Sarangni
Üye
Üye banlandı seni duyamaz.Amoled yanığından servise verince çerçeve de değişiyor mu ?
@teknolojibaronu
İyiymiş ama sıfır senkronize ile alınmayacak bir değer gibi durmuyor.
Arkadaşlar bunu CM13 konusunda buldum sizce de dehşet değil mi? 1.9GB RAM boşta!
Sürekli değildir tabi ki ama başlangıçta 5.1.1 de 1.6'dan başlıyor şimdi 1.9'dan başlaması daha fazla tasarruf anlamına gelmez mi?Bu sürekli kullanım da çok zor eğer öyle ise harika tabiki ama sanmıyorum sürekli bu değeri alsın.
Sürekli değildir tabi ki ama başlangıçta 5.1.1 de 1.6'dan başlıyor şimdi 1.9'dan başlaması daha fazla tasarruf anlamına gelmez mi?
Bende pek sevmiyorum cm'yi ama cm'den çıkarıyorlar daha sonra aıcp dir remix romdur portlanıyor o yüzden cm'nin gelişmesi exynos model için mühimTabi ki başlangıç değeri olarak iyi. CM13 galiba bu... Ben pek CM seviyorum. Eskiden CM başka kullanmadım ama soğudum resmen Atrix ve Optimus G kullanırken. Note 3 bir defa kurdum.

Bende pek sevmiyorum cm'yi ama cm'den çıkarıyorlar daha sonra aıcp dir remix romdur portlanıyor o yüzden cm'nin gelişmesi exynos model için mühim![]()
Arkadaşlar konuya N9005'ide ekleyip biraz daha genişletebiliriz isterseniz.
[CM13]{ALPHA} Note 3 Android 6.0 N900 \EXYNOS\ - MaxiCep

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni gelen güncelleme paketi
İyi bari bu bile bence Note 3'ün unutulmadığını kanıtlat nitelikte. Özellikle Türkiye'ye bile geldiyse..Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni gelen güncelleme paketi
Rusya romu yani nasıl peki stabilite ısınma var mı pil ömrü falan?Türkiye değil n900 romuzaten 6 aya size de verirler