Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Kurfali66

Üye
Pdateknolojiye bi bak 2 kere alisverisim oldu sikintisiz

mustimix41

mustimix41

Üye
Benide Note 2 kullananlar arasına eklerseniz sevinirim... :)

pasa_mahmut

Üye
Selam arkadaşlar Cihazımız yani NOTE II miz bu,

ıza Kartı - SDXC - Orjinal

hafıza kartını sorunsuz destekliyor mu ? Donma takılma ne bilim telefonda anormalleşmeler
oluşur mu ? Bu hafıza kartını alacağım. Kullanan arkadaşlar var ise
bu hafıza kartını Önerir misiniz ? ya da Arkadaşlar başka bir hafıza kartı önerir misiniz ?

Pdateknolojiye bi bak 2 kere alisverisim oldu sikintisiz

Teşekkürler şuanda önerdiğiniz siteye bakıyorum.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar Cihazımız yani NOTE II miz bu,

ıza Kartı - SDXC - Orjinal

hafıza kartını sorunsuz destekliyor mu ? Donma takılma ne bilim telefonda anormalleşmeler
oluşur mu ? Bu hafıza kartını alacağım. Kullanan arkadaşlar var ise
bu hafıza kartını Önerir misiniz ? ya da Arkadaşlar başka bir hafıza kartı önerir misiniz ?

Teşekkürler şuanda önerdiğiniz siteye bakıyorum.

Ben öneririm sorun yaşamazsiniz.

atmaca508

atmaca508

Üye
benim bir sorum olacak avea jet var bunu not 2 me otgate kablosuyla nasıl bağlarım ve internete girebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

Kurfali66

Üye
Bilmem. Ama olmaz heralde
Cunku pcde bile program. Kurmak gerekiyor. Belki uygulaması. Varsa olur

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
benim bir sorum olacak avea jet var bunu not 2 me otgate kablosuyla nasıl bağlarım ve internete girebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

Bildiğim kadarıyla sadece data hattını takınca oluyor onda da kotadan değil direk faturadan yazıyorlar. Otg kablosu ile ne yazıkki olmuyor. Ancak dener ve olumlu sonuç alırsanız biz de daha net olarak öğrenmiş oluruz

Necromancer07

Üye
iphone 5 ile note 2 arasında çok kararsızdım. Bazı arkadaşlarım da cok buyuk kullanışlı değil iphone dan şaşma dediler. Ancak şunu söyiyebilirim ki iphone 5 den daha fazla şarjı gitmekte ve cok daha kullanışlı. En iyisi ise Android başka söze göre yok çok memnunum ve tavsiyede ederim

edeso

Üye
Selamlar,

Note 2 ye sonunda kavuştum ancak bir türlü güncelleme yapamıyorum. versiyonu 4.1.1 olmasına rağmen en güncel sürümü kullanıyorsunuz yazıyor. 4.1.2 yi nasıl güncelleye bilirim.

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Selamlar,

Note 2 ye sonunda kavuştum ancak bir türlü güncelleme yapamıyorum. versiyonu 4.1.1 olmasına rağmen en güncel sürümü kullanıyorsunuz yazıyor. 4.1.2 yi nasıl güncelleye bilirim.

Cihazı nereden aldın acaba onunla ilgili bi sıkıntı olabilir bide cihazını pc ye bağlayarak kies ile güncellemeyi dene[/SIZE][/COLOR]

batuhan.m

Üye
forumlarda dolaşırken note 2 ile ilgili bir sorun dikkatimi çekti kasanın üstünde oynama gibi birşey oluyormuş tam oturmuyormuş sanırım üst tarafı ve home tuşunda sorunlarla karşılaşanlar olmuş bunun gibi sorunlarla karşılaşan var mı ? bende birkaç gün içinde note2 alıcam ama bu sorunları okuyunca tereddütte kaldım telefonu teknosa gibi bir marketten alıcam ama telefonu alırken dikkat etmem gereken birşey varmı (kasasında yada başka biryerinde)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
forumlarda dolaşırken note 2 ile ilgili bir sorun dikkatimi çekti kasanın üstünde oynama gibi birşey oluyormuş tam oturmuyormuş sanırım üst tarafı ve home tuşunda sorunlarla karşılaşanlar olmuş bunun gibi sorunlarla karşılaşan var mı ? bende birkaç gün içinde note2 alıcam ama bu sorunları okuyunca tereddütte kaldım telefonu teknosa gibi bir marketten alıcam ama telefonu alırken dikkat etmem gereken birşey varmı (kasasında yada başka biryerinde)
Vallahi dostum bende sadece sarj soketi oynuyor kabloyu takınca. Daha doğrusu kablo oynuyor. Kablonun takıldığı kısım hiç iyi değil ancak dikkat edince sorun olmaz. Diğer sorunlar da tıpkı benim gibi aşırı kullanım sırasında olmuştur. Ben hep şarjda oynarım not2ye alışmak zor yatay olunca

Güncelleme sorunu olan arkadaş belki senin telefonun partisine geç gelecektir tam bir bilgim yok.

batuhan.m

Üye

Vallahi dostum bende sadece sarj soketi oynuyor kabloyu takınca. Daha doğrusu kablo oynuyor. Kablonun takıldığı kısım hiç iyi değil ancak dikkat edince sorun olmaz. Diğer sorunlar da tıpkı benim gibi aşırı kullanım sırasında olmuştur. Ben hep şarjda oynarım not2ye alışmak zor yatay olunca
dostum sen ne zamandır kullanıyorsun note 2 yi

atmaca508

atmaca508

Üye
güncellemeyi yaptım gelmiş il gördüğüm rehperi açarken 2 saniye bekliyorduk giderilmiş ekranda s pen ile mürekep etkisi eklenmi 4.1.2 hayırlı olsun

Kurfali66

Üye
Ben ilk çıktığında aldim kasada oynama falan yok gayet iyi sesini falan yukselttim canavar gibi suan trad romu kullaniyorum tavsiye ederim

Kurfali66

Üye
Note 2 trad rom diye arat gorursun 3.sirada v4 cikacak suan v3. V4te 5x6 touchwiz kullanılacak onu bekliyorum on numara olacak

alenkolik

alenkolik

Üye
Herhangi bi guncelleme fln gelecekmiydi bu yakinlarda. 4.1.2 den sonra.

Biseyler gelecek gibi. Bende durum onu gosteriyor.

Üst Alt