Teşekkür ederim.Sana diyeceğim knox kurunca biriey kaybetmen hoşuna gitmezse geri engelle
Var mesela internetten apk indiremezsin. Hiçbirşey indiremezsin galiba öyle hatırlıyorum. Ama internette gezinebilirsin.Peki knox ta iken telefonun kullanamadığımız bir özelliği oluyor mu?
Yani güvenlikli alanda kısıtlamalar var mı?
Sözde inovasyon. Bu bildiğin gerileme Note 4 ile Note 3
Note 5 ile o istenilen kıvama gelecek umarım. 
Note 4'ü 5'ten iyi olduğu algısını oluşturmaya çalışıyorlar bende tersini yapıyorum.İlk metal telefonlarından biriydi Note 4. Bu kadar yadırgamamak lazım.Note 5 ile o istenilen kıvama gelecek umarım.
![]()
Yok artık.Note 4'ü 5'ten iyi olduğu algısını oluşturmaya çalışıyorlar bende tersini yapıyorum.
Cidden öyle gereksiz şeylerle uğraşan insanlar mı var ? 
Note 5 sızıntı konularında fark edilir derecede note 4 sahiplerini bunu yapıyor.Yok artık.Cidden öyle gereksiz şeylerle uğraşan insanlar mı var ?
![]()
Cidden ilginç.Note 5 sızıntı konularında fark edilir derecede note 4 sahiplerini bunu yapıyor.
Herşeyi geçtim önlü arkalı cam tasarımı bile bu tartışmayı bitirmeye yeterli tek başına.Bence de yok "kızılötesi yok, sd yok, batarya çıkmıyor" bahaneleri tamamen note 4 kullanıcılarının tasarımdaki kuyruk acısı. Sd kart anlarımda gerisi hikaye...Cidden ilginç.Herşeyi geçtim önlü arkalı cam tasarımı bile bu tartışmayı bitirmeye yeterli tek başına.
Tamam sd kart eksikliği olabilir ama bunu çift simli modelde kapadılar. Tamamen kuruntu yaptıkları.Bence de yok "kızılötesi yok, sd yok, batarya çıkmıyor" bahaneleri tamamen note 4 kullanıcılarının tasarımdaki kuyruk acısı. Sd kart anlarımda gerisi hikaye...

Note 5 mi var aklında senin?Tamam sd kart eksikliği olabilir ama bunu çift simli modelde kapadılar. Tamamen kuruntu yaptıkları.![]()
ben S6 Edge Plus'a kendimi daha yakım görüyorum ama belli olmaz 
Var evet ama çok pahalı olacağı için beklemicem uygun bişey bulursam iPhone 6'ya geçiş yapıcamNote 5 mi var aklında senin?ben S6 Edge Plus'a kendimi daha yakım görüyorum ama belli olmaz
![]()
İnşallah olur. 
Uygun ve iPhoneVar evet ama çok pahalı olacağı için beklemicem uygun bişey bulursam iPhone 6'ya geçiş yapıcamİnşallah olur.
![]()
iPhone tavsiye ederim özellikle hoparlör 6 serisinde muazzam. Note 5 2800 olacak diyorum ben bakalım.