Forum da gerekli konu var N9005 için. Samsung Rom bölümünde.Geçte olsa sanırım aranıza katılacağımŞuanlık N9005 alacak gibiyim. cfwhakkında bana bilgi verecek var mı. CM tabanlı istemiyorum TW tabanlı istiyorum
Şuanlık N9005 alacak gibiyim. cfwhakkında bana bilgi verecek var mı. CM tabanlı istemiyorum TW tabanlı istiyorumEmin misiniz göremiyorum daForum da gerekli konu var N9005 için. Samsung Rom bölümünde.

S800 sonrası en mantıklısı S820 bir cihaz beklemek olurdu. En azından kendi Note 3 için şu an ki cihazlar değiştirmeye değecek cinsten değil.Baylar Note 3'ten sonra şuan ki mevcut amirallerden hangisine geçmeyi tercih ederdiniz?
Şuankiler arasında ben yeni bir cihaza geçeceğim senin tercihin ne olur? Sadece mevcut olanlar arasından?S800 sonrası en mantıklısı S820 bir cihaz beklemek olurdu. En azından kendi Note 3 için şu an ki cihazlar değiştirmeye değecek cinsten değil.
Xioami M5 galiba ilk tercihim olurdu S820 cihaz olarak.
Alıcı olmadığım için çok bir yorum yapamam. Sadece alacağım zaman ayrıntılı incelerim.Şuankiler arasında ben yeni bir cihaza geçeceğim senin tercihin ne olur? Sadece mevcut olanlar arasından?

Ben 20 gündür araştırıyorum kendime en uygun V10'u buldum fakat S6Edge+'ın tasarımıda fikrimi netleştirmeme engel oluyor.Alıcı olmadığım için çok bir yorum yapamam. Sadece alacağım zaman ayrıntılı incelerim.
Şu an için Note 5, Xperia Z5, LG V10 iyi görünüyor ama dediğim gibi ayrıntılı araştırma yapmak gerek. En az 15 ~30 gün arası sürüyor cihaz alma sürem.![]()
Samsun da Note gerisi değmez diye düşünüyorum.Ben 20 gündür araştırıyorum kendime en uygun V10'u buldum fakat S6Edge+'ın tasarımıda fikrimi netleştirmeme engel oluyor.
Başkan sıkıldı ya 2 yıldır [emoji1]Beklenti nedir telefondan!
Note 3 bozulmazsa ömürlük kullanırım...
Bu saatten sonra çay demleyip getirecek telefon gelmiyeceğine göreanca ram rom mpler fark eder...
Note 3 sağlamsa bence gerek yok!
![]()
Öylede yenisi ne getircek sanaBaşkan sıkıldı ya 2 yıldır [emoji1]

Şöyle ki V10 bana birseyler katar. Özellikle kamera ve ses kalitesi konusunda çok ciddi bir ilerleme kat ederim. Ikinci bir ekranda artı. Hızlı şarjda güzel olurÖylede yenisi ne getircek sana
Boşuna masraf. Ona verceğin paraya 3 5 günlük tatile git...
Harbiden yenilemen için iyi bir özellik falan gelmeli...
+1GB RAM +32GB daha fazla depolama.Batarya işini unutmuşum bak
Aliexpressten kapasitesi artirilmiş batarya aldim kapagi ile beraber. Dün sabah 7 den beri açık telefon, bolca nette takıldım. Şuan 35 kalmış7800mah diye aldım ama o kadar olmayabilir fakat gayet iyi