Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hocam boşuna aldım o zaman 32 gb micro sd yi :/

Valla root zor değil. Kaldırma da zor değil. Ama yine de uğraştırıyor hemde çok. 32gb sdyi ben de almak istemiştim ne kadara aldın? Ha bide o yöntemi dene illa olmayacak diye birşey yok. O işlem sadece kilit kaldıracak belki bizde kilitlenmiş olabilir bir dene.

• Beğen
Tepkiler: Marasov46

terbiyesizim

Üye
Peki uygulama dışındaki fotoğraf, video, müzik vs. belgeleri telefondan hafıza kartına taşınabiliyor mu? Ayrıca kaç gb a kadar destekliyor?

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Peki uygulama dışındaki fotoğraf, video, müzik vs. belgeleri telefondan hafıza kartına taşınabiliyor mu? Ayrıca kaç gb a kadar destekliyor?

Evet uygulamalar hariç resim müzik video belge vb. Herşeyi hafıza kartına taşıyabilirsin rahatlıkla bir çok note 2 sahibi benim gibi uygulamaları telefona geri kalan herşeyi hafıza kartına atıyor
ne yazıkki ülkemizde sadece 16 gb modeli satılıyor[/SIZE][/COLOR]

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
[COLOR=""][SIZE=""]

Evet uygulamalar hariç resim müzik video belge vb. Herşeyi hafıza kartına taşıyabilirsin rahatlıkla bir çok note 2 sahibi benim gibi uygulamaları telefona geri kalan herşeyi hafıza kartına atıyor
ne yazıkki ülkemizde sadece 16 gb modeli satılıyor[/SIZE][/COLOR]

64 Gigabyte kadar hafıza kartını destekliyor[/SIZE][/COLOR]

terbiyesizim

Üye
Neden sadece 16 gb lık model satılıyor anlamıyorum. Bizim paramızı mı beğenmiyorlar anlamıyorum. Cevap içinde saol

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Neden sadece 16 gb lık model satılıyor anlamıyorum. Bizim paramızı mı beğenmiyorlar anlamıyorum. Cevap içinde saol

Bişey değil bende bi anlam veremedim neden sadece 16 gb
Şahsen kendi adıma ben daha yüksek hafıza seçeneği olsa onu seçerdim bi çok note 2 sahibinin de benim gibi düşündüğüne eminim[/SIZE][/COLOR]

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben 64gb alıp çok uzun süre rahatça kullanmak istiyordum ancak 16 aldım ve şu an neyi nereye dıksam diye uğraşıyorum.

erayweb

Üye
Valla ben 64gb alıp çok uzun süre rahatça kullanmak istiyordum ancak 16 aldım ve şu an neyi nereye dıksam diye uğraşıyorum.

Selam,

bunu aldım hocam ben.

Root larsam cihaz garantiden çıkar diyorlar hocam siz rootladınız mı ? tavsiye edermisiniz ?

terbiyesizim

Üye
Peki oyunlar uygulamalar vs. kaç mb oluyor orta hallisi? Yani 5-6 tane uygulama atınca hafıza yetersiz demez umarım.

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Peki oyunlar uygulamalar vs. kaç mb oluyor orta hallisi? Yani 5-6 tane uygulama atınca hafıza yetersiz demez umarım.

Öyle hemen dolmuyor elbette :)
Bazı oyunlar var mesela bende olan gta vicecity 1.30 gb asphalt 6 _640 mb most wanted 630 mb sygic navigasyon 655 mb bunlar örnek
Ama bir çok uygulama ve oyun 30_40 mbyte ı geçmez[/SIZE][/COLOR]

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Selam,

bunu aldım hocam ben.

Root larsam cihaz garantiden çıkar diyorlar hocam siz rootladınız mı ? tavsiye edermisiniz ?

Evet root garanti disi yapar. Ben rootladim memnunum ancak ilgin yoksa uğraşmaz isen root yapma. Tavsiye ederim ama birazda uğraşmak gerekli. Hafıza iyimiş uav bende 8lik c10 var yetmiyor 2 rom 2gb birde 4gb al sana hafızam bitti

terbiyesizim

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Öyle hemen dolmuyor elbette :)
Bazı oyunlar var mesela bende olan gta vicecity 1.30 gb asphalt 6 _640 mb most wanted 630 mb sygic navigasyon 655 mb bunlar örnek
Ama bir çok uygulama ve oyun 30_40 mbyte ı geçmez[/SIZE][/COLOR]

peki uygulamaları ve oyunları hafıza kartına kurabiliriz dimi? Onda bir sıkıntı yoktur umarım.

terbiyesizim

Üye
İşte bu hiç iyi olmadı :/

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Şu root nedir. Neyi değiştirir? Kullanıma bir etkisi varmıdır? Riskli midir rootlayıp sonra Rom yada CWM atmak?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Şu root nedir. Neyi değiştirir? Kullanıma bir etkisi varmıdır? Riskli midir rootlayıp sonra Rom yada CWM atmak?

Root telefonda yönetici değil üretici oturumu açman demektir. Yani herseyi yaparsın. Root işleminin riski yok ancak rom ve kernellerin yukleme sırası yada yükleme sonrası uyumsuzluk riski var. Bu da soft brick bazen de hard brick e sebep olur ki uğraşmak istemezsiniz. Kullanımda performansa yada pile hız aşırtma yada pile voltaj düşürme tarzı yöntemler ile katkıda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda yüksek güvenliğe sahip uygulamaları da daha rahat kullanabilirsiniz.

pasa_mahmut

Üye
Selam Arkadaşlar listeye beni de ekleyebilirsiniz bende artık Note II kullanıcısıyım.

Bazı sorularım var

1 - Neden 10 Gb görünüyor.

2 - Hafıza kartı almak istiyorum 64 GB class 10 iyisi dediler.

3 - Kies yükledim ve çalıştığında

Geçerli üretici yazılımı sürümü : PDA:LJ3 / PHONE:LJ2 / CSC:LJ2 (TUR)
Son üretici yazılımı sürümü : PDA:LL5 / PHONE:LK7 / CSC:LL2 (TUR)

bulundu güncellensin mi diyor Ne yapmalıyım.

4 - Güncelleme yaparsam TLF deki veriler silinir mi rehber mesaj uygulamalar vb..

5 - Orjinal Kılıf nereden bulabilirim Kitap şeklinde olan. Ancak arkası Telefona Kapak olacak kızaklı olmayacak. ve bu arka kapak orjinali ile aynı kalitede olsun istiyorum. Nereden bulabilirim.

Sorularıma cevap arıyorum. İlgi ve anlayışınız için teşekkürler. Saygılar...

musty522

Üye
Selam Arkadaşlar listeye beni de ekleyebilirsiniz bende artık Note II kullanıcısıyım.

Bazı sorularım var

1 - Neden 10 Gb görünüyor.

2 - Hafıza kartı almak istiyorum 64 GB class 10 iyisi dediler.

3 - Kies yükledim ve çalıştığında

Geçerli üretici yazılımı sürümü : PDA:LJ3 / PHONE:LJ2 / CSC:LJ2 (TUR)
Son üretici yazılımı sürümü : PDA:LL5 / PHONE:LK7 / CSC:LL2 (TUR)

bulundu güncellensin mi diyor Ne yapmalıyım.

4 - Güncelleme yaparsam TLF deki veriler silinir mi rehber mesaj uygulamalar vb..

5 - Orjinal Kılıf nereden bulabilirim Kitap şeklinde olan. Ancak arkası Telefona Kapak olacak kızaklı olmayacak. ve bu arka kapak orjinali ile aynı kalitede olsun istiyorum. Nereden bulabilirim.

Sorularıma cevap arıyorum. İlgi ve anlayışınız için teşekkürler. Saygılar...

Oncelikle kardesim telefonun hayirli olsun ve aramiza hos geldin hafizanin 10 gb gozukmesinin sebebi 6 gb tini sistem kullaniyor hafiza karti hakkinda yardimci olmiyacagim ama yazilima gelince suan telefonunda 4.1.1 yazilimi var diye biliyorum ve bundan sonra gelen 4.1.2 jelly beanin bir ust versiyonu yani senin kies uzerinden baktigin yazilim bunu guncelleyebilirsin her hangi bir sorun olmaz fakat guncellerken telefonun kablosunu pc den cekeyim deme sakin zaten kies uyarida bulunacaktir kilifa gelince avea turkcell vodafone gibi telefon magzalarinda note2 nin orjinal kilfini rahatlikla bulabilirsin sahsen ben avea dan aldim birebir orjinal kilif 75 tl ye aldim ee geneldede bu fiyatlarda orjinal kiliflar sana sorularina göre simdilik bu kadar yardimci olabilecegim iyi geceler iyi forumlar kardeşim

Ulysseus

Ulysseus

Üye

Root telefonda yönetici değil üretici oturumu açman demektir. Yani herseyi yaparsın. Root işleminin riski yok ancak rom ve kernellerin yukleme sırası yada yükleme sonrası uyumsuzluk riski var. Bu da soft brick bazen de hard brick e sebep olur ki uğraşmak istemezsiniz. Kullanımda performansa yada pile hız aşırtma yada pile voltaj düşürme tarzı yöntemler ile katkıda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda yüksek güvenliğe sahip uygulamaları da daha rahat kullanabilirsiniz.

Symbiandan daha karışıksa hiç bulaşmayayim bu işlere. Özellikle Note2 gibi bir telefona :D

pasa_mahmut

Üye
Oncelikle kardesim telefonun hayirli olsun ve aramiza hos geldin hafizanin 10 gb gozukmesinin sebebi 6 gb tini sistem kullaniyor hafiza karti hakkinda yardimci olmiyacagim ama yazilima gelince suan telefonunda 4.1.1 yazilimi var diye biliyorum ve bundan sonra gelen 4.1.2 jelly beanin bir ust versiyonu yani senin kies uzerinden baktigin yazilim bunu guncelleyebilirsin her hangi bir sorun olmaz fakat guncellerken telefonun kablosunu pc den cekeyim deme sakin zaten kies uyarida bulunacaktir kilifa gelince avea turkcell vodafone gibi telefon magzalarinda note2 nin orjinal kilfini rahatlikla bulabilirsin sahsen ben avea dan aldim birebir orjinal kilif 75 tl ye aldim ee geneldede bu fiyatlarda orjinal kiliflar sana sorularina göre simdilik bu kadar yardimci olabilecegim iyi geceler iyi forumlar kardeşim

Teşekkür Ederim.
Güncelleme sırasında bilgilerim silinecek mi ?

Üst Alt