Kurfali66
Üye
Merhaba herkese. Bu bölümü açan arkadaşa teşekkürler. bende birçok Olumlu görüşe rastlayınca almaya karar verdim. Ama Şimdilik benim iç bu telefon kabusa dönüştü. Daha sim kart takarken bir baktım Micro kart gerekiyormuş. Youtube'den biraz araştırdım. baktım millet makasla filan kartı küçültüyor. Ulan dedim birbuçuk milyarlık telefon alıyoruz şu yaptığımız işlere bak. Neyse Sonra baktım Bluetooth kulaklıkla Music veya video dinlenmiyor. Sadece telefon görüşmelerinde kulaklık devreye giriyor. müzik veya video Çalarken menüde bluetooth seçeneği var aslında ama onu tıklayınca tarama yapıyor ve zaten bağlanmıŞ olan kulaklığı bulamıyor. Yani Dakka 1 gol 2. E72 kullanırken Bluetooth kulaklığı bağladığımda tüm sesler kulaklığa geliyordu. Birkaç Program buldum Bluetooth kulaklıkla Music dinlemek için ama onlar mikrofonu da aktif hale getirip tüm sesleri arttırıp kulaklığa veriyor. Video İçin görüşme sırasında oynatılmaz diyor. Bu konuda yardım edebilirSeniz Çok sevinirim. selam ve saygılar...
Erişilebilirlik ten mono sesi acmayi dene bir de kulaklığınin a2dp teknolojisini desteklemesi lazım yoksa calmaz zaten çalarsa da iyi ses alamazsın yani stereo kulaklik olmasi lazim mono ise üstte yazdigimi dene ams guzel ses alamazsin bende plantronic 903+ bt kulaklik var a2dp destekli ve deli gibi ses aliyorum hem ortam sesi (video oyun v.s hersey) hem de konusmalar orjinal romda da boyleydi simdi kullandigim romda da boyle bu romun farki sesi daha yuksek var mükemmele yakin vermesi. Sim kart konusunda da sakin makasla falan kesme git bi telefoncuya onun makinesi var findik kiracagi gibi onla micro sim karti cikariyo diger kisim da parcalanmiyor boylece simi tekrar kalan parcaya takip baska telefonlarda da kullanabiliyosun
Bu da bir-iki ay önce bir arkadaşa kulaklığı ve sesini göstermek için çektiğim video.
[video=youtube_share;Fjg_bmLRmso]http://youtu.be/Fjg_bmLRmso[/video]