El-CD
Üye
Peki niye öyle dusunuyorsun
demekki Samsung 720 p yi mobiller için yeterli görmüşki geliştirmemiş
adamlar kar oranını düşünmek zorunda
Sanmam çünkü 1080p ekran koyarak aşırı ilgi cekebilirdi çünkü ilk olacaktı
one x forever
gpu ve işlemci yine oc yağılmış sanırım bir de tasarım s3 kopyası gibi tabi ama aynısı değil yine de. Eklenilen öz. lere ve içeriğe baktığın zaman birebir aynı olmadığını ve s3'ten daha iyi olduğunu görebilirsin.
Genel.olarak note bakıldıginda samsung politika edinmis zaten s serilerinin benzerini oc leyip cıkarıyor..ama note 2 de a-15 bekliyorum ben insallah olur yoksa hayal kırıklıgi sadece ekran boyutunu buyuk sevenler alir..
Zaten note serisinde farklı özellik olmak.zorunda ama hala daha üzerine düşülmediğini düşünüyorum
a15 olursa zaten 3 yıl domine eder piyasayı. çok sağlam diyolar A15e
Genel.olarak note bakıldıginda samsung politika edinmis zaten s serilerinin benzerini oc leyip cıkarıyor..ama note 2 de a-15 bekliyorum ben insallah olur yoksa hayal kırıklıgi sadece ekran boyutunu buyuk sevenler alir..
malesef a15 değil ama yinede yeni kral demek ağır kaçmaz tabi nokia ve apple beklemek lazım bide htc tabi
Zaten note serisinde farklı özellik olmak.zorunda ama hala daha üzerine düşülmediğini düşünüyorum
malesef a15 değil ama yinede yeni kral demek ağır kaçmaz tabi nokia ve apple beklemek lazım bide htc tabi
Sadece ekran buyuturlerse yeni kral olmak biraz zor bu bir gercek..One x in tegra 3 ve 12 cekirdek geforce ile basa cikmasi zor..mali400 ve a-9 ile cikarirlar ekrani 5.5 yaparlar ee ne anladik biz bu isten eski mimariye devam valla
adamlar kar oranını düşünmek zorunda
Samsung zaten yenilikci degil ciddi diyorum 5.5 inc ekrana 720p de kaliyor ise hala yazik valla..elinde de cortex a15 var ise ve bunu da kullanmiyorsan artik ne yapacaksa s4 u cikarip orada mi kullanacak bunu..yaptigi sacmalik gibi geliyor benim icin tek hosuma giden yonu ve s3 farkli yonu ekrani yahu buyuk sadece..samsung un nite dan sonra cikardigi note 2 bu mudur yani hic mi bir degisim olmaz yahu..Diyecegim o ki eger note 2 s3 un copy paste si olarak cikacak ise yanlis olur..Hic ugrasmiyor samsung ya..Kimse de satis stratejisi demesin bence cortex A 15 i kullanmazsa seneye ondan da iyileri cikar zaten..samsung normal bir telefon yapmaktansa digerlerinin ustunde bir telefon yapmamakda ısrar ediyor durum bu bence.Hasan a katılıyorum kesinlikle üstüne düşülmemiş bir cihaz işte samsung da bu var müşteriye birşeyi benimsettikten sonra sürekli aynı şeyi yapıştırıp yapıştırıp duruyor s2 ile s3 arasında tek fark oc li gpu ve iki fazladan çekirdek o da şuan hiç gerekli değil çünkü marketteki oyun ve uygulamaların hala %90 ı tek çekirdek için kodlanmış.. Note dan sonra milletin note 2 yi çok büyük beklentilerle beklediğini biliyordu çok daha hoş ve başka bir tasarımla ve 1080 p ekranla çıkarabilirdi ve o zaman belki ben bile alırdım o derece yani
- - - Eklendi - - -
daha güzelini yapsalar daha çok satıp sürümden kazanırlar kardeşim.
Samsung'ta gitgide Apple'a benzemeye başladı artık
Samsung zaten yenilikci degil ciddi diyorum 5.5 inc ekrana 720p de kaliyor ise hala yazik valla..elinde de cortex a15 var ise ve bunu da kullanmiyorsan artik ne yapacaksa s4 u cikarip orada mi kullanacak bunu..yaptigi sacmalik gibi geliyor benim icin tek hosuma giden yonu ve s3 farkli yonu ekrani yahu buyuk sadece..samsung un nite dan sonra cikardigi note 2 bu mudur yani hic mi bir degisim olmaz yahu..Diyecegim o ki eger note 2 s3 un copy paste si olarak cikacak ise yanlis olur..Hic ugrasmiyor samsung ya..Kimse de satis stratejisi demesin bence cortex A 15 i kullanmazsa seneye ondan da iyileri cikar zaten..samsung normal bir telefon yapmaktansa digerlerinin ustunde bir telefon yapmamakda ısrar ediyor durum bu bence.
Sadece telefon tasarımı konusunda olsa yine yineben diyince kızıyorlar bana ama samsung cidden yenilikçi bir firma değil en azından telefon tasarımı konusunda
ben diyince kızıyorlar bana ama samsung cidden yenilikçi bir firma değil en azından telefon tasarımı konusunda
Kimse kizamaz kuzum dogrusu budur yani..Yeni telefon ile eski telefonun arasinda pek fark yoksa ve ikisi de ayni seyi yapabiliyorsa bana yenilikten soz etmesin kimse..S2 yi oc leyip pop up felan ekleyim +500 tl ye satiyorsa ben bir sey diyemem..cpu,gpu aynisi zaten..note 1 ile note 2 yi karsilastirsinlar ne fark var Allah icin kac senedir gelistire gelistire bu kadar yapmislar masallah ekran 0.2 inc artmis..En oynamaz yonu de elindeki donanimi telefonlarinda kullanmamasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?