Ferzan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayırlı olsun öbür türlü bir sorun yoksa bu testlere takılmayın benim telefonum da bi 40 bin puan alıyor bi 54 binBeyaz Note 4 32 gb sahibi oldum [emoji4].Bir sorum olacak,Antutu Benchmark'tan Lollipop 5.0.1'de 38 bin aldı.Bu düşük puanın sebebi nedir acaba ?
Yok hocam yaw 1 haftalık cihaz ne problemi [emoji23] Kuşkulandım bir an tek ben mi böyle puan alıyorum diye.Gm Discovery Elitem vardı eskiden 45 bin alıyordu ondan sordum.Hayırlı olsun öbür türlü bir sorun yoksa bu testlere takılmayın benim telefonum da bi 40 bin puan alıyor bi 54 bin
android 5.0 note 4 de gpu bug'ı var ondan dolayı antutudan düşük sonuç alınıyor.tabi düzeltme yolları var ama bu cihazın tadını çıkarmak varken neden uğraşasınızYok hocam yaw 1 haftalık cihaz ne problemi [emoji23] Kuşkulandım bir an tek ben mi böyle puan alıyorum diye.Gm Discovery Elitem vardı eskiden 45 bin alıyordu ondan sordum.
Allah sizden razı olsun hocam sıkıntı buymuş demek [emoji4] Dediğiniz gibi uğraşa ne gerek var böylede süper telefon [emoji14]android 5.0 note 4 de gpu bug'ı var ondan dolayı antutudan düşük sonuç alınıyor.tabi düzeltme yolları var ama bu cihazın tadını çıkarmak varken neden uğraşasınız
Bende rusya 4.4.4 e gerş dönmek istiyırum ama knox sayacı artıyor.İmeininde gitmesi riskiyle hiç uğraşmıyorum. [emoji6] [emoji106]ben olsam güncellemeyi geri cekerim 4.4.4 kadar stabil dil 5.0
Bende öyle bir tıkırtı yok.Arkadaslar telefonumu az once masadan yere dusurdum. Sorun yok gibi ama telefonu sallayinca ust arka kamera tarafindan ses geldigini duydum. Sizce bir sey olmusmudur ? Sizde de bu ses var mi?..
Anladim. Ama bu sesin dusurmeyle alakasi yok gibi kamerayi acip sallayinca azaliyor. Cozemedim gitti [emoji4]Bende öyle bir tıkırtı yok.
İçten iyi darbe almış hocam.Fotoğraf çekmeyi deneyin bir problem varmı ?Anladim. Ama bu sesin dusurmeyle alakasi yok gibi kamerayi acip sallayinca azaliyor. Cozemedim gitti [emoji4]
Yok hocam hicbir problem yasamadimİçten iyi darbe almış hocam.Fotoğraf çekmeyi deneyin bir problem varmı ?
İç taraftan almış o zaman.Pek problem yaratmaz da siz genede çok sallamayınYok hocam hicbir problem yasamadim
Aynen sallamasam iyi olcak [emoji2]İç taraftan almış o zaman.Pek problem yaratmaz da siz genede çok sallamayın
O her note 4 te var hocam spen ile alakali diye biliyorum bence bunun icin cihazi elden cikarma bosunaArkadaşlar bir sorum olacak.Benin telefonumda da kasa açıklığı varmış,düşürmediğim halde.Vodafone'den faturaya ek aldım cihazı.Samsung'a götürsem kabul edip cihazın parasını teslim yaparmı ???
Psikolojik olarak rahat değilim ve ip6 plus düşünüyorum ondan sordum.Yaparlarsa değişecem yapmazlarsa yaptırıcam kasa tamirini.O her note 4 te var hocam spen ile alakali diye biliyorum bence bunun icin cihazi elden cikarma bosuna
Kasa açıklığını foto atabilir misin rica etsem elinde başka cihaz varsa, tabi sorun kasa açıklığı iseGittim sordum para iadesini sadece tüketici mahkemesine şikayet ederek alabilirsin.Onun haricinde samsung türkiye ve aldığım operatör sadece garantiye verebilir cihazı.Kasko işide geçen ay ortaya çıkmış şimdi yaptıramıyorum.O zaman cihazı garantiye vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?