ver bakayım şunuda allah ne verdiyse bir sileyimooo sizde lollipop için twrp yok muu?bende var 1 ay oldu neredeyse
![]()
wipe data wipe cache yap kitakata dön root kalkar ama knox sayacı 1 olarak kalır onu sıfırlamak için ayrı bir dosya ve yöntem varBirsey soracam ben de panama yüklü ve rootlu kitkata dönüş yapsam root kalkıyor mu direk Ota dan Türkiye romunu indirebiliyor muyum?
0 laniyor odine o odosyayi koy app kismina zaten baska bootlader kuruyor sonrada wipeleri yap dowland menu icice girip kendine geliyor sayac 0 laniyor
sayaç sıfırlama 2 saniye belki ama sonrasında rom kur offical yazması için pil çıakr tek ohoosayac 0 lamak 1dk la

yav hayvan gibi isiniyor bu trsayaç sıfırlama 2 saniye belki ama sonrasında rom kur offical yazması için pil çıakr tek ohoo![]()
Bişey olmaz sıkıntı yapmayav hayvan gibi isiniyor bu tr

Bişey olmaz sıkıntı yapma
*Şimdi bana bi akıl verin kitkat kurduğumda açık yazan hava lolipop kurduğumda neden temizle yazar?
*İngilizce dilinde clear yazıyor yani temiz diyor hava açık ama türkçe dilde çeviri yanlışı var açık yerine temizle yazıyor. Ben türkiye romu kuruyorum yine açık yerine temizle yazıyor. Csc (ülke) kodum TUR yani Türkiye onda da sıkıntı yok.
*Sıkıntı bootloaderim mi acaba?
hah sıkıntı bende değil demekkisanirim tr romda sikinti var bendede temizle yaziyor

sirf denemek icin dubaiye gittimhah sıkıntı bende değil demekki![]()

Daha önce kurduğun romlarda varmıydı böyle birşey
sanirim tr romda sikinti var bendede temizle yaziyor
rusda hic karşılasmadim bu sorunlaDaha önce kurduğun romlarda varmıydı böyle birşey
eyvallah kardeş sağolasınsirf denemek icin dubaiye gittim![]()
bu sorunu nasıl çözeriz acep neyse şimdi wipeleyip tr lolipopu kuracam tekrarlee rom kurcam ben tr rom cok isiniyor og youtubeden muzik dinliyoz alttarafi 47 derece suaneyvallah kardeş sağolasınbu sorunu nasıl çözeriz acep neyse şimdi wipeleyip tr lolipopu kuracam tekrar
denemedin bakmadın o yüzden.rusda hic karşılasmadim bu sorunla
clear clear@teknolojibaronu da sıfirladı ama onda yok bu sorun!!denemedin bakmadın o yüzden.
şahsi fikrim @darkleader de bu sorun yok çünkü o knox sıfırlamadı hala tr bootloaderi kurulu senle bende ise knox sıfırlamadan dolayı farklı bootloader kurulu