Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
oo terörist romu mu :ehe
Evet kuruyorum şimdi :D
ooo fast charger var romda :good: daha aromadayım :D
Ooo bak fena şeyler var cpu max freq 2.1 ghz olabiliyr mininmum 100mhz olabilir stockta min 250 max 1.9
diodict nedir bilen var mı? @H.Reşit POLAT
Ahhh şu "Upgrade Android..." bölümü beni deli ediyor :angry::vur

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Evet kuruyorum şimdi :D
ooo fast charger var romda :good: daha aromadayım :D
Ooo bak fena şeyler var cpu max freq 2.1 ghz olabiliyr mininmum 100mhz olabilir stockta min 250 max 1.9
diodict nedir bilen var mı? @H.Reşit POLAT
Bi bilgim yok

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Beyler Kardeşimin Note3 Bataryası çok çabuk bitiyor batarya şişme oluyormuş garantili telefon Samsung İstanbul servisi nerede acaba Telefonu aldığımız yere gittik 1hafta aşagıya gelmez dedi telefon ben götürüp değiştirirlermi bataryayı bide yeri nerede acaba

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
romda son uygulamalar yeri açılmıyor nedense yeni bir update gelmiş indiremedim bir türlü onun dışında galiba yanlışıkla google plaayi silmişim :D hız olarak ketan sızıntı sürüm gibi kalıyor belki içindeki pkk kernelden dolayıdır.
Beyler Kardeşimin Note3 Bataryası çok çabuk bitiyor batarya şişme oluyormuş garantili telefon Samsung İstanbul servisi nerede acaba Telefonu aldığımız yere gittik 1hafta aşagıya gelmez dedi telefon ben götürüp değiştirirlermi bataryayı bide yeri nerede acaba
Benim bildiğim avcılarda 1 tane servis herşeye bakıyorlar. hemen verirler mi orasını bilmiyorum.
Sebebi nedir? çözümü nedir?

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Explorer de dene inecektir

serdar_gs

serdar_gs

Üye
haahahh :D indi kurcam birazdan.
Korku dolu anlar :D

attı şimdi yükleyelim bakalım @kiko60 sana kurmam demiştim ama kitkatla olmuyor cidden :D
Lolipop beni sarmadı dedim kitkata döndüm lolipop hala stabil değil kitkat dedim dediklerimin hala arkasındayımda ama lolipopa alışmışlıkmı bilmiyorum kitkat sarmadı beni lolipoptan sonra be ya [emoji57] stock 4.4.2 üzerine stock yaptım bu seferde s health adım sayar çalışmıyor tapatalktan bildirim gelmiyor zevkle kullanacağım bi rom bulamadım

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Lolipop beni sarmadı dedim kitkata döndüm lolipop hala stabil değil kitkat dedim dediklerimin hala arkasındayımda ama lolipopa alışmışlıkmı bilmiyorum kitkat sarmadı beni lolipoptan sonra be ya [emoji57] stock 4.4.2 üzerine stock yaptım bu seferde s health adım sayar çalışmıyor tapatalktan bildirim gelmiyor zevkle kullanacağım bi rom bulamadım
L21 i kur gayet düzgