Aynen aynısı ben sadece iş olsun normal kullanıcı görsün diye koydumO zaman indirip kurmaya gerek yok. Panama ile devam exeyim

geldi geldi basın göhe erebilir :dansHönk Türkiye note 3 lolipop geldimi [emoji23] [emoji23]
Yapım numarası kaç bi ss alsana cihaz hakkında kısmından [emoji51]geldi geldi basın göhe erebilir :dans
ben kurmadim kurmamdaYapım numarası kaç bi ss alsana cihaz hakkında kısmından [emoji51]
Sebepben kurmadim kurmamda

Yapım numarası kaç bi ss alsana cihaz hakkında kısmından [emoji51]
şansa bak bende yıllık izindeyim iki günlüğüne köye gelmiştim yarın dönecem eve evde 3g çekmiyor dışarı çıkıncada indiremem arap romundayım
sammobile düşmemiş daha şimdi ben wipeleyip kitkata dönüp otadan kuracam başka seçenek yok herhalde?Ben yarın eve gidince temiz bi wipe data çekip kitkatı kuracam sonra lolipopu kuracam [emoji51] artık lolipopluyuz hadi hayırlı olsunAynen benim de öyle oldu.Bekledim bekledim dayanamayıp Panama yı kurdum 1 gün sonra geldi![]()
Telefonda ki konumu neresi? Bildirim panelinde öyle bir şey görmüyorum.Lollipop yukleyen arkadaşlar enerji tasarrufu da gelmismi
İkonlara bak aynı symbian gibi
alin buda note 5
Note 4 de bildirim panelinde gözüküyor sanırım yokTelefonda ki konumu neresi? Bildirim panelinde öyle bir şey görmüyorum.