serdar_gs
Üye
onda yokmuydu sorun?@teknolojibaronu da sıfirladı ama onda yok bu sorun!!
@teknolojibaronu hava açık yazar şekilde lolipop romundan ss bekliyoruz acil
inat ettim bulacam sorunun kaynağını
onda yokmuydu sorun?@teknolojibaronu da sıfirladı ama onda yok bu sorun!!
Bulunduğu yerde hava açıksa tabionda yokmuydu sorun?
@teknolojibaronu hava açık yazar şekilde lolipop romundan ss bekliyoruz acil

anıl gibi açık olan bi şehir bulabilirBulunduğu yerde hava açıksa tabi![]()
ama kayıplarda ses seda yokFactory reset yapmadiysan yap düzeliyorsu gibi bitiyor sarj yeminle ya ısınmasida cabasi
yaptim onlariFactory reset yapmadiysan yap düzeliyor
ilk sürümlerden yine kitkat tadında olmuş sadece biraz kullanımda çabuk gidiyoryaptim onlari
Rom'u kurduktan sonra mı önce mi.yaptim onlari
kurmadanda kurdukdan sonradaRom'u kurduktan sonra mı önce mi.
şimdi ben ota dan kursam güncellemeyi bootloader yine lolipopa dönecek yine temizle yazacak öyle tahmin ediyorumFactory reset yapmadiysan yap düzeliyor

sal ya zaten gorunusunu sevmiyorum o hava durumununşimdi ben ota dan kursam güncellemeyi bootloader yine lolipopa dönecek yine temizle yazacak öyle tahmin ediyorum![]()
Kota sorunun yoksa dene belki düzelir.şimdi ben ota dan kursam güncellemeyi bootloader yine lolipopa dönecek yine temizle yazacak öyle tahmin ediyorum![]()

ben stock severimsal ya zaten gorunusunu sevmiyorum o hava durumunun

kota 50 gb dolmuş hız 3 e düşmüş o yüzden 2-3 saat beklemek istemiyorumKota sorunun yoksa dene belki düzelir.
Bu arada Baron uyudu heralde cvp vermedi![]()

ferrari gorunuslu dogan olur [emoji1]ben stock severim
ketanın verdiği lolipop bootloaderi atsak üstüne bizim romu kursak nasıl olur acaba
zaten ekran yanığıda oluşmaya başladı şeytan ver telefonu servise sende yeni bi telefon al bunuda sat diyorferrari gorunuslu dogan olur [emoji1]