Indiriyorum onuda ama ben daha çok şu konuyla ilgileniyorum. Bunu başarabilirsek exynos development 2. Altın çağını yaşayacak.@teknolojibaronu Dilshad yeni rom yaynladı denedinmi
rom fena değil ram kullanmı orta bataryada güzel gidiyor gibi evet o konuya bende bakıyorumda adamlar konu açıyorlar yardımlaşmak için modlar hemen kapatıyor hevesi kırılıyor devlerinIndiriyorum onuda ama ben daha çok şu konuyla ilgileniyorum. Bunu başarabilirsek exynos development 2. Altın çağını yaşayacak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saferend ağustos'un başında yeni cm13 sürümü yayınlamış bende fark etmemiştim ama laglar gitmiş sen denedin mi? % 100 kusursuz değil hafızam yanılmıyorsa.rom fena değil ram kullanmı orta bataryada güzel gidiyor gibi evet o konuya bende bakıyorumda adamlar konu açıyorlar yardımlaşmak için modlar hemen kapatıyor hevesi kırılıyor devlerin
sd kart ve kamera sorunlu başka sorunu kalmadı yeni eve taşındım yenı hızlı internet bağlattım demişti hala ses soluk yokSaferend ağustos'un başında yeni cm13 sürümü yayınlamış bende fark etmemiştim ama laglar gitmiş sen denedin mi? % 100 kusursuz değil hafızam yanılmıyorsa.
ABV Türk Telekomda kesip kesip duruyor bağlantıyı indirme bir kesilip bir devam ediyor inşallah bu akşama kurucam dilshad'ısd kart ve kamera sorunlu başka sorunu kalmadı yeni eve taşındım yenı hızlı internet bağlattım demişti hala ses soluk yok

galeri sorun çıkarırsa verileri temizle yine olmazsa ahmed basherin romdan galeriyi alıp buna yükleABV Türk Telekomda kesip kesip duruyor bağlantıyı indirme bir kesilip bir devam ediyor inşallah bu akşama kurucam dilshad'ı

Sen şuan kullanıyor musun dilshad v7'yigaleri sorun çıkarırsa verileri temizle yine olmazsa ahmed basherin romdan galeriyi alıp buna yükle![]()
evetSen şuan kullanıyor musun dilshad v7'yi
Nasıl arayüz ahmed basher ile aynı mı?
S-Note'aBu galeri apksi banada olur mu
Ayrica bu screen of memo nereye kaydediyor bir türlü bulamadım. ..
SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S note a girdim hicbirsey yok. Notlar kaydedilmiyor bendeS-Note'a

Şu ana kadar fena değil. En azından yeni ayarlar sekmesini keşfetmek ve ilk izlenim edinmek için bile kurmaya değer.Note 7 port 6.0.1 konusunu inceledim.Eğer olumsuz birşey yazmazsan yarın duruma göre kurulumu yaparım