Rica ederim. hangisini daha cok begeniyorsaniz onu alin [emoji4] bu arada youtube da inceleme videolarini izlerseniz size buyuk bir yardimi dokunacagini dusunuyorum[emoji4]Yanıtınız için teşekkür ederim.Bakalım diğer kullanıcılardan böyle bir sorunla karşılaşıyorum diyen olacak mı,Sony xperia z3 yada note 4 düşünüyorum.Note 4 e daha yakın gibiydim ama söylenenler kafamı karıştırdı.
Hangi sensorler mesela?Isınma sorunu 5.01 ile epey azaldı ama şebeke sorunu kısmını araştırmalısın eski model simkart varsa yapıyormuş yeni microsim lerde sorun yokmuş diye duydum. Birde bazı sensörler çalışmıyor note4 te
Evet acaba bu sorunlar donanimsal mi yoksa yazilimsal mi ?Smart scroll çalışmıyor ve smart pause özelliği çalışmıyor
siz hangi rengini tercih ettiniz ve şebeke sorunu yaşıyormusunuz ?Ben de.de.yok.ısınma sorunuops:
Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app
Teşekkür ederim z3 yada note 4 alıcam artıkBeyaz.rengi arada sırada oluyorops: şebeke sorunu
Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app

Avea işte ne olsunBende siyah rengini kullaniyorum bu zamana kadar bir defa problem yasadim o da 3 g acikti 2g ye gectim duzeldi hemen. Aveadan ne beklenebilir ki zaten![]()
Ben de araştırıyorum 2 cihaz var aklımda hangisi daha iyi bir tercih olur onu düşünüyordum sizlere sormak istedim 
Iyi bir secim yaparsin umarimAvea işte ne olsunBen de araştırıyorum 2 cihaz var aklımda hangisi daha iyi bir tercih olur onu düşünüyordum sizlere sormak istedim
![]()

sorun genelde mevcut ama 5.0 ile ve sim kart yada operatör değişimi ile çözüme kavuşanlar mevcut.Şebeke sorunu var bende de. Telefon Suudi Arabistan'dan alınma. model 910 c Garantili olmadığından ne yapacağımı bilmiyorum. herhangi bir servisle sorunu halledebiliyor muyuz. Halledilebilecek bir sorun ise maliyeti ne olur ?
sorun genelde mevcut ama 5.0 ile ve sim kart yada operatör değişimi ile çözüme kavuşanlar mevcut.
önerim polonya 5.0 kurulumu yapın.olmazsa diğer seçenekleri değerlendirin
)