Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Kurfali66

Üye
Merhaba herkese. Bu bölümü açan arkadaşa teşekkürler. bende birçok Olumlu görüşe rastlayınca almaya karar verdim. Ama Şimdilik benim iç bu telefon kabusa dönüştü. Daha sim kart takarken bir baktım Micro kart gerekiyormuş. Youtube'den biraz araştırdım. baktım millet makasla filan kartı küçültüyor. Ulan dedim birbuçuk milyarlık telefon alıyoruz şu yaptığımız işlere bak. Neyse Sonra baktım Bluetooth kulaklıkla Music veya video dinlenmiyor. Sadece telefon görüşmelerinde kulaklık devreye giriyor. müzik veya video Çalarken menüde bluetooth seçeneği var aslında ama onu tıklayınca tarama yapıyor ve zaten bağlanmıŞ olan kulaklığı bulamıyor. Yani Dakka 1 gol 2. E72 kullanırken Bluetooth kulaklığı bağladığımda tüm sesler kulaklığa geliyordu. Birkaç Program buldum Bluetooth kulaklıkla Music dinlemek için ama onlar mikrofonu da aktif hale getirip tüm sesleri arttırıp kulaklığa veriyor. Video İçin görüşme sırasında oynatılmaz diyor. Bu konuda yardım edebilirSeniz Çok sevinirim. selam ve saygılar...

Erişilebilirlik ten mono sesi acmayi dene bir de kulaklığınin a2dp teknolojisini desteklemesi lazım yoksa calmaz zaten çalarsa da iyi ses alamazsın yani stereo kulaklik olmasi lazim mono ise üstte yazdigimi dene ams guzel ses alamazsin bende plantronic 903+ bt kulaklik var a2dp destekli ve deli gibi ses aliyorum hem ortam sesi (video oyun v.s hersey) hem de konusmalar orjinal romda da boyleydi simdi kullandigim romda da boyle bu romun farki sesi daha yuksek var mükemmele yakin vermesi. Sim kart konusunda da sakin makasla falan kesme git bi telefoncuya onun makinesi var findik kiracagi gibi onla micro sim karti cikariyo diger kisim da parcalanmiyor boylece simi tekrar kalan parcaya takip baska telefonlarda da kullanabiliyosun

Bu da bir-iki ay önce bir arkadaşa kulaklığı ve sesini göstermek için çektiğim video.

[video=youtube_share;Fjg_bmLRmso]http://youtu.be/Fjg_bmLRmso[/video]

• Beğen
Tepkiler: alpaso77

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

romaryu

Üye
Ben yaklaşık bir ay önce irandan aldım benide ekleyin Romaryu

toca

Üye
Arkadaşlar note 2 telefonum var gecen gun bi guncellestirme yaptim telefon sarjdayken kullandim mi olan sarjinida tuketiyor ayrica 1 saatte sarj olan telefon 2 saatte olmaya başladı

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar note 2 telefonum var gecen gun bi guncellestirme yaptim telefon sarjdayken kullandim mi olan sarjinida tuketiyor ayrica 1 saatte sarj olan telefon 2 saatte olmaya başladı

Normalde 1.5 saat kadar ancak güncelleme pil ömrünü biraz emiyor.

toca

Üye
Benim telefonum hic sarj olmuyor sarja takiliykende olan sarjini yiyor o mesaji yazali 40 dakka olcak belki %3 den %11 e geldi anca

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonum hic sarj olmuyor sarja takiliykende olan sarjini yiyor o mesaji yazali 40 dakka olcak belki %3 den %11 e geldi anca

Valla bende de oldu 1 kere ama tam şarj edince düzeldi.

toca

Üye
Bnm 2 3 gundu boyle var mi bi cozum yolu acaba tam telefondan zevk aliyorum boyle bisey cikiyor

- - - Eklendi - - -

Bnm 2 3 gundu boyle var mi bi cozum yolu acaba tam telefondan zevk aliyorum boyle bisey cikiyor

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapcan teknoloji işte.

- - - Eklendi - - -

Ancak telefonu rootlayip kernel kurarsan voltajını düşürerek şarj zamanını azaltabilirsin.

toca

Üye
Ne yapcan teknoloji işte.

- - - Eklendi - - -

Ancak telefonu rootlayip kernel kurarsan voltajını düşürerek şarj zamanını azaltabilirsin.

Rootlamam diyordum ama bu gidişle rootlucak gibiyim bende şu garanti mevzusu kafayı karıştırıyor biraz o kadar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Korkulaxak bişey yok basit aslında hemde çok basit ama herkes gibi bense korknustum. Sana bir örnek vereyim. Eğer root varsa basit bir program ile ağdaki herkesin netini kesebiliyorsun.

toca

Üye
Bu tarz şeylerle aklıma girmeyin valla dayanamadığim konular bunlar bide benim esas sorum şu ben facebookta yorum silemiyorum parnagimi sagdan sola cektim filan ama yok yani sürümü 2.2 bu arada

_immortal_

_immortal_

Üye
merhabalar üstadlar Merhabalar üstadlar telefonum internetde iken mesela google anasayfada iken o google simgesi kutucuk içinde ? soru işareti olarak gözküyor (google yazısı yok)ve bazı sitelerin pencelerindede aynı olay kutucuk içinde soru işareti olrak gözküyor..flash player yüklü adobe yüklü.çözüm için yeni çıkan roomu attım şubat ayındakini birşey değişmedi.komple reset çektim sıfırladım cihazı yeniden ayarladım ayalarını gine aynı anlamadım bi anda oldu.ilginizden ve alakanızdan dolayı teşekkürler.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Internet yüklemeyi durduruyor resime gelince. Omega romun son versiyonunu dene. Ilmazsa trad rom dene. Gene olmazsa olmuyor. Bende de bazi sitelerde yapıyor.

_immortal_

_immortal_

Üye
internete giriyorum sorun yok..son versiyonu yükledim rootlu zaten.bi anda oldu anlamadım.png dosyalarına yapıyor sanırım bunları ama neden?

- - - Eklendi - - -

Güncelleme çeken arkadaşlar güncelleme veya room atacaksanız şarj durumunuz %100 olsun..

alenkolik

alenkolik

Üye
Tarayici ayarlarından bant genişliği yöntemi resimleri yükle tiki aktif mi?

_immortal_

_immortal_

Üye
ilginizden dolayı teşekkürler alenkolik dediğiniz yer aktif. mozilla chrome dede aynı.başka ne olabilir sizce?

toca

Üye
Face te yorum silemiyorum ben yardiiiiiiiiimmm edin yaaa :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Faceyi bilemem.

_immortal_

_immortal_

Üye
Facebook´un yeni android versiyonunda neden ise yok öncekinde siliniyordu.

Üst Alt