Aslında çok büyük bir fark olmayacak çünkü zaten çok yüksek çözünürlük gözleri yorabiliyor. Daha doğrusu ppi değeri çok yüksek olursa yorar. Not2nin ppi değeri 262 olmalı. 1080p telefonların ise 4xx ppi değeri var. Zatrn not2nin piksel dizilmi gayet güzel çözünürlükle beraber de muhteşem Görüntüler sunuyor. Diğerleri bence biraz abartı. Zaten oyunlarda da hep en sin versiyonu bulmak veya beklemek gerekecektir. Bence not2 alınacak çok makul bir cihaz. Aslında mali 6xx gpu ile gelseydi daha iyi olurdu ama şu anki hali bile 3 sene kadar zorlamadan yetecek kadar iyi.anladım teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
merak ettiğim birşey daha var şimdi note 2 720 p birkaç ay sonra 1080 p telefonlar gelicek xperia z htc butterfly gibi. şimdi 720 p ile 1080 p arasında çok büyük fark var mı ? beklemelimiyim 1080 p telefonları
Merhaba arkadaslar ben de su anda note 2 den yaziyorum symbiandan androide uzun bi adim attimSonunda birisi yaptı şunubende henüz note 2 yok ancak uygun bir indirim yapan firma olursa hemen almayı planlıyorum. Muhtemelen yılbaşında indirim yaparlar ve almış olurum
şimdiden konu için teşekkürler.
klubu kurana tesekkuurler 
Öncelikle batuhan arkadaşım fiyati 2 ay kadar daha düşeceğini sanmam düşerse de her zamanki gibi 50 tl düşecektir. Bence şimdiden al.Merhaba arkadaş'lar bende 2 gün önce Galaxy Note II sahibi oldum. Kalite ve hız konusunda sölenicek bişi olduğunu sanmıyorum. Kafamda bazı sorular var yanıtlarsanız sevinirim. Samsung Apps ve Google Play Marketlerine giriyorum ama ücretsiz olan uygulamalardan ben pek haz almadım. Sizin kullandığınız uygulamalar ve özellikle kaliteli oyunlar nelerdir? Yazılım olarak telefona ne gibi bir işlem yapmak gerek ?
Evet kayit islemini buradan mi yaptiriyoruz![]()
Merhaba arkadaslar ben de su anda note 2 den yaziyorum symbiandan androide uzun bi adim attimklubu kurana tesekkuurler
![]()
sense arayuzunu birakinca kendimi bi tuaf hissettim ,telefon harika ama tauch w. arayüzü berbat ara sira çöküyor ve o dev ekranda widgetler hicte yakismiyor. anroidin default ara yüzü secenek olarak konulmaliydi.
Bugün Samsung bayisinde Note2'yi iyice kurcaladım fakat şifre koyma bölümünü bir türlü bulamadımKesin çok kolay bir yerde de nerde
Söyleyebilir misiniz acaba?
arkadaşlar market dışı uygulama yüklenince güncellemlerde sorun yasanırmı ?
arkadaşlar market dışı uygulama yüklenince güncellemlerde sorun yasanırmı ?
Hayır. Sadece rootlarsan rom yuklersen ve ya kernel yuklersen sorun yaşayabilirsiniz
rootlayınca telefondan telefon güncellemesi yapılmıyor mu yani?
Note 2 için en uygun hangi formatta film indirmeliyiz?ve son güncellemeden sonra telefonun ŞarjI çok Çabuk bitmeye başladı kalibrasyon olayınıda yaptım Ama bi faydası olmadı Sanki![]()