Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

rcpdrnc

Üye
Selamlar 1 aydir bende note2 sahibiyim :) iphone 4 umu satip bu cihaza gectim ve olaganustu bir cihazla karsilastim ip4 kibrit kutusu kadar kaldi. Film olsun internet sayfalari olsun her turlu oyun, uygulama vs cok daha keyifli bu cijazda.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim.
Güncelleme sırasında bilgilerim silinecek mi ?

Hayır

- - - Eklendi - - -

Symbiandan daha karışıksa hiç bulaşmayayim bu işlere. Özellikle Note2 gibi bir telefona :D

Valla symbianda da ilk dendiğinde karışık gelmiştir. Az birşey daha karışık. Aslında karışık değilde her seferinde 1 2 komut yazman gerekli o kadar. Yoksa gayet te basit. Istersen 15 tatilde sana teamviewer ile root yaparım.

Ulysseus

Ulysseus

Üye

Hayır

- - - Eklendi - - -

Valla symbianda da ilk dendiğinde karışık gelmiştir. Az birşey daha karışık. Aslında karışık değilde her seferinde 1 2 komut yazman gerekli o kadar. Yoksa gayet te basit. Istersen 15 tatilde sana teamviewer ile root yaparım.
Keşke 15 tatile kadar telefon elimde olmuş olsa. Ocak yada Şubat sonu yurtdışından babamın arkadaşı getirecek telefonu. 2 tane Note2 bi tane S3 (babamla bana note2 ablama s3 :D). Telefon yurt disindan gelecek 3 tane 1 ay icerisinde çıkış yapmış pasaport, pasaporta kaydettirme vs. vs. Nisan-Mayıs aylarını bulur telefonu kullanmaya başlamam :(

fuko08

fuko08

Üye
Doomlord programını indirin o kendi kendine rootlar zaten

pasa_mahmut

Üye

Şuanda yazılım yükseltmeyi onayladım ancak karşıdan yükleniyor deyip %99 da kaldı programa müdahale edemiyorum, Sanki donmuş gibi ama görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor. Kies Ekranın ortasında kaldı pc yide kullanamıyorum ortada duruyor. Telefonda hiç kıpırdama da yok hiç bir şey olmuyormuş gibi şuan telefon sakin sakin duruyor. Kies dediğim gibi karşıdan yükleniyor yazıyor %99 da kaldı. ne yapmalıyım ?

En acilinden yardım lütfen.

batuhan.m

Üye
şimdi biz bu telefonda resim video belge vb şeyleri hafıza kartına atabiliyoruz fakat uygulamaları root yapmadan hafıza kartına atıp çalıştıramıyoruz doğru mu anlamışım acaba

BerkUyar

Üye
Öncelikle Herkese Selamlar bende 2 gün önce aldım bekledıgımden ıyı cıktı telefon özellikleri cok ıyı sadecee Kalemin kısayollarını daha tam ogrenemedım gerısınde sorun yok

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda yazılım yükseltmeyi onayladım ancak karşıdan yükleniyor deyip %99 da kaldı programa müdahale edemiyorum, Sanki donmuş gibi ama görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor. Kies Ekranın ortasında kaldı pc yide kullanamıyorum ortada duruyor. Telefonda hiç kıpırdama da yok hiç bir şey olmuyormuş gibi şuan telefon sakin sakin duruyor. Kies dediğim gibi karşıdan yükleniyor yazıyor %99 da kaldı. ne yapmalıyım ?

En acilinden yardım lütfen.

10dk daha bekle 100 olmazsa kapay programı tekrar dene eğer takilir ise telefondan dene ota yoluyka gelmediyse zaten çok lazım değil çünkü pilde biraz düşüş oldu

- - - Eklendi - - -

şimdi biz bu telefonda resim video belge vb şeyleri hafıza kartına atabiliyoruz fakat uygulamaları root yapmadan hafıza kartına atıp çalıştıramıyoruz doğru mu anlamışım acaba

Evet doğru.

- - - Eklendi - - -

Ayriyetten ben kulübü iyi zannediyordum ancak dh deki çok iyi hazırlanmış. Olsun bende süper zaman harcayamasam da yeterli bilgiye sahibim. Profesyonelce (!) Pc başında zaman öldürüp konu hazirlamaktansa yardım amaçlı orta halli bir konum var :)

terbiyesizim

Üye
Note 2 aynı anda bluetoohtla kaç farklı cihaza bağlanıyor deneyen var mı? Smart dock açısından soruyorum. (Klavye+mouse+ps3 gamepad) ayrıca smart dockla ilgili bilgi sahibi olan var mi acaba?

