serdar_gs
Üye
Hem panamayı hemde arap romunu indirip denesem miDenemedim ama Türkçe vardır diye düşünüyorum.
Hem panamayı hemde arap romunu indirip denesem miDenemedim ama Türkçe vardır diye düşünüyorum.
Internetin bilirHem panamayı hemde arap romunu indirip denesem mi

İnternete bakmada türkçe desteği varsa arap romu bof3 panama bof1 yapım numarası yayın tarihi aralarında 3 gün varInternetin bilir![]()

Nördün?İnternete bakmada türkçe desteği varsa arap romu bof3 panama bof1 yapım numarası yayın tarihi aralarında 3 gün var![]()
Karar veremedim panamamı kursam arap romunu mu kursam araştırıyorum ikisindede türkçe dil varNördün?
panamada klavyede donma varmıydı türkçe karakterlerdeBenim hatırladığım hiçbir kasma olmuyordu (güç tasarrufu hep açık kullanıyorum)Karar veremedim panamamı kursam arap romunu mu kursam araştırıyorum ikisindede türkçe dil varpanamada klavyede donma varmıydı türkçe karakterlerde
Sammobile serveride yavaş indiriyor uyuz oldum sana sorayım bof3 mü kurardın bof1 mi Birleşik Arap Emirlikleri ile bizim rom aynı oluyo herhalde hatta önceki telefonumda Türkiye stock romunu kurmama rağmen csc kodum xsg olmuştuBenim hatırladığım hiçbir kasma olmuyordu (güç tasarrufu hep açık kullanıyorum)
Farklı ülke romu olunca acaba demiştim@serdar_gs adam sanki sana yazmış![]()
ALINTIDIR
Samsung Türkiye denen illeti beklemekten sıkıldım ve bu ay tarihli Rus romunu telefonuma kurdum.
Telefonun her şeyi sıfırlanacak sanıyordum. Cihaz bir açıldı rehberim, galerideki her şey, duvar kağıdıma kadar aynı duruyordu. Bu beni çok sevindirdi uğraştırmadığı için. Cidden çok beğendim harika olmuş ((:

Alıver bi üyelik zormu [emoji19]varmi bildiğiniz uyelik
BOF3 tabiSammobile serveride yavaş indiriyor uyuz oldum sana sorayım bof3 mü kurardın bof1 mi Birleşik Arap Emirlikleri ile bizim rom aynı oluyo herhalde hatta önceki telefonumda Türkiye stock romunu kurmama rağmen csc kodum xsg olmuştu

Kararsızım şuan kesinlikle birisini indirip kuracağım ama hangisiniBOF3 tabi
Baseband ve changelog daha yüksek.
ortalama 2-3 saatte inecekIkisinide küçük kağıda yaz katla ev halkından birine seçtir. Hangisi çıkarsa onu indir ve kur.Kararsızım şuan kesinlikle birisini indirip kuracağım ama hangisiniortalama 2-3 saatte inecek
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Ikisinide küçük kağıda yaz katla ev halkından birine seçtir. Hangisi çıkarsa onu indir ve kur.
Bof3 yapım numarası tamam diyosun yani sıkıntısı yok? N900 için sadece birleşik arap emirliklerinde gördüm şuana kadar bof1 var genellikleN9005 modeli 2~3 ay önce elime geldi bir ya da iki gün sadece 4.4.2 kullandım. Direk Polonya 5.0 kurdum daha sonra Civz, Adaulx, AryaMod gibi romlar farklı Kernel denedim lu anda en son sürü OF3 orjinalini kurdum. Diyeceğim o ki beklemeyin güncelleme atın romu gitsin. N9005 şansı Snapdragon olduğu için daha fazla Costum ROM olması.