Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

darkleader

darkleader

Üye
Birsey soracam ben de panama yüklü ve rootlu kitkata dönüş yapsam root kalkıyor mu direk Ota dan Türkiye romunu indirebiliyor muyum?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
ooo sizde lollipop için twrp yok muu? :D bende var 1 ay oldu neredeyse :D
ver bakayım şunuda allah ne verdiyse bir sileyim
yada neyse bide şimdi knox sıfırlamayla uğraşamayacam
Birsey soracam ben de panama yüklü ve rootlu kitkata dönüş yapsam root kalkıyor mu direk Ota dan Türkiye romunu indirebiliyor muyum?
wipe data wipe cache yap kitakata dön root kalkar ama knox sayacı 1 olarak kalır onu sıfırlamak için ayrı bir dosya ve yöntem var

• Beğen
Tepkiler: darkleader
Anil-D

Anil-D

Üye
sayac 0 lamak 1dk la

darkleader

darkleader

Üye
Loli de sayaç sıfırlanıyor mu?

Anil-D

Anil-D

Üye
0 laniyor odine o odosyayi koy app kismina zaten baska bootlader kuruyor sonrada wipeleri yap dowland menu icice girip kendine geliyor sayac 0 laniyor

• Beğen
darkleader

darkleader

Üye
0 laniyor odine o odosyayi koy app kismina zaten baska bootlader kuruyor sonrada wipeleri yap dowland menu icice girip kendine geliyor sayac 0 laniyor

Benim knoxta root tan önce dosyalar vardı. Onlar gitmişmidir?

Anil-D

Anil-D

Üye
gidiyor ya bendede yanilma olmustu gitmez dedim ama gidiyor

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
yav hayvan gibi isiniyor bu tr
Bişey olmaz sıkıntı yapma :D

*Şimdi bana bi akıl verin kitkat kurduğumda açık yazan hava lolipop kurduğumda neden temizle yazar?
*İngilizce dilinde clear yazıyor yani temiz diyor hava açık ama türkçe dilde çeviri yanlışı var açık yerine temizle yazıyor. Ben türkiye romu kuruyorum yine açık yerine temizle yazıyor. Csc (ülke) kodum TUR yani Türkiye onda da sıkıntı yok.
*Sıkıntı bootloaderim mi acaba?

Anil-D

Anil-D

Üye
Bişey olmaz sıkıntı yapma :D

*Şimdi bana bi akıl verin kitkat kurduğumda açık yazan hava lolipop kurduğumda neden temizle yazar?
*İngilizce dilinde clear yazıyor yani temiz diyor hava açık ama türkçe dilde çeviri yanlışı var açık yerine temizle yazıyor. Ben türkiye romu kuruyorum yine açık yerine temizle yazıyor. Csc (ülke) kodum TUR yani Türkiye onda da sıkıntı yok.
*Sıkıntı bootloaderim mi acaba?

sanirim tr romda sikinti var bendede temizle yaziyor

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
Anil-D

Anil-D

Üye
eyvallah kardeş sağolasın :D bu sorunu nasıl çözeriz acep neyse şimdi wipeleyip tr lolipopu kuracam tekrar
lee rom kurcam ben tr rom cok isiniyor og youtubeden muzik dinliyoz alttarafi 47 derece suan

serdar_gs

serdar_gs

Üye
rusda hic karşılasmadim bu sorunla
denemedin bakmadın o yüzden.
şahsi fikrim @darkleader de bu sorun yok çünkü o knox sıfırlamadı hala tr bootloaderi kurulu senle bende ise knox sıfırlamadan dolayı farklı bootloader kurulu
@teknolojibaronu söyle şimdi knox sıfırlama bootloaderi iptal etmek istiyoruz :D clear clear

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
bende knoxu sifirladim lee romda rus rusdan trye gectim o yuzden olabilir bizde temizle

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
darkleader

darkleader

Üye
denemedin bakmadın o yüzden.
şahsi fikrim @darkleader de bu sorun yok çünkü o knox sıfırlamadı hala tr bootloaderi kurulu senle bende ise knox sıfırlamadan dolayı farklı bootloader kurulu
@teknolojibaronu da sıfirladı ama onda yok bu sorun!!

Üst Alt