Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

gameoSmAn

Üye
Belgeleri kurtarmak imkanlı dosyayı buldum knox un

gameoSmAn

Üye
Sd cardta .hide adında dosya var onun içinde ama sadece galeri var diğerleri burdamı saklıyo bilmiyorum denemedim başında nokta olunca gizli dosya oluyor gizli dosyaları gösterin açık olduğundan emin ol

karakartal44

karakartal44

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Yani knox sadece telefonun içinde güvenlikli bir alanı kullanmamızı sağlıyor sanırım. Fakat ben hiç kullanmadım.
Farklı bir amaçla kullanan var mı?

gameoSmAn

Üye
Evet ama ayrı yeten daha iyi olmasını sağlayan windowsdaki yan kullanıcı gibi ayrı bir anasayfa açması şifre ile girebileceğin

karakartal44

karakartal44

Üye
Peki knox ta iken telefonun kullanamadığımız bir özelliği oluyor mu?
Yani güvenlikli alanda kısıtlamalar var mı?

gameoSmAn

Üye
Başta evet normal galeri rehber ve mesajlar gözükmüyor ama aktarabiliyorsun sanırım

• Beğen
Tepkiler: karakartal44

gameoSmAn

Üye
Sana diyeceğim knox kurunca biriey kaybetmen hoşuna gitmezse geri engelle

• Beğen
Tepkiler: karakartal44
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yavaş girmesi gayet doğal. Google saf androidte ki gibi bir nevi oturum değiştiriyorsun. Saf Androidtede oturum değiştirirken biraz bekletiyor.
Peki knox ta iken telefonun kullanamadığımız bir özelliği oluyor mu?
Yani güvenlikli alanda kısıtlamalar var mı?
Var mesela internetten apk indiremezsin. Hiçbirşey indiremezsin galiba öyle hatırlıyorum. Ama internette gezinebilirsin.
Dün kurdum remix romu. Klasik cm tarzı bir rom. Bu telefonda olmuyor saf android. S5 falan olsa belki kullanırsında. Air commend yok bir kere. Döndüm tekrar stock 5.0'a

• Beğen
Tepkiler: karakartal44 ve gameoSmAn
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sözde inovasyon. Bu bildiğin gerileme Note 4 ile Note 3

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İlk metal telefonlarından biriydi Note 4. Bu kadar yadırgamamak lazım. :) Note 5 ile o istenilen kıvama gelecek umarım. :good:
Note 4'ü 5'ten iyi olduğu algısını oluşturmaya çalışıyorlar bende tersini yapıyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cidden ilginç. :hmmm Herşeyi geçtim önlü arkalı cam tasarımı bile bu tartışmayı bitirmeye yeterli tek başına.
Bence de yok "kızılötesi yok, sd yok, batarya çıkmıyor" bahaneleri tamamen note 4 kullanıcılarının tasarımdaki kuyruk acısı. Sd kart anlarımda gerisi hikaye...

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
Bence de yok "kızılötesi yok, sd yok, batarya çıkmıyor" bahaneleri tamamen note 4 kullanıcılarının tasarımdaki kuyruk acısı. Sd kart anlarımda gerisi hikaye...
Tamam sd kart eksikliği olabilir ama bunu çift simli modelde kapadılar. Tamamen kuruntu yaptıkları. :good:

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tamam sd kart eksikliği olabilir ama bunu çift simli modelde kapadılar. Tamamen kuruntu yaptıkları. :good:
Note 5 mi var aklında senin? :D ben S6 Edge Plus'a kendimi daha yakım görüyorum ama belli olmaz :D

Türe

Türe

Üye
Note 5 mi var aklında senin? :D ben S6 Edge Plus'a kendimi daha yakım görüyorum ama belli olmaz :D
Var evet ama çok pahalı olacağı için beklemicem uygun bişey bulursam iPhone 6'ya geçiş yapıcam :eller: İnşallah olur. :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Var evet ama çok pahalı olacağı için beklemicem uygun bişey bulursam iPhone 6'ya geçiş yapıcam :eller: İnşallah olur. :ehe
Uygun ve iPhone :hmmm iPhone tavsiye ederim özellikle hoparlör 6 serisinde muazzam. Note 5 2800 olacak diyorum ben bakalım.

Üst Alt