmıyor. sadece tek bir uyarı sesi verip ekran bildirimine dönüşüyor; ama ben durdur diyene kadar sesin alarm gibi çalmasını isterdim. ayarlardan çözemedim gitti :)

tosiatk

Üye
selam merhaba bende aldım note 2 mi şimdi sormak istediğim birkaç şey var yardımcı olursanız sevinirim. birincisi telefonu daha yeni anlamaya çalışıyorum ve şunan 16 gb lik olan telefonun 10 gb olduğunu görüyorum bu nedendir acaba ayrıca bir şarj aparatı çıktı onu nasıl kullanıcam lütfen yardımcı olun anlayamadım enteresan bişey

1907bedo

Üye
ben 32gb hafıza kartı aldım ama telefon buna depolama yapmıyo onu nasıl ayarlayabilirim :(

Kurfali66

Üye
Arkadaşlar depolama yapacaksanız ve güzel oyun oynayayım diyorsanız cihazı rootlayıp directory bind programını kullanın dataları hafıza kartına atarsınız. Bu arada kargo tipi pantolonlar ve regular model kotlara gayet iyi sığıyor telefon(tabii jokey gibi biriyseniz orasını bilemem) 4s ile karşılaştıran arkadaşlar gördüm. Bir arkadaşın kuzeninde 4s telefon vardı note 2 ile kıyasladık ona göre note2 nin tek eksi yönü büyük olmasıymış ki zaten bu onun özelliği eksi yani kişiye göre değişir:) kağıt üstünde iphone daha aydınlı ppi değeri daha yüksek ama parlaklığı sona getirip temple run 2 oyununu açınca iphone o kadar cansız ve sönük kaldı ki inanamazsınız .

alperen_923

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum olucak şimdi 2 haftaya note 2 gelicek elime yalnız tek meselem şu: şimdi bu telefona o kadar para veriyoruz ve de hassas bir telefon... bu yüzden kılıf almayı düşünüyorum fakat gidip 100 - 150 liraya otterbox defender gibi şeyler almaya gerek var mı yoksa basit 10 - 15 liralık slikon kılıflar yeterli olur mu ? Not: alacağım kılıf arkayı koruduğu gibi ekranı da korumalı böyle olan da tek otterbox u gördüm ama türkiye de satılmıyor. Bir slikon kılıf ekranı korur mu ? Lütfen yardımcı olun...

Kurfali66

Üye
[video=youtube;OG2YvDfgV4Q]http://www.youtube.com/watch?v=OG2YvDfgV4Q[/video]

Otterbox defender çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum. Türkiyede galiba sadece grisi var ama bana siyahı lazım nerden alınabilir sizce en makul? Diğer otterboxları satanlara mesaj atacağım şimdi belki bir şey çıkar.

alperen_923

Üye
[video=youtube;OG2YvDfgV4Q]http://www.youtube.com/watch?v=OG2YvDfgV4Q[/video]

Otterbox defender çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum. Türkiyede galiba sadece grisi var ama bana siyahı lazım nerden alınabilir sizce en makul? Diğer otterboxları satanlara mesaj atacağım şimdi belki bir şey çıkar.

Ben göremedim türkiyede satıldığını ama bilmiyorum tam olarak sen nerde gördün türkiyede satıldığını ?

bulentdm

Üye
Umarım katılım artar. Not2 sahipleri belirtirse ekliyecem isimleri.

Selam Hocam Note2 kullanıcısıyım :) süper ötesi bir telefona sahip olmak çok güzel bir an olsun elimden düşmüyor ve hergün yeni birşeyler öğreniyorum

theerror

Üye
Şimdiye kadar hiçbir problemiyle karşılaşmadım. Kısrak gibi Maaşallah

alperen_923

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum olucak şimdi 2 haftaya note 2 gelicek elime yalnız tek meselem şu: şimdi bu telefona o kadar para veriyoruz ve de hassas bir telefon... bu yüzden kılıf almayı düşünüyorum fakat gidip 100 - 150 liraya otterbox defender gibi şeyler almaya gerek var mı yoksa basit 10 - 15 liralık slikon kılıflar yeterli olur mu ? Not: alacağım kılıf arkayı koruduğu gibi ekranı da korumalı böyle olan da tek otterbox u gördüm ama türkiye de satılmıyor. Bir slikon kılıf ekranı korur mu ? Lütfen yardımcı olun...

Biliyorum sabırsızım biraz ama şu sorumu düzgünce cevaplarsanız sevinirim.

dolorex68

dolorex68

Üye
Biliyorum sabırsızım biraz ama şu sorumu düzgünce cevaplarsanız sevinirim.

Ben telefonumun ön yüzünün kapalı olmasını hiç sevmem o yüzden sadece arka tarafından korumalı kılıfları tercih ediyorum ama sen on yüzünüde korusun istiyorsun sana tavsiyem cüzdan kılıf arkadaşım almış onun telefonuna çok yakışmıştı ve oldukça koruyor bide renk konusu var tabi benim cihazım gri arkadaşım ki beyaz bu arada hayırlı olsun Güle güle kullan :)

alperen_923

Üye
Ben telefonumun ön yüzünün kapalı olmasını hiç sevmem o yüzden sadece arka tarafından korumalı kılıfları tercih ediyorum ama sen on yüzünüde korusun istiyorsun sana tavsiyem cüzdan kılıf arkadaşım almış onun telefonuna çok yakışmıştı ve oldukça koruyor bide renk konusu var tabi benim cihazım gri arkadaşım ki beyaz bu arada hayırlı olsun Güle güle kullan :)

Eyvallah kardeş ben de gri renk aldım :) yalnız tam olarak söylemek istediğim o değil, senin dediğinde güzel fakat bunlarda ön ekranı korurken ekranı kullanamasın ya hani ben istiyorum ki telefon her şekilde güvende olsun he baktım olmuyor cüzdan kılıf fikri de hoş yani :)

Üst Alt