tolunay378
Üye
Rootlu telefona gelmez. Normal ana sürüm güncellemelerini de kies üzerinden alamazsin odinle yükleyebilirsin.
Üzüldüm
Teşekkürler
Rootlu telefona gelmez. Normal ana sürüm güncellemelerini de kies üzerinden alamazsin odinle yükleyebilirsin.
Üzüldüm
Teşekkürler
Benide ekleyin bugün değiştirdim Note2 aldık hayırlısı1 haftada 2 cihaz ilk s3 ikincisi note 2
![]()

Sende mi katıldın aramıza üstad![]()

Selam Dostum ..Umarım katılım artar. Not2 sahipleri belirtirse ekliyecem isimleri.
Beni de ekleyebilirsin kardeşim. 2 aydır kullanıyorum bu telefonu ve hayran kaldım. hala beni şaşırtmaya devam ediyor. Ben bir öğretmenim ve sınıf ortamında da kullanabiliyorum. usb bağlayıcı aldım ve projeksiyona bağladım. Ayrıca flash bellek klavye fare gibi aygıtları da bağlayabiliyorum. Joystick bgladım oyun oynamak için ama oyun kontrollerinde göstermeyi başaramadım. Fakat kablosuz klavye ve faremi çok rahat kullanıyorum. yazıcı da baglayabildim. herneyse kısaca mükemmel. Note2 kullanmak bir ayrıcalıktır diyorum.Umarım katılım artar. Not2 sahipleri belirtirse ekliyecem isimleri.
En kısa zamanda çözüm bulacağım.Merhaba herkese. Bu bölümü açan arkadaşa teşekkürler. bende birçok Olumlu görüşe rastlayınca almaya karar verdim. Ama Şimdilik benim iç bu telefon kabusa dönüştü. Daha sim kart takarken bir baktım Micro kart gerekiyormuş. Youtube'den biraz araştırdım. baktım millet makasla filan kartı küçültüyor. Ulan dedim birbuçuk milyarlık telefon alıyoruz şu yaptığımız işlere bak. Neyse Sonra baktım Bluetooth kulaklıkla Music veya video dinlenmiyor. Sadece telefon görüşmelerinde kulaklık devreye giriyor. müzik veya video Çalarken menüde bluetooth seçeneği var aslında ama onu tıklayınca tarama yapıyor ve zaten bağlanmıŞ olan kulaklığı bulamıyor. Yani Dakka 1 gol 2. E72 kullanırken Bluetooth kulaklığı bağladığımda tüm sesler kulaklığa geliyordu. Birkaç Program buldum Bluetooth kulaklıkla Music dinlemek için ama onlar mikrofonu da aktif hale getirip tüm sesleri arttırıp kulaklığa veriyor. Video İçin görüşme sırasında oynatılmaz diyor. Bu konuda yardım edebilirSeniz Çok sevinirim. selam ve saygılar...
Mrb arkadaşım bende 2 aydır kullanııyorum çok bildiğimi söyleyemem ama biraz araştırma yapmıştım nokia bh106 aldığımda, bt kulaklık desteklemediği için müzik dinleyemiyorsun yoksa destekleyen bir bt kulaklık alırsan telefon gayet güzel stereo ses veriyor
En kısa zamanda çözüm bulacağım.
Umarım katılım artar. Not2 sahipleri belirtirse ekliyecem isimleri.
Arkadaşımın note 2 si var 4.1.1 sürümü yüklü herkese 4.1.2 geldi ama onun telefon güncellemeyi görmüyor yardımcı olabilirmisiniz?