Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

batuhan.m

Üye
anladım teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

merak ettiğim birşey daha var şimdi note 2 720 p birkaç ay sonra 1080 p telefonlar gelicek xperia z htc butterfly gibi. şimdi 720 p ile 1080 p arasında çok büyük fark var mı ? beklemelimiyim 1080 p telefonları

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
anladım teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

merak ettiğim birşey daha var şimdi note 2 720 p birkaç ay sonra 1080 p telefonlar gelicek xperia z htc butterfly gibi. şimdi 720 p ile 1080 p arasında çok büyük fark var mı ? beklemelimiyim 1080 p telefonları
Aslında çok büyük bir fark olmayacak çünkü zaten çok yüksek çözünürlük gözleri yorabiliyor. Daha doğrusu ppi değeri çok yüksek olursa yorar. Not2nin ppi değeri 262 olmalı. 1080p telefonların ise 4xx ppi değeri var. Zatrn not2nin piksel dizilmi gayet güzel çözünürlükle beraber de muhteşem Görüntüler sunuyor. Diğerleri bence biraz abartı. Zaten oyunlarda da hep en sin versiyonu bulmak veya beklemek gerekecektir. Bence not2 alınacak çok makul bir cihaz. Aslında mali 6xx gpu ile gelseydi daha iyi olurdu ama şu anki hali bile 3 sene kadar zorlamadan yetecek kadar iyi.

batuhan.m

Üye
ben ilk olarak oyun oynamak için alıcam bu yüzden note 2 benim isteklerimi fazlasıyla karşılayacak bir telefon haftasonu da teknomarketlere gidip denedim içindeki videoları açıp baktım mükemmel bir görüntü kalitesi var gerçekten ağzım açık kaldı fiyatı da şu an 1900 tl biraz daha bekliyip alıcam bende inşallah note 2 yi

MaskedSouL

Üye
Merhaba arkadaş'lar bende 2 gün önce Galaxy Note II sahibi oldum. Kalite ve hız konusunda sölenicek bişi olduğunu sanmıyorum. Kafamda bazı sorular var yanıtlarsanız sevinirim. Samsung Apps ve Google Play Marketlerine giriyorum ama ücretsiz olan uygulamalardan ben pek haz almadım. Sizin kullandığınız uygulamalar ve özellikle kaliteli oyunlar nelerdir? Yazılım olarak telefona ne gibi bir işlem yapmak gerek ?

mrbrave

Üye
Sonunda birisi yaptı şunu :) bende henüz note 2 yok ancak uygun bir indirim yapan firma olursa hemen almayı planlıyorum. Muhtemelen yılbaşında indirim yaparlar ve almış olurum :) şimdiden konu için teşekkürler.
Merhaba arkadaslar ben de su anda note 2 den yaziyorum symbiandan androide uzun bi adim attim :) klubu kurana tesekkuurler :)

japonbaligi

Üye
Evet kayit islemini buradan mi yaptiriyoruz;)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaş'lar bende 2 gün önce Galaxy Note II sahibi oldum. Kalite ve hız konusunda sölenicek bişi olduğunu sanmıyorum. Kafamda bazı sorular var yanıtlarsanız sevinirim. Samsung Apps ve Google Play Marketlerine giriyorum ama ücretsiz olan uygulamalardan ben pek haz almadım. Sizin kullandığınız uygulamalar ve özellikle kaliteli oyunlar nelerdir? Yazılım olarak telefona ne gibi bir işlem yapmak gerek ?
Öncelikle batuhan arkadaşım fiyati 2 ay kadar daha düşeceğini sanmam düşerse de her zamanki gibi 50 tl düşecektir. Bence şimdiden al.

