kardeş bende aldım note 2 benide eklemeyi unutma bu arada:Umarım katılım artar. Not2 sahipleri belirtirse ekliyecem isimleri.
Kardeşim Note 2'nin 64GB versiyonu var mı? Aklıma takıldı
Birde şuan Android 4.1.2 sürümüne geçenler bir alt yani 4.1.1 sürümüne dönüş yapabilme şansımız var mı?

Merhaba Sonunda note 2 me kavuştum imai kaydı bile yaptırmadan kullanmaya başladım umre dönüşlerini bekliyorumgelmeden kapanırsa çok üzülürüm valla elimden bırakamıyorum
64 yok. Ve Hayır geri dönüş yok. Ee kaptan aldın mı?![]()
yok yaa askere gidiyorum gitmesem durur muyum alırdım ama askere gidiyorum 
yalnız takılan harddiskin sistemi illaki fat32 olmali. NTFS desteklenmlyor.Arkadaşlar şu an itibariyle usb otg kablosu almış oldum.Arkadaşlar İnanın ki bilgisayar diye birşeye ihtiyacınız kalmayacak. Mediamarkt tan 35 tlye orjinal samsung otg aldım. Şu an fare ile pc modunda geziyorum. Daha bile seri oldu. Hatta sitelerdeki flaş gerektiren işlemleri Şimdi tam olarak yapıyorum.
Birde mini otg hdmi aldim. Anlatmaya gerek yokyalnız takılan harddiskin sistemi illaki fat32 olmali. NTFS desteklenmlyor.
yeni gelen güncelleme ile artık hafıza kartına uygulama oyun vs. kurulamıyor.telefon hafızasına kurabilirsin sadece.Hafıza kartına uygulama tasıyamıyorum. Yardım lütfen
yeni gelen güncelleme ile artık hafıza kartına uygulama oyun vs. kurulamıyor.telefon hafızasına kurabilirsin sadece.Hafıza kartına uygulama tasıyamıyorum. Yardım lütfen
42+64 mb lık güncelleme geldi. Ram da iyileştirme olmuş gördüğüm kadarıyla.
- - - Eklendi - - -
+Google play music uygulaması gelmiş. Beğendim.