SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

csbaz

csbaz

Üye
Merhaba arkadaşlar Note 4 almayı düşünüyorum fakat yukarıda bir arkadaş kasa açıklığı falan diye bir sorundan bahsetmiş,bu sorun nadir bir durummu yoksa çoğunlukla böyle bir sorun var mı ?
Çoğunlukla çıkıyor.Boşluk çok büyük değil kağıt girecek kadar,bir sıkıntı oluşturmuyor.Psikolojik konudan rahat olmam diyorsan alıp değiştirirsin sıkıntı değil.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Çoğunlukla çıkıyor.Boşluk çok büyük değil kağıt girecek kadar,bir sıkıntı oluşturmuyor.Psikolojik konudan rahat olmam diyorsan alıp değiştirirsin sıkıntı değil.
açıkçası bir telefona 2000 ₺ verip de öyle bir hatanın olmasını istemem ve aldıktan sonrada değişimlede uğraşmak istemem,mecburen Note 5 yada iPhone 6s i bekleyip fiyat durumuna göre karar vercem artık

csbaz

csbaz

Üye
açıkçası bir telefona 2000 ₺ verip de öyle bir hatanın olmasını istemem ve aldıktan sonrada değişimlede uğraşmak istemem,mecburen Note 5 yada iPhone 6s i bekleyip fiyat durumuna göre karar vercem artık
Para sizin istek sizin ben birley siyemem.Bir yandan da haklısınız.2.300 tl veriliyor telefona kasa açıklığı meydana geliyor.Aldığımda o sıkıntıyı unutmuştum o yüzden aldım cihazı bende.Şiödi iade şansımız yok.

FK5896

FK5896

Üye
Arkadaslar google play ile ilgili bi sorun yasiyorum mesela nova 3 indiriyorum bu islemi yaparken diger programlarda geziniyorum sonra bildirim penceresinden inen dosyaya tikladigimda ya google play durdu hatasi veriyor ya da indirilemedi hatasi veriyor. 5.0.1 yuklu cihazda. Sorunu nasil cozebilirim ?

csbaz

csbaz

Üye
Arkadaslar google play ile ilgili bi sorun yasiyorum mesela nova 3 indiriyorum bu islemi yaparken diger programlarda geziniyorum sonra bildirim penceresinden inen dosyaya tikladigimda ya google play durdu hatasi veriyor ya da indirilemedi hatasi veriyor. 5.0.1 yuklu cihazda. Sorunu nasil cozebilirim ?
Bende de aynı sorun var.Onu uygulamayı indirirken markette bekleyeceksin.Başka çözümü yok diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
csbaz

csbaz

Üye
Bu cok sacma ama samsungun hatasi olmali sanirim.
Bende 2 gb lik oyunun %97 sinde 905 hatası verdi [emoji35] Google Play Games lollipop da hatalı olduğundan sıkıntılı samsungdan kaynaklanmıyor.

FK5896

FK5896

Üye
Bende 2 gb lik oyunun %97 sinde 905 hatası verdi [emoji35] Google Play Games lollipop da hatalı olduğundan sıkıntılı samsungdan kaynaklanmıyor.
Aynisini bende yasamistim cok sinir bozucu [emoji35]

burak1553

burak1553

Üye
Galaxy note 4 n910c polonya romuna güncelleme gelmiş yükleyen var mı yenilikler neler ?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy note 4 n910c polonya romuna güncelleme gelmiş yükleyen var mı yenilikler neler ?
Ben yükledim ama görsel bir değişiklik yok performans daha güzel sadece

csbaz

csbaz

Üye
Selamlar.4.4.4 türkiye kitkatına dönüş yaptım ve yukarıda güncelleme isteği duruyor.Kaldırma şansım yokmu onu ?

kartal2378

kartal2378

Üye
Selamlar.4.4.4 türkiye kitkatına dönüş yaptım ve yukarıda güncelleme isteği duruyor.Kaldırma şansım yokmu onu ?
cihaz hakkinda ayarlar guncelleme ye gir,otomatik tik ini kaldir,ac kapat telefonu

Enes

Enes

Üye
bu kasa açıklığı bazısında var bazısında yok mu yoksa hepsinde mi var ? şimdi yarın ya da yarından sonra telefonum gelecek ben de bakayım o zaman

csbaz

csbaz

Üye
bu kasa açıklığı bazısında var bazısında yok mu yoksa hepsinde mi var ? şimdi yarın ya da yarından sonra telefonum gelecek ben de bakayım o zaman
Bazılarında yok bazılarında var değişiyor.

omursevim

omursevim

Üye
Bende bugün note 4 aldım. N910 H 4g desteği yokmuş olsun yinede çok güzel

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt