Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Kurfali66

Üye
Güzelmiş. :) custom rom kullanmanın faydaları
Rahatlik

hımmm

Üye
merhaba kardesım bende aranıza katılmıs oldum note ıkıyle,bısı sormak ıstıorum real race 2 kurdum tele, dataları wıfıden ındırdım wifi acıkken oyun oynanıo ama wıfıyı kapatınca oyuna grmıo oyundan atıo neyden kaynakalanıo acaba, bu arada tel ne romlu ne rootlu sımdıden tskler

longway

longway

Üye

Tavsiye batarya bu siteden aldım memnunum

% 40 artış yaklaşık 15 günde ücretsiz Kargo ile geliyor

Registration post 18 dolar altı olmuyor galiba . Yanına bir şeyler e bakın. Anlamı şu
RA390887580CN gibi barkod numarasi veriyorlar.

Buradan kargo Nerede bakıyorsun. Detaylar için bu barkod numarasini üstteki link den sorgulama yapabilirsiniz.
Tavsiye dir herhangi bir beklenti yok.

Birde şunu almıştım

Sadece note 2 içindir. .

Siteye kayıt olmayı unutmayın ve paypal kullanarak alırsanız daha güvenli . Problem olması durumunda para anında iade.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kardeşim Note 2'nin 64GB versiyonu var mı? Aklıma takıldı :allalla:

Birde şuan Android 4.1.2 sürümüne geçenler bir alt yani 4.1.1 sürümüne dönüş yapabilme şansımız var mı?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Note 2'nin 64GB versiyonu var mı? Aklıma takıldı :allalla:

Birde şuan Android 4.1.2 sürümüne geçenler bir alt yani 4.1.1 sürümüne dönüş yapabilme şansımız var mı?

64 yok. Ve Hayır geri dönüş yok. Ee kaptan aldın mı?:ehe

bulentdm

Üye
Merhaba Sonunda note 2 me kavuştum imai kaydı bile yaptırmadan kullanmaya başladım umre dönüşlerini bekliyorum :) gelmeden kapanırsa çok üzülürüm valla elimden bırakamıyorum

alenkolik

alenkolik

Üye
Merhaba Sonunda note 2 me kavuştum imai kaydı bile yaptırmadan kullanmaya başladım umre dönüşlerini bekliyorum :) gelmeden kapanırsa çok üzülürüm valla elimden bırakamıyorum

Hayırlı olsun kardeşim. Hoş geldin aramıza.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Artles

Artles

Üye
Benide ekler misin ^^

enesfilik

Üye
yurtdışından note 2 alanlar telefonu tl olarak ne kadara almışlar yazabilirlermi? arkadaşım umreden note 2 getirtecek ona göre aklımda fiyat bulunsun istiyorum.teşekkürler şimdiden

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu an itibariyle usb otg kablosu almış oldum.Arkadaşlar İnanın ki bilgisayar diye birşeye ihtiyacınız kalmayacak. Mediamarkt tan 35 tlye orjinal samsung otg aldım. Şu an fare ile pc modunda geziyorum. Daha bile seri oldu. Hatta sitelerdeki flaş gerektiren işlemleri Şimdi tam olarak yapıyorum.
Birde mini otg hdmi aldim. Anlatmaya gerek yok :) yalnız takılan harddiskin sistemi illaki fat32 olmali. NTFS desteklenmlyor.

tolunay378

Üye
Arkadaşlar şu an itibariyle usb otg kablosu almış oldum.Arkadaşlar İnanın ki bilgisayar diye birşeye ihtiyacınız kalmayacak. Mediamarkt tan 35 tlye orjinal samsung otg aldım. Şu an fare ile pc modunda geziyorum. Daha bile seri oldu. Hatta sitelerdeki flaş gerektiren işlemleri Şimdi tam olarak yapıyorum.
Birde mini otg hdmi aldim. Anlatmaya gerek yok :) yalnız takılan harddiskin sistemi illaki fat32 olmali. NTFS desteklenmlyor.

Paragon ntfs gibi bir uygulama var o sayede ntfs bellekleri okuyabiliyor (root gerekli)

tolunay378

Üye
Otg ile klavyeden yazıyorum çok güzel bır şey :D bence hemen almalısınız vatandan 9.5 tl'ye aldım bana ucuz geldi alın hemen :)

orhanblt

orhanblt

Üye
Hafıza kartına uygulama tasıyamıyorum. Yardım lütfen

enesfilik

Üye
yeni gelen güncelleme ile artık hafıza kartına uygulama oyun vs. kurulamıyor.telefon hafızasına kurabilirsin sadece.

- - - Eklendi - - -

yeni gelen güncelleme ile artık hafıza kartına uygulama oyun vs. kurulamıyor.telefon hafızasına kurabilirsin sadece.

alenkolik

alenkolik

Üye
42+64 mb lık güncelleme geldi. Ram da iyileştirme olmuş gördüğüm kadarıyla.

- - - Eklendi - - -

+Google play music uygulaması gelmiş. Beğendim.

tolunay378

Üye
42+64 mb lık güncelleme geldi. Ram da iyileştirme olmuş gördüğüm kadarıyla.

- - - Eklendi - - -

+Google play music uygulaması gelmiş. Beğendim.

Bu güncellemeyi rootlu telefona nasıl yükleyebilirim?

alenkolik

alenkolik

Üye
Rootlu telefona gelmez. Normal ana sürüm güncellemelerini de kies üzerinden alamazsin odinle yükleyebilirsin.

Üst Alt