Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Koradam

Üye
Geçte olsa sanırım aranıza katılacağım :D Şuanlık N9005 alacak gibiyim. cfwhakkında bana bilgi verecek var mı. CM tabanlı istemiyorum TW tabanlı istiyorum

Sarangni

Sarangni

Üye
Geçte olsa sanırım aranıza katılacağım :D Şuanlık N9005 alacak gibiyim. cfwhakkında bana bilgi verecek var mı. CM tabanlı istemiyorum TW tabanlı istiyorum
Forum da gerekli konu var N9005 için. Samsung Rom bölümünde.

Koradam

Üye
Forum da gerekli konu var N9005 için. Samsung Rom bölümünde.
Emin misiniz göremiyorum da
Edit:Bir şeyler buldum :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Konuyu ben hazırladığım için gayet eminim. :D

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Baylar Note 3'ten sonra şuan ki mevcut amirallerden hangisine geçmeyi tercih ederdiniz?

Sarangni

Sarangni

Üye
Baylar Note 3'ten sonra şuan ki mevcut amirallerden hangisine geçmeyi tercih ederdiniz?
S800 sonrası en mantıklısı S820 bir cihaz beklemek olurdu. En azından kendi Note 3 için şu an ki cihazlar değiştirmeye değecek cinsten değil.

Xioami M5 galiba ilk tercihim olurdu S820 cihaz olarak.

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
S800 sonrası en mantıklısı S820 bir cihaz beklemek olurdu. En azından kendi Note 3 için şu an ki cihazlar değiştirmeye değecek cinsten değil.

Xioami M5 galiba ilk tercihim olurdu S820 cihaz olarak.
Şuankiler arasında ben yeni bir cihaza geçeceğim senin tercihin ne olur? Sadece mevcut olanlar arasından?

Sarangni

Sarangni

Üye
Şuankiler arasında ben yeni bir cihaza geçeceğim senin tercihin ne olur? Sadece mevcut olanlar arasından?
Alıcı olmadığım için çok bir yorum yapamam. Sadece alacağım zaman ayrıntılı incelerim.

Şu an için Note 5, Xperia Z5, LG V10 iyi görünüyor ama dediğim gibi ayrıntılı araştırma yapmak gerek. En az 15 ~30 gün arası sürüyor cihaz alma sürem. :D

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Alıcı olmadığım için çok bir yorum yapamam. Sadece alacağım zaman ayrıntılı incelerim.

Şu an için Note 5, Xperia Z5, LG V10 iyi görünüyor ama dediğim gibi ayrıntılı araştırma yapmak gerek. En az 15 ~30 gün arası sürüyor cihaz alma sürem. :D
Ben 20 gündür araştırıyorum kendime en uygun V10'u buldum fakat S6Edge+'ın tasarımıda fikrimi netleştirmeme engel oluyor.

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben 20 gündür araştırıyorum kendime en uygun V10'u buldum fakat S6Edge+'ın tasarımıda fikrimi netleştirmeme engel oluyor.
Samsun da Note gerisi değmez diye düşünüyorum.

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Ikisinde de aynı donanım olduğundan fark olmuyor diye yorumlar var. Bilemiyorum

mc_307

mc_307

Üye
Beklenti nedir telefondan!
Note 3 bozulmazsa ömürlük kullanırım...
Bu saatten sonra çay demleyip getirecek telefon gelmiyeceğine göre :) anca ram rom mpler fark eder...
Note 3 sağlamsa bence gerek yok!
:D

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Beklenti nedir telefondan!
Note 3 bozulmazsa ömürlük kullanırım...
Bu saatten sonra çay demleyip getirecek telefon gelmiyeceğine göre :) anca ram rom mpler fark eder...
Note 3 sağlamsa bence gerek yok!
:D
Başkan sıkıldı ya 2 yıldır [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: mc_307
mc_307

mc_307

Üye
Başkan sıkıldı ya 2 yıldır [emoji1]
Öylede yenisi ne getircek sana :)
Boşuna masraf. Ona verceğin paraya 3 5 günlük tatile git...
Harbiden yenilemen için iyi bir özellik falan gelmeli...

• Beğen
Tepkiler: OPYBOBS
OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Öylede yenisi ne getircek sana :)
Boşuna masraf. Ona verceğin paraya 3 5 günlük tatile git...
Harbiden yenilemen için iyi bir özellik falan gelmeli...
Şöyle ki V10 bana birseyler katar. Özellikle kamera ve ses kalitesi konusunda çok ciddi bir ilerleme kat ederim. Ikinci bir ekranda artı. Hızlı şarjda güzel olur :) +1GB RAM +32GB daha fazla depolama.

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben telefonun ne zaman ihtiyaçlara cevap vermiyor o zaman değiştirilmesinden yanayım.

Maddi imkanlarınız iyidir bu alana da merakınız vardır. Bir cihaza ayıracağınız maddi imkanlar sizi zorlamayacaksa o zaman her türlü telefon değiştirilir.

• Beğen
mc_307

mc_307

Üye
Note 3 ün daha nasıl üzerinde olur ses kalitesi bilmem. Seste bi yere kadar. Kime dinletcen :)
Kamerasıda hala çok iyi...
Ram ise saniyeleri degiştirir :)
1 snye fazla beklersin.
Hafiza kartıyla depolamada kolay. Zaten haricilere ara ara aktarıyoruz.
Sen tatile git kafa dinle. Harbi daha iyi gelir :)

• Beğen
mc_307

mc_307

Üye
Batarya işini unutmuşum bak :)
Aliexpressten kapasitesi artirilmiş batarya aldim kapagi ile beraber. Dün sabah 7 den beri açık telefon, bolca nette takıldım. Şuan 35 kalmış :D 7800mah diye aldım ama o kadar olmayabilir fakat gayet iyi

Sarangni

Sarangni

Üye
Batarya işini unutmuşum bak :)
Aliexpressten kapasitesi artirilmiş batarya aldim kapagi ile beraber. Dün sabah 7 den beri açık telefon, bolca nette takıldım. Şuan 35 kalmış :D 7800mah diye aldım ama o kadar olmayabilir fakat gayet iyi

Link atabilir misiniz? Telefonu kabalaştırıyor mu?

mc_307

mc_307

Üye
Kalınlaştırma var ama estetik. Gayet güzel.
7800mAh High Capacity Extended Battery + Back Cover Case For Samsung Galaxy Note 3 III N9000 N9005 N9008 *LB

(from AliExpress Android)

• Beğen
Tepkiler: OPYBOBS ve Sarangni

Üst Alt