Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

terbiyesizim

Üye
Arkadaşlar bunu kullanan var mı aranızda? Varsa kullanış yönünden nasıl yeterince tatmin ediyor mu ?

musty522

Üye
Arkadaslar telefonda sorun olustu bense servise goturdum serviste tekrardan yazilim atmis fakat 4.1.1 yazilimi atmis yazilim guncellemesi geldi ama guncelle deyince karsima bir bilgi cikti kullanicilara yazilim gucellemere hizmetine erisim talepde bulunma sirasina gore saglanmaktadir lutfen sonra tekrar deneyin diyor bir talepte mi bulunacagim eger bulunacaksam nerden bulunacagim birde 3 gun once aldigimda rahatca guncelledim boyle bir bilgide karsima cikmamisti simdi neden cikti acaba bunun bilgilendirmesini yaparsaniz sevinirim

hasman

Üye
Sonunda Galaxy Note 2.Allahım mükemmel bir telefon...Telefonda son nokta.Özellikle video izleyip işlem yapabilme özelliği beni mest etti.Şimdiden alanlara alacaklara hayırlı olsun

longway

longway

Üye
Android 4.1.2 Jelly Bean

Çıktı yükleyin

serkan2005

Üye
bende note 2 kullanıcısıyım :turkiye::turkiye::turkiye:

musty522

Üye
Arkadaslar telefonda sorun olustu bense servise goturdum serviste tekrardan yazilim atmis fakat 4.1.1 yazilimi atmis yazilim guncellemesi geldi ama guncelle deyince karsima bir bilgi cikti kullanicilara yazilim gucellemere hizmetine erisim talepde bulunma sirasina gore saglanmaktadir lutfen sonra tekrar deneyin diyor bir talepte mi bulunacagim eger bulunacaksam nerden bulunacagim birde 3 gun once aldigimda rahatca guncelledim boyle bir bilgide karsima cikmamisti simdi neden cikti acaba bunun bilgilendirmesini yaparsaniz sevinirim

paraglidert

Üye
merhaba arkadaslar benim note 2mde beni buralara getirdi. Herkese tekrar merhaba

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

Çakallar stock rom atmış ancak farklı Ürün kodu olanını yüklemiş. Servis dikkatsizliğinden dolayı bekleyeceksin biraz.

Arkadaşlar not2ye linux kurmaya çalışıyorum eğer basarirsam 15 tatilde konuya kendim tarafımdan türkçe video koyacağım.

- - - Eklendi - - -

O şekilde denedim zaten ama "cihaziniz modifiye edildi güncel yazılım mevcut değil" yazıyor

Telefonunda kernel, root veya rom yüklü olmalı. Yoksa o hatayı vermez

musty522

Üye
Ya arkadaşlar ben benim note2 de mesaj yazarken gulucukleri ifadeleri bulamiyorum note 2 demi yok yoksa ben mi bulamiyorum

ozi44

Üye
kardeşim özellikle benim gibi androide ve samsunga yabancı yeni note 2 sahipleri için yararlı bir konu olmuş, kameradaki karlı görüntüyü düzeltmenin bir yolu var mı yeni güncellemeden ümitliydim ama bir değişiklik yok kamera performansını iyileştirmekten bahsediyorum yalnız sonradan foto düzenleme programlarıyla değil?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim özellikle benim gibi androide ve samsunga yabancı yeni note 2 sahipleri için yararlı bir konu olmuş, kameradaki karlı görüntüyü düzeltmenin bir yolu var mı yeni güncellemeden ümitliydim ama bir değişiklik yok kamera performansını iyileştirmekten bahsediyorum yalnız sonradan foto düzenleme programlarıyla değil?
Dostum o donanımsal bir sorun en çok zoomu yaptığın zaman onu görmen normaldir. Aynı zamanda ekranın büyüklüğü de buna etkili çünkü daha net görüyorsun bu sebeple sana diğer tellerle karşılaştırinca da daha net görülür.
Kısaca donanımsal o bende de var.

- - - Eklendi - - -

Ya arkadaşlar ben benim note2 de mesaj yazarken gulucukleri ifadeleri bulamiyorum note 2 demi yok yoksa ben mi bulamiyorum

Mesaj gir bölümünde tıkla yazma kutusuna ve menünün yanındaki solda secenek tuşu varya hani yanıp sönen ona tıkla ifade ekle çıkacak

musty522

Üye

Dostum o donanımsal bir sorun en çok zoomu yaptığın zaman onu görmen normaldir. Aynı zamanda ekranın büyüklüğü de buna etkili çünkü daha net görüyorsun bu sebeple sana diğer tellerle karşılaştırinca da daha net görülür.
Kısaca donanımsal o bende de var.

- - - Eklendi - - -

Mesaj gir bölümünde tıkla yazma kutusuna ve menünün yanındaki solda secenek tuşu varya hani yanıp sönen ona tıkla ifade ekle çıkacak
Eyvallah kardeşim sağolasın

ozi44

Üye
n8 ile karsılastırmak yanlıs tabı ama ıkısıylede aynı yerı cekıyorum yakınlastırıp aynı boyuta getırdıgımde ornegın prız ıkısıde aynı boyutta olunca note cok bulanık duruyor bu kadar fark olması enteresan geldı acaba benım teldemı sorun var dedım ama belkı bır dahakı guncelleme bişeyler düzeltebilir diye umuyorum.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
n8 ile karsılastırmak yanlıs tabı ama ıkısıylede aynı yerı cekıyorum yakınlastırıp aynı boyuta getırdıgımde ornegın prız ıkısıde aynı boyutta olunca note cok bulanık duruyor bu kadar fark olması enteresan geldı acaba benım teldemı sorun var dedım ama belkı bır dahakı guncelleme bişeyler düzeltebilir diye umuyorum.

Şimdi de 2 sorun var. N8in kamerası tüm androidlerden şu an için daha iyi. Çünkü carl zeiss lens ce 12mp kameraya sahip.
2. Sebebi ise n8in ekran çözünürlüğü not2ye göre çok düşük ve sen bakınca bulanıklığı tam gorememen normal. 2sine de not2 den bak fotoğrafların. Yada pcden o zaman n8de de göreceksin. Ancak uine söylüyorum n8in kamerası çok net ve iyi çekiyor. Bir s3 ile kiyaslarsan kamerayı daha iyi olacaktır

erayweb

Üye
arkadaşlar micro sd kart aldım telefondaki uygulamaları nasıl aktarabilirim ? ( rootsuz )

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar micro sd kart aldım telefondaki uygulamaları nasıl aktarabilirim ? ( rootsuz )

Aktaramazsin. Onun yerine gereksiz yada foto video falan hepsini dscarda at gerisi ysni oyunlar telefonda kalsın

• Beğen
Tepkiler: erayweb

erayweb

Üye
Hocam

bu linkteki:

işe yaramazmı sizce ?

Aktaramazsin. Onun yerine gereksiz yada foto video falan hepsini dscarda at gerisi ysni oyunlar telefonda kalsın

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Normalde o yöntem 2.2+ da çalışması gerek ancak 4.1 bambaşka birşey. Ne yazık ki not2 de olacağını pek zannetmiyorum çünkü bizde uygulama taşıma özelliği yok.

erayweb

Üye
Teşekkürler hocam boşuna aldım o zaman 32 gb micro sd yi :/

Normalde o yöntem 2.2+ da çalışması gerek ancak 4.1 bambaşka birşey. Ne yazık ki not2 de olacağını pek zannetmiyorum çünkü bizde uygulama taşıma özelliği yok.

zsturkmen

Üye
Benide ekleye bilirsiniz not2

Üst Alt