Arkadaslar telefonda sorun olustu bense servise goturdum serviste tekrardan yazilim atmis fakat 4.1.1 yazilimi atmis yazilim guncellemesi geldi ama guncelle deyince karsima bir bilgi cikti kullanicilara yazilim gucellemere hizmetine erisim talepde bulunma sirasina gore saglanmaktadir lutfen sonra tekrar deneyin diyor bir talepte mi bulunacagim eger bulunacaksam nerden bulunacagim birde 3 gun once aldigimda rahatca guncelledim boyle bir bilgide karsima cikmamisti simdi neden cikti acaba bunun bilgilendirmesini yaparsaniz sevinirim
O şekilde denedim zaten ama "cihaziniz modifiye edildi güncel yazılım mevcut değil" yazıyor
Dostum o donanımsal bir sorun en çok zoomu yaptığın zaman onu görmen normaldir. Aynı zamanda ekranın büyüklüğü de buna etkili çünkü daha net görüyorsun bu sebeple sana diğer tellerle karşılaştırinca da daha net görülür.kardeşim özellikle benim gibi androide ve samsunga yabancı yeni note 2 sahipleri için yararlı bir konu olmuş, kameradaki karlı görüntüyü düzeltmenin bir yolu var mı yeni güncellemeden ümitliydim ama bir değişiklik yok kamera performansını iyileştirmekten bahsediyorum yalnız sonradan foto düzenleme programlarıyla değil?
Ya arkadaşlar ben benim note2 de mesaj yazarken gulucukleri ifadeleri bulamiyorum note 2 demi yok yoksa ben mi bulamiyorum
Eyvallah kardeşim sağolasın
Dostum o donanımsal bir sorun en çok zoomu yaptığın zaman onu görmen normaldir. Aynı zamanda ekranın büyüklüğü de buna etkili çünkü daha net görüyorsun bu sebeple sana diğer tellerle karşılaştırinca da daha net görülür.
Kısaca donanımsal o bende de var.
- - - Eklendi - - -
Mesaj gir bölümünde tıkla yazma kutusuna ve menünün yanındaki solda secenek tuşu varya hani yanıp sönen ona tıkla ifade ekle çıkacak
n8 ile karsılastırmak yanlıs tabı ama ıkısıylede aynı yerı cekıyorum yakınlastırıp aynı boyuta getırdıgımde ornegın prız ıkısıde aynı boyutta olunca note cok bulanık duruyor bu kadar fark olması enteresan geldı acaba benım teldemı sorun var dedım ama belkı bır dahakı guncelleme bişeyler düzeltebilir diye umuyorum.
arkadaşlar micro sd kart aldım telefondaki uygulamaları nasıl aktarabilirim ? ( rootsuz )
Aktaramazsin. Onun yerine gereksiz yada foto video falan hepsini dscarda at gerisi ysni oyunlar telefonda kalsın
Normalde o yöntem 2.2+ da çalışması gerek ancak 4.1 bambaşka birşey. Ne yazık ki not2 de olacağını pek zannetmiyorum çünkü bizde uygulama taşıma özelliği yok.