olabilir niye olmasın o zaman güç tasarrufunun bi espirisi kalmazdıYav bu Lollipopta güç tasarrufundayken neden klavye titreşimi çalışmaz anlamış değilim sinir oldum cidden.
Kitkatta öyle değil gayet iyi tasarruf yapıyorolabilir niye olmasın o zaman güç tasarrufunun bi espirisi kalmazdı
onun adı kitkatKitkatta öyle değil gayet iyi tasarruf yapıyor

Hayır güç tasarrufunu kapattığımda ayarlardan cpu titreşim ekran gücünü ayarlıyorum.Yav bu Lollipopta güç tasarrufundayken neden klavye titreşimi çalışmaz anlamış değilim sinir oldum cidden.
Demek istediğini tam anlayamadım.Hayır güç tasarrufunu kapattığımda ayarlardan cpu titreşim ekran gücünü ayarlıyorum.
Öyle zatende klavye için deaktif yinede bir türlü olmuyor.Bildirim panelinden güç tasarrufuna basılı tut.oradan titreşim tikini kaldır
Eyvallah oh be olduHayır.ayarlar cihaz seslerbildirimler samsung klavye geribildirimi etkinleştir@teknolojibaronu
çok teşekkür ederim. O nasıl oluyor. Şuan panama sürümü çok stabil isteyen kursun.Arkadaşlar kullandığınız lolipop sürümlerinde "memory leak" problemi yaşıyor musunuz?
Ben hiç lolipop kurmadım teleefona.Android 5.0 sürümlerinde ram sorunu oluyormuş genel manada. O yüzden sordumO nasıl oluyor. Şuan panama sürümü çok stabil isteyen kursun.