Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Koradam

Üye
Şuan sarj tüketimim çok fazla :(

Sarangni

Sarangni

Üye

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
@teknolojibaronu Dilshad yeni rom yaynladı denedinmi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@teknolojibaronu Dilshad yeni rom yaynladı denedinmi
Indiriyorum onuda ama ben daha çok şu konuyla ilgileniyorum. Bunu başarabilirsek exynos development 2. Altın çağını yaşayacak.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Indiriyorum onuda ama ben daha çok şu konuyla ilgileniyorum. Bunu başarabilirsek exynos development 2. Altın çağını yaşayacak.

rom fena değil ram kullanmı orta bataryada güzel gidiyor gibi evet o konuya bende bakıyorumda adamlar konu açıyorlar yardımlaşmak için modlar hemen kapatıyor hevesi kırılıyor devlerin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
rom fena değil ram kullanmı orta bataryada güzel gidiyor gibi evet o konuya bende bakıyorumda adamlar konu açıyorlar yardımlaşmak için modlar hemen kapatıyor hevesi kırılıyor devlerin
Saferend ağustos'un başında yeni cm13 sürümü yayınlamış bende fark etmemiştim ama laglar gitmiş sen denedin mi? % 100 kusursuz değil hafızam yanılmıyorsa.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Saferend ağustos'un başında yeni cm13 sürümü yayınlamış bende fark etmemiştim ama laglar gitmiş sen denedin mi? % 100 kusursuz değil hafızam yanılmıyorsa.

sd kart ve kamera sorunlu başka sorunu kalmadı yeni eve taşındım yenı hızlı internet bağlattım demişti hala ses soluk yok

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sd kart ve kamera sorunlu başka sorunu kalmadı yeni eve taşındım yenı hızlı internet bağlattım demişti hala ses soluk yok
ABV Türk Telekomda kesip kesip duruyor bağlantıyı indirme bir kesilip bir devam ediyor inşallah bu akşama kurucam dilshad'ı :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ABV Türk Telekomda kesip kesip duruyor bağlantıyı indirme bir kesilip bir devam ediyor inşallah bu akşama kurucam dilshad'ı :D

galeri sorun çıkarırsa verileri temizle yine olmazsa ahmed basherin romdan galeriyi alıp buna yükle :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
galeri sorun çıkarırsa verileri temizle yine olmazsa ahmed basherin romdan galeriyi alıp buna yükle :D
Sen şuan kullanıyor musun dilshad v7'yi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
aşağı yukarı aynı
dishad modlamış 4g çekiyor telefon :D :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Stabilizasyon fena değil. Bakalım zamanla ne hale gelecek.
Galeri apk atar mısın

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

recoveryden flasla :D
sana zahmet smart manager widgetinden applock uygulamasına bakarmısın durduruldu hatası veriyormu

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
xmustx

xmustx

Üye
Note 7 port 6.0.1 konusunu inceledim.Eğer olumsuz birşey yazmazsan yarın duruma göre kurulumu yaparım

mc_307

mc_307

Üye
Bu galeri apksi banada olur mu :D
Ayrica bu screen of memo nereye kaydediyor bir türlü bulamadım. ..

SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sarangni

Sarangni

Üye
Note 7 port 6.0.1 konusunu inceledim.Eğer olumsuz birşey yazmazsan yarın duruma göre kurulumu yaparım
Şu ana kadar fena değil. En azından yeni ayarlar sekmesini keşfetmek ve ilk izlenim edinmek için bile kurmaya değer.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Üst Alt