Var tabi nasıl yokTürkiye de var mı bu cihaz?
Yurt dışından gelen cihazlar için mi bu cevabınız yoksa normal Türkiye de teknolojik marketlerde satılıyor mu?Var tabi nasıl yok
Yurtdışından gelenler bahsettiğiniz mağazalarda sadece cq olanı satılır ama diğer telefonlarda f modelini de bulabilirsinizYurt dışından gelen cihazlar için mi bu cevabınız yoksa normal Türkiye de teknolojik marketlerde satılıyor mu?
F modeli Türkiye'de bulunmamaktadır.Yurtdışından gelenler bahsettiğiniz mağazalarda sadece cq olanı satılır ama diğer telefonlarda f modelini de bulabilirsiniz
Hayır yok.Türkiye de var mı bu cihaz?
Evet de 1 saat içinde sana 20 tane f modelini ayarlayıp göndereyim [emoji4]Hayır yok.
Hayır kapanıyor. Ayarlar->Pil->Pil Kullanımı gir en üstte var hızlı şarj kapatma. Telin çarjda ise kapatamassn tabi şarjdan çıkar kapatLolipop 5.1.1 gnclleme yptim ama hizli sarj özelligi kpanmiyo ayarlara bktim yok ama chazda sbke srunum vardi gsm de ckiodu normal evde ckmiodu ama dzelmis proplm wifi de srun vardi oda dzelmis tek hizli sarj özelligi kapanmiyoo![]()

Tsk ederim blamamistimHayır kapanıyor. Ayarlar->Pil->Pil Kullanımı gir en üstte var hızlı şarj kapatma. Telin çarjda ise kapatamassn tabi şarjdan çıkar kapat![]()
sayndeF modelinin hızlı güncelleme alması dışında C modelinden çok bir farkı var mı?ne hıkmetse edge daha ucuz ikinci el piyasası şu F modelının 2 yıllık garantılısı varsa hemen alabılırım![]()
Ne alaka 3. sınıf ülke muhabbeti ile ?Bizlere satılan Note 4 de ki yonga seti daha verimlidirBu kotu oldu gene ulkemıze 3.sınıf muameleyı yapmıslar dunyada cep telefonunu en cok kullanan ulkelerın basında geldıgımız halde :S .Pekı alternatıf cıhaz onerırmısın butcem 1500 max s6 note 4 arasında kaldım
Hemen yüklüyorumNote 5 Romu çıktı gençler bi takım hataların yanında çok güzel bir Rom olmuş yapanın eline sağlık

Pasaport kayıtlı almanyadan gelme mi yollayacaksın ?Evet de 1 saat içinde sana 20 tane f modelini ayarlayıp göndereyim [emoji4]
Edge kullanışsız kardeş.Almana değmez romda yok doğru düzgün hem.Direk note 4 n910c al derim ben.Arkadaşlar Note 4 ile note edge arasında çok fark var mı?
Edge çok kullanışlı mı acaba?
Almanya'dan alıp buraya getirebilirsin ama garantisi olmaz.ne hıkmetse edge daha ucuz ikinci el piyasası şu F modelının 2 yıllık garantılısı varsa hemen alabılırım![]()
Ayarlar > pil > pil kullanımı > hızlı şarj tikini kapatman yeterli olacaktır.Lolipop 5.1.1 gnclleme yptim ama hizli sarj özelligi kpanmiyo ayarlara bktim yok ama chazda sbke srunum vardi gsm de ckiodu normal evde ckmiodu ama dzelmis proplm wifi de srun vardi oda dzelmis tek hizli sarj özelligi kapanmiyoo![]()