Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

mc_307

mc_307

Üye
kişisel önemli dosyalarınızı yedek alın yeter wipeleri yapmayı kesinlikle unutma :)
bu linteki sıraya göre yapcam ama turkey romu nasıl yükleyeyim onu sormayı unuttum. sammobiledeki indirme yerindeki anlatım kafi mi

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@teknolojibaronu bazı fixler konuda yok dosyaları bende var istediğin zaman yollarım

benim birkez başıma geldi odin ile orjinal stock rom yükledim geldi imei
Hangi romu yükledin. 4.3 4.4.2 5.0 ? Birde hangi ülke romu. Link atabilir misin.
+ Odin sürümü hangisiydi?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bu linteki sıraya göre yapcam ama turkey romu nasıl yükleyeyim onu sormayı unuttum. sammobiledeki indirme yerindeki anlatım kafi mi
Evet yeterli

SM-N9100 ile uygulamasından gönderildi.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hangi romu yükledin. 4.3 4.4.2 5.0 ? Birde hangi ülke romu. Link atabilir misin.
+ Odin sürümü hangisiydi?
4.4.2 tr romunu ama benim cihaz n9000q sizinki n9005 sanirim

mc_307

mc_307

Üye
odini açtım. download moda giriyom ama ortadaki android canavarının ortasında kırmızı komut yok yazıyor. bir türlü odine gösteremedim. telefona açılırsa görüyor sadece id com4 yazıyor

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bataryayı çıkar biraz bekle sonra bataryayı tak ses kısma açama kapama ortadaki home tuşuna üçüne birden bas açılınca tekrar ses kısma tuşuna bas

mc_307

mc_307

Üye
loli kuruldu zaar :D aurora indiremedim bi türlü meganın uygulamasını indirdim ordan kopmadan halletcem. sonra onu kurcam.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
hadi bakalım kolay gelsin :D

• Beğen
Tepkiler: mc_307
mc_307

mc_307

Üye
auroara daki ses fixini yapmaya gerek varmı? xposed fixde kurayımıki. batarya kalibrasyonundan söz etmişsiniz, o uygulama var mı romda kendisi?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
batarya kalibre var romda ses fixini yap xpoesdide kur çoğu fix konuda zaten

• Beğen
Tepkiler: mc_307
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
4.4.2 tr romunu ama benim cihaz n9000q sizinki n9005 sanirim

Evet n9005. Türkiyede satışı olmadığı için tr romu yok sanırım.varsa da ben bulamadım.Rusya romunu öneriyorlar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet n9005. Türkiyede satışı olmadığı için tr romu yok sanırım.varsa da ben bulamadım.Rusya romunu öneriyorlar
Sizin telefon hangi ülke orjinal romu vardi onceden onu yükleyin dicem ama muhtemelen denemissinizdir

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Sizin telefon hangi ülke orjinal romu vardi onceden onu yükleyin dicem ama muhtemelen denemissinizdir

Irak romu vardı onu da denedim. Aklıma gelebilecek her türlü şeyi denedim. Birsürü farklı rom flaşladım. Modem flaşladım. Hala araştırıyorum ama bir çözüm bulamadım. Güzelim cihaza yazık oldu

mc_307

mc_307

Üye
Romu kurdum sonunda. :D yardim icin tesekkurler...
Screen memo off kalemi cekince aktif olmuyor nedense. Kalemi penceresi aciliyor. Cihaz yoneticisi onayida verdim

SM-N9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

Ekran kapaliyken kalemi cikarinca boyle olmasi lazim

mc_307

mc_307

Üye
Olmuyor anlamadim bende. En sagdaki ùnleme tiklayinca purchase gibi bisey yaziyor... full degil sanki

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ben hiç bir ayar yapmadım ama normal çalışıyor

mc_307

mc_307

Üye
Sildim tekrar 1.3 versiyonunu kurdum gene olmadi. Sizin surum ne acaba.
Birde muzik dinlerken sag ust kosedeki daha acilmiyor. Farkli kullan vs olan bolum. El basili durunca duruyor. Tiklamaya aman vermiyor :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Benimki rom ile gelen surum hic degistirmedim muzik calarda bu bolummu tiklanmiyor

mc_307

mc_307

Üye
Evet muzik calarken tiklanmiyor.
Birde bu yaklasma sensoru ayarini bulamadim. Arama gelince telefonu kulaga goturunce ekran kararmasìn yapcam bulamadim....

Üst Alt