androtik12
Üye
Bn artk yarın deniyim inşallah olur zaten knox gitti dahaEvet dosyalar hatali olabilir

Bn artk yarın deniyim inşallah olur zaten knox gitti dahaEvet dosyalar hatali olabilir

Bu knox meselesi nedir ya ben onunla ilgili hic birsey bilmiyorumBn artk yarın deniyim inşallah olur zaten knox gitti daha![]()
Samsunglarda knox sayacı var sisteme yapacağın müdahaleler knox sayacı arttırıyor. Knox sayacı artarsa yani 0 değilse telefon garanti dışı kalmış demektir.Bu knox meselesi nedir ya ben onunla ilgili hic birsey bilmiyorum
Benimki 0 degildir buyuk ihtimal ben cok mudahale yaptim nasil sifirlarim?Samsunglarda knox sayacı var sisteme yapacağın müdahaleler knox sayacı arttırıyor. Knox sayacı artarsa yani 0 değilse telefon garanti dışı kalmış demektir.
0 lamayı s6 da buldular ama note 4 yok bi ara aramıştım ama bulamadımBenimki 0 degildir buyuk ihtimal ben cok mudahale yaptim nasil sifirlarim?
Peki saol zaten garanti disindaydi telefon0 lamayı s6 da buldular ama note 4 yok bi ara aramıştım ama bulamadım
Note 5 v4 romumu ben atockdayım ya bu aralar bana en stabil bu geldiSixperience v4 romu yükleyen varmı yükleyen varsa yorumlarını alabilirmiyiz
Hayırbeyler şimdi cihaza root attım diyelim daha sonra stock roma döndüğümde ota üzerinden güncelleme almaya devam edermiyim
Twrp den 2.8.7.0 kur en mantıklısıeyvallah
beyler önemli bir sorum var. cwm veya twrp yüklemeye çalışıyorm odin ile yüklüyorum ama olmuyor. odinde yüklendi görünüyor ama ama ses recorvery moda girdiğimde hiçbir şey yok aynen eskisi gipi install bölümü yok sadece. apply falan var sizce sorun ne?
Rootladıktan sonra 0x1 olur ve otadan güncelleme alamazBu knox meselesi nedir ya ben onunla ilgili hic birsey bilmiyorum
SıfırlayamazsınBenimki 0 degildir buyuk ihtimal ben cok mudahale yaptim nasil sifirlarim?
fiyati ne kadar?Arkadaşlar daha önce 128 gb micro sd kartı sipariş ettiğimi ve gelince sonucu paylaşacağımı söylemiştim.
Bugün kartım geldi. Sonuç mükemmel. Bir kez daha note 4 e hayranlığım arttı.
Bayagi tuzludurfiyati ne kadar?
Arkadaşlar Ebay ın iyi takipçilerindenim. Dolayısıyla açık artırmaları takip edip uygun fiyatlara alacağım ürünleri denk getirmeye çalışıyorum. Bu ürünü inanmayacaksınız ama 30 TL gibi bir fiyata denk getirdim. Yani açık artırma bende kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim.fiyati ne kadar?
Aynen parasinin iki katini veririm ona banada alArkadaşlar Ebay ın iyi takipçilerindenim. Dolayısıyla açık artırmaları takip edip uygun fiyatlara alacağım ürünleri denk getirmeye çalışıyorum. Bu ürünü inanmayacaksınız ama 30 TL gibi bir fiyata denk getirdim. Yani açık artırma bende kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim.