Pdateknolojiye bi bak 2 kere alisverisim oldu sikintisiz
Selam arkadaşlar Cihazımız yani NOTE II miz bu,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızıza Kartı - SDXC - Orjinal
hafıza kartını sorunsuz destekliyor mu ? Donma takılma ne bilim telefonda anormalleşmeler
oluşur mu ? Bu hafıza kartını alacağım. Kullanan arkadaşlar var ise
bu hafıza kartını Önerir misiniz ? ya da Arkadaşlar başka bir hafıza kartı önerir misiniz ?
Teşekkürler şuanda önerdiğiniz siteye bakıyorum.
Ben öneririm sorun yaşamazsiniz.
benim bir sorum olacak avea jet var bunu not 2 me otgate kablosuyla nasıl bağlarım ve internete girebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim
Selamlar,
Note 2 ye sonunda kavuştum ancak bir türlü güncelleme yapamıyorum. versiyonu 4.1.1 olmasına rağmen en güncel sürümü kullanıyorsunuz yazıyor. 4.1.2 yi nasıl güncelleye bilirim.
Vallahi dostum bende sadece sarj soketi oynuyor kabloyu takınca. Daha doğrusu kablo oynuyor. Kablonun takıldığı kısım hiç iyi değil ancak dikkat edince sorun olmaz. Diğer sorunlar da tıpkı benim gibi aşırı kullanım sırasında olmuştur. Ben hep şarjda oynarım not2ye alışmak zor yatay oluncaforumlarda dolaşırken note 2 ile ilgili bir sorun dikkatimi çekti kasanın üstünde oynama gibi birşey oluyormuş tam oturmuyormuş sanırım üst tarafı ve home tuşunda sorunlarla karşılaşanlar olmuş bunun gibi sorunlarla karşılaşan var mı ? bende birkaç gün içinde note2 alıcam ama bu sorunları okuyunca tereddütte kaldım telefonu teknosa gibi bir marketten alıcam ama telefonu alırken dikkat etmem gereken birşey varmı (kasasında yada başka biryerinde)
dostum sen ne zamandır kullanıyorsun note 2 yi
Vallahi dostum bende sadece sarj soketi oynuyor kabloyu takınca. Daha doğrusu kablo oynuyor. Kablonun takıldığı kısım hiç iyi değil ancak dikkat edince sorun olmaz. Diğer sorunlar da tıpkı benim gibi aşırı kullanım sırasında olmuştur. Ben hep şarjda oynarım not2ye alışmak zor yatay olunca
dostum sen ne zamandır kullanıyorsun note 2 yi
Ben ilk çıktığında aldim kasada oynama falan yok gayet iyi sesini falan yukselttim canavar gibi suan trad romu kullaniyorum tavsiye ederim