Dostum sana gelirsek bedava uygulamaları zaten çoğu zaman indirmeyiz. Onu sadece yeni başlayanlar yapıyor. Şimdi sana bir adım atlatayim. Dostum markette paralı en popüler olanlara bak oyunlardan. Daha sonra hangisinin resimi falan hoşuna giderse onun ismini atıyorum most wanted 'apk' şeklinde arat. Tırnakları belirtmek için koydum. Aratinca genelde apkmani adlı site çıkar. Oradan istediğin oyunun apk dosyasını indir ve telefona kur. İşte oyunun hazır. Apk dosyası telefndaki .exe dosyası oluyor. Bazı hd oyunlarda meselâ most wanted da bir de ek olarak data dosyası olacak. Onu da indri ve sitedeki kurulumda yazan yere kopyala o data dosyasını. İşlem bu kadar. Artık istediğin oyun bedava ve tum zevkiyle karşında. 1. Sayfada bir oyun var istersen onu dene gayet iyi o da.

- - - Eklendi - - -

Evet kayit islemini buradan mi yaptiriyoruz;)

Evet dostum.

- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaslar ben de su anda note 2 den yaziyorum symbiandan androide uzun bi adim attim :) klubu kurana tesekkuurler :)

Aramıza hoş geldin.

hunkar159

hunkar159

Üye
sense arayuzunu birakinca kendimi bi tuaf hissettim ,telefon harika ama tauch w. arayüzü berbat ara sira çöküyor ve o dev ekranda widgetler hicte yakismiyor. anroidin default ara yüzü secenek olarak konulmaliydi.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
sense arayuzunu birakinca kendimi bi tuaf hissettim ,telefon harika ama tauch w. arayüzü berbat ara sira çöküyor ve o dev ekranda widgetler hicte yakismiyor. anroidin default ara yüzü secenek olarak konulmaliydi.

Haklısın tw widgetlari iui değil. Ben zaren saat olarak 4.2 saati filan kullanıyorum. Ama Arasıra çekmesini hiç anlamadım.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Bugün Samsung bayisinde Note2'yi iyice kurcaladım fakat şifre koyma bölümünü bir türlü bulamadım :D Kesin çok kolay bir yerde de nerde :D Söyleyebilir misiniz acaba?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Samsung bayisinde Note2'yi iyice kurcaladım fakat şifre koyma bölümünü bir türlü bulamadım :D Kesin çok kolay bir yerde de nerde :D Söyleyebilir misiniz acaba?

Ayarlar/güvenlik bölümünde ancak telefondan o şifreyi kaldirmak için cwm menüsü mevcut. Her türlü sorun için adamlara öğretiyorlar.

atmaca508

atmaca508

Üye
benim telefondaki uygulamalar
Autocat ws
a4 hizmet dökümü
facebook
yüz değiştirici
svr
acast anti viriüs
batak hd
rf 2012
sniper
el feneri
androzip
teamviewer
okey
mackolik
amerikan blardo
pişti
tavla
power bubble
street fight
e-okul ögrenci

bu uygulamaları kullanıyorum sizlerde yazarsınız herkes öğrenir herkese yardımcı oluruz

Kurfali66

Üye
Vallahi o kadar cok var ki ;) tek tek yazilmaz simdi

cancikili

Üye
arkadaşlar market dışı uygulama yüklenince güncellemlerde sorun yasanırmı ?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
arkadaşlar market dışı uygulama yüklenince güncellemlerde sorun yasanırmı ?

Bildiğim kadarıyla şimdilik sadece samsunglarda bulunan açığı kapatan programı yüklerseniz güncellemede sorun yaşıyorsunuz[/SIZE][/COLOR]

ozi44

Üye
Note 2 için en uygun hangi formatta film indirmeliyiz?ve son güncellemeden sonra telefonun ŞarjI çok Çabuk bitmeye başladı kalibrasyon olayınıda yaptım Ama bi faydası olmadı Sanki:s

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 için en uygun hangi formatta film indirmeliyiz?ve son güncellemeden sonra telefonun ŞarjI çok Çabuk bitmeye başladı kalibrasyon olayınıda yaptım Ama bi faydası olmadı Sanki:s

Güncelleme bpilden alıyor demiştim. Ayrıca kalibrasyonu ayda 1 kez % 5 pile kadar indirip tam doldurarak yapın aksi takdirde pil ölür.
Format ise ne istersen o. Ancak avi formatlilar iyi diye biliyorum.

Arkadaşlar telefonu 1.8ghze çıkardım. Gpu 540 mhz iken 800mhzye çektim antutu skorunu birazdan yayinlarim.

Üst Alt