Samsung Galaxy Note

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KayraBey

Üye

yarısı dışarda iyiydi

Tepkiler: DYNAMIXX

femtv

Üye

poly pad w10 al 1080p videoları oynatıyor. Ayrıca 11 tane polypad = 1galaxy note.

KayraBey

Üye
Arkadaşlar tartışıp birbirinize hakaret etmeyin lütfen.

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy note %100 amele işi başka bir şey değil. Toplumdasın mesela telefon çaldı ne yapacaksın çok merak ediyorum yanına bir kişi daha çağır yardım etsin takozu kaldırmaya kulağına.

bluetooth kulaklık kullanıyorum. kullanmasam da ne var büyükse? şu mesajı yazmaktaki amacın ne anlamadım?

---------- Eklendi @ 01:49:14 ---------- Yazıldı @ 01:47:21 ----------

poly pad w10 al 1080p videoları oynatıyor. Ayrıca 11 tane polypad = 1galaxy note.

telefon görüşmesi de yapabiliyor mu? note almak istememin bir sebebi var. bir de ben kullananlara soruyorum.

---------- Eklendi @ 01:49:46 ---------- Yazıldı @ 01:49:14 ----------

Banat dyeceğne seni alsnlar boş boş msj atiosun.

arkadaşım konuyu mındar ettin, bi git lütfen!

Samsung Store'da denedim.. Sistem akıyor.. Ama şu konuda eksi yorum yapıcam.. Sıkı kot pantolon giydiğinde ayaktayken neysede oturduğunda falan telefon cebinde kalıp gibi meydana çıkıyor.. Rahatsız ediyor birazda olsa.. 4.5'' ten sonrası bence fazla..Bir telefon için tabiki..
Ama Note zaten bir telefon değil, tablette değil..
Note'u Dünyanın İlk ''Tablet Telefon'' u olarak tanımlayabiliriz..

Tepkiler: cortex47
Mesela batarya yeterli mi? - Bence, bataryası ekran boyutuna ve işlemciye göre yetersiz.Günde 2 kez şarja taktığım günler oluyor.
İstediğiniz her video dosyasını açabildiniz mi? - Bazı açamadığı videolar var.Ama bu konuda çok rahat ol Mx Video Player programı sayesinde açamadığın video kalmıyor
Kronik bir sorunu var mı? - Yok.
Isınma yapıyor mu? -Hayır.

Tepkiler: cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler muratvemine

beyler bu cihaz alınır mı? bu cihazda sıkıntı olunca Türkiyede tamir ettirebileceğim servisler varmı ve parçaları pahalı mı ?

fiyatı bana çok iyi geldi adam dubai'den getirmiş...

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
bence fiyatı hiç fena değil. alınır...

servis sorunu yoksa ben almayı düşünüyorum açıkçası bilgisi olan arkadaşlar yorum atarlarsa sevinirim...

klongs

Üye
orada uluslararasi 1 yil garantili yaziyor ama samsungun uluslarasi garantisi oldugunu bilmiyordum

atoubo

Üye
Galaxy note %100 amele işi başka bir şey değil. Toplumdasın mesela telefon çaldı ne yapacaksın çok merak ediyorum yanına bir kişi daha çağır yardım etsin takozu kaldırmaya kulağına.
bi atasözü vardı kedi uzanamadığı ciğermiydi neydi

ilker07

Üye
kardes ben 6aydır kullanıyorum tek kelime vazgecilmez insanlar hayran hayran bakıyor

güzel cihazlar samsung galaxy s3 çıksın bakalım piyasa ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...