- - - Eklendi - - -

10dk daha bekle 100 olmazsa kapay programı tekrar dene eğer takilir ise telefondan dene ota yoluyka gelmediyse zaten çok lazım değil çünkü pilde biraz düşüş oldu

- - - Eklendi - - -

Evet doğru.

- - - Eklendi - - -

Ayriyetten ben kulübü iyi zannediyordum ancak dh deki çok iyi hazırlanmış. Olsun bende süper zaman harcayamasam da yeterli bilgiye sahibim. Profesyonelce (!) Pc başında zaman öldürüp konu hazirlamaktansa yardım amaçlı orta halli bir konum var :)

onlar coşmuş zaten :)

pasa_mahmut

Üye

İlginiz için teşekkürler...

Yeniden denedim denemesine ama bu kez % 100 oldu ancak Kies hata verdi. 3-5 kez denedim sonuç aynı kies hata veriyor. sol üst tarafta Lütfen bir cihaz bağlayın diyor ancak cihaz bağlı güncelleme öncesinde cihazı görüyor. Ne yapmam gerekiyor.

Peki nasıl güncelleyeceğiz ?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 aynı anda bluetoohtla kaç farklı cihaza bağlanıyor deneyen var mı? Smart dock açısından soruyorum. (Klavye+mouse+ps3 gamepad) ayrıca smart dockla ilgili bilgi sahibi olan var mi acaba?

- - - Eklendi - - -

onlar coşmuş zaten :)

Bilmiyorum deneyebildiğim en fazla dosya alırken dosya göndermek. Onum haricinde bluetooth ile ayni anda 2 tane aynı yönlü is yapamazsınız. Ama wifi ile baglarsin o ayri

- - - Eklendi - - -

İlginiz için teşekkürler...

Yeniden denedim denemesine ama bu kez % 100 oldu ancak Kies hata verdi. 3-5 kez denedim sonuç aynı kies hata veriyor. sol üst tarafta Lütfen bir cihaz bağlayın diyor ancak cihaz bağlı güncelleme öncesinde cihazı görüyor. Ne yapmam gerekiyor.

Peki nasıl güncelleyeceğiz ?
dediğim gibi çok gerek yok. Ben sadece modlamalar 4.1.2 ye göre yapıldığı için rom yükledim. Pil Ömründen de taviz verdim biraz. Kies sorunu için android genelde yada alt bölümlerde konu mevcuttu.

pasa_mahmut

Üye
dediğim gibi çok gerek yok. Ben sadece modlamalar 4.1.2 ye göre yapıldığı için rom yükledim. Pil Ömründen de taviz verdim biraz. Kies sorunu için android genelde yada alt bölümlerde konu mevcuttu.

Bu kez Note 2 yi PC'ye arka usb den bağlayarak deneyim olursa olur olmazsa son olsun dedim,
bu kez oldu. ve Note 2 Android 4.1.2 sürümüne yükseldi. İlginiz için teşekkür ederim.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

Bu kez Note 2 yi PC'ye arka usb den bağlayarak deneyim olursa olur olmazsa son olsun dedim,
bu kez oldu. ve Note 2 Android 4.1.2 sürümüne yükseldi. İlginiz için teşekkür ederim.

İlginç bir yöntem :ehe ben teşekkür ederim. Bu arada 25 tatilde konuya isim yazmak bile bayağı zamanımı alacak :) 15 tatilde bomba gibi bir konu ile karşılaşacaksınız.

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]4 gözle bekliyoruz o zaman seni :)[/SIZE][/COLOR]

pasa_mahmut

Üye

İlginç bir yöntem :ehe ben teşekkür ederim. Bu arada 25 tatilde konuya isim yazmak bile bayağı zamanımı alacak :) 15 tatilde bomba gibi bir konu ile karşılaşacaksınız.

Gözüm bu 15 mi 25 mi o tatil ne zaman :) bekliyoruz C4 tipi bombalarını :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Gözüm bu 15 mi 25 mi o tatil ne zaman :) bekliyoruz C4 tipi bombalarını :)

15 :ehe yanlış yazmışım :D valla konuyu kendime ait videolar ile ve Türkçe xda dan alıntı yazılarla doldurucam. Gerisi de sürpriz.
gerisi de atom tipi bomba olacak :kop2:

batuhan.m

Üye
note 2 nin ekranı 1080 p mi oluyor ?

Kurfali66

Üye
Hayir 720p

Üst Alt