_ardaa Üye Pek birşey anlaşılmıyor fotodan yalnız sanki note 4 aceleye gelmiş gibi piyasadakiler toplanıp düzgünce bir 2. versiyon üretilmeli bence
Pek birşey anlaşılmıyor fotodan yalnız sanki note 4 aceleye gelmiş gibi piyasadakiler toplanıp düzgünce bir 2. versiyon üretilmeli bence
Anil-D Üye csbaz' Alıntı: Bende rusya 4.4.4 e gerş dönmek istiyırum ama knox sayacı artıyor.İmeininde gitmesi riskiyle hiç uğraşmıyorum. [emoji6] [emoji106] Genişletmek için tıkla ... ben döndüm bisi olmadi tr roma
csbaz' Alıntı: Bende rusya 4.4.4 e gerş dönmek istiyırum ama knox sayacı artıyor.İmeininde gitmesi riskiyle hiç uğraşmıyorum. [emoji6] [emoji106] Genişletmek için tıkla ... ben döndüm bisi olmadi tr roma
csbaz Üye Anil-D' Alıntı: ben döndüm bisi olmadi tr roma Genişletmek için tıkla ... Tr 4.4.4 e mi döndünüz ? Tr ise nasıl indirebilirim onu ve sayacınız arttmı ?
Anil-D' Alıntı: ben döndüm bisi olmadi tr roma Genişletmek için tıkla ... Tr 4.4.4 e mi döndünüz ? Tr ise nasıl indirebilirim onu ve sayacınız arttmı ?
Anil-D Üye csbaz' Alıntı: Tr 4.4.4 e mi döndünüz ? Tr ise nasıl indirebilirim onu ve sayacınız arttmı ? Genişletmek için tıkla ... buyur sayac artmiyor
csbaz' Alıntı: Tr 4.4.4 e mi döndünüz ? Tr ise nasıl indirebilirim onu ve sayacınız arttmı ? Genişletmek için tıkla ... buyur sayac artmiyor
csbaz Üye Anil-D' Alıntı: buyur sayac artmiyor Genişletmek için tıkla ... O zaman hocam rusya 4.4.4 ünü odinden flashlamaya gideyim ben [emoji4] [emoji16] [emoji106] bilgi için teşekkürler
Anil-D' Alıntı: buyur sayac artmiyor Genişletmek için tıkla ... O zaman hocam rusya 4.4.4 ünü odinden flashlamaya gideyim ben [emoji4] [emoji16] [emoji106] bilgi için teşekkürler
csbaz Üye Anil-D' Alıntı: ben trden trye dondum ama rusda ise yararmi bilemem Genişletmek için tıkla ... Tr link verirmisiniz o zaman rica etsem ben bulamadım sammobilede ?
Anil-D' Alıntı: ben trden trye dondum ama rusda ise yararmi bilemem Genişletmek için tıkla ... Tr link verirmisiniz o zaman rica etsem ben bulamadım sammobilede ?
Anil-D Üye csbaz' Alıntı: Tr link verirmisiniz o zaman rica etsem ben bulamadım sammobilede ? Genişletmek için tıkla ... ben böyle döndüm faceniz varsa gruba eklim
csbaz' Alıntı: Tr link verirmisiniz o zaman rica etsem ben bulamadım sammobilede ? Genişletmek için tıkla ... ben böyle döndüm faceniz varsa gruba eklim
csbaz Üye Anil-D' Alıntı: ben böyle döndüm faceniz varsa gruba eklim Genişletmek için tıkla ... Maalesef facebook kullanmıyorum.Grup adınızı verin ben oradan bakarım.
Anil-D' Alıntı: ben böyle döndüm faceniz varsa gruba eklim Genişletmek için tıkla ... Maalesef facebook kullanmıyorum.Grup adınızı verin ben oradan bakarım.
Anil-D Üye csbaz' Alıntı: Maalesef facebook kullanmıyorum.Grup adınızı verin ben oradan bakarım. Genişletmek için tıkla ... galaxy note 4 destek
csbaz' Alıntı: Maalesef facebook kullanmıyorum.Grup adınızı verin ben oradan bakarım. Genişletmek için tıkla ... galaxy note 4 destek
csbaz Üye Anil-D' Alıntı: galaxy note 4 destek Genişletmek için tıkla ... Hocam uğraştırıyorum kusura bakmayın ama faceye ilkaha giriş yapmam lazım.O linkteki videonun ismi ne acaba ?
Anil-D' Alıntı: galaxy note 4 destek Genişletmek için tıkla ... Hocam uğraştırıyorum kusura bakmayın ama faceye ilkaha giriş yapmam lazım.O linkteki videonun ismi ne acaba ?
csbaz Üye @Anil-D kardeş verilen dosyaları indirdim tek türkiye romunu açarken rarda açılamıyor hatası veriyor.Onu nasıl çözebilirim ?
@Anil-D kardeş verilen dosyaları indirdim tek türkiye romunu açarken rarda açılamıyor hatası veriyor.Onu nasıl çözebilirim ?
Anil-D Üye csbaz' Alıntı: @Anil-D kardeş verilen dosyaları indirdim tek türkiye romunu açarken rarda açılamıyor hatası veriyor.Onu nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla ... bende sorun yok direk iniyor
csbaz' Alıntı: @Anil-D kardeş verilen dosyaları indirdim tek türkiye romunu açarken rarda açılamıyor hatası veriyor.Onu nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla ... bende sorun yok direk iniyor
csbaz Üye Anil-D' Alıntı: bende sorun yok direk iniyor Genişletmek için tıkla ... Winrarı güncellemek mi gerekiyorki ?
Anil-D' Alıntı: bende sorun yok direk iniyor Genişletmek için tıkla ... Winrarı güncellemek mi gerekiyorki ?
Anil-D Üye csbaz' Alıntı: Winrarı güncellemek mi gerekiyorki ? Genişletmek için tıkla ... bilmemki bende sorunsuz çıkarıyor
csbaz' Alıntı: Winrarı güncellemek mi gerekiyorki ? Genişletmek için tıkla ... bilmemki bende sorunsuz çıkarıyor
csbaz Üye Anil-D' Alıntı: bilmemki bende sorunsuz çıkarıyor Genişletmek için tıkla ... Hangi sürümünü kullanıyorsunuz winrarın ?
Anil-D' Alıntı: bilmemki bende sorunsuz çıkarıyor Genişletmek için tıkla ... Hangi sürümünü kullanıyorsunuz winrarın ?
Anil-D Üye csbaz' Alıntı: Hangi sürümünü kullanıyorsunuz winrarın ? Genişletmek için tıkla ... son surum olan
teknolojibaronu Üye Bugün bir Xda'ya bakayım dedim gene Snapdragon'da rom bolluğu var exynos bu sefer daha iyi olmasına rağmen gene çeşit az harbi moralim bozuldu
Bugün bir Xda'ya bakayım dedim gene Snapdragon'da rom bolluğu var exynos bu sefer daha iyi olmasına rağmen gene çeşit az harbi moralim bozuldu
csbaz Üye teknolojibaronu' Alıntı: Bugün bir Xda'ya bakayım dedim gene Snapdragon'da rom bolluğu var exynos bu sefer daha iyi olmasına rağmen gene çeşit az harbi moralim bozuldu Genişletmek için tıkla ... Cm olsun yeter birde s6 rom tarzı olsun gerisini boşvermek gerek
teknolojibaronu' Alıntı: Bugün bir Xda'ya bakayım dedim gene Snapdragon'da rom bolluğu var exynos bu sefer daha iyi olmasına rağmen gene çeşit az harbi moralim bozuldu Genişletmek için tıkla ... Cm olsun yeter birde s6 rom tarzı olsun gerisini boşvermek gerek
ArMaGeDdOn_87 Üye Merhaba arkadaşlar Note 4 almayı düşünüyorum fakat yukarıda bir arkadaş kasa açıklığı falan diye bir sorundan bahsetmiş,bu sorun nadir bir durummu yoksa çoğunlukla böyle bir sorun var mı ?
Merhaba arkadaşlar Note 4 almayı düşünüyorum fakat yukarıda bir arkadaş kasa açıklığı falan diye bir sorundan bahsetmiş,bu sorun nadir bir durummu yoksa çoğunlukla böyle bir sorun var mı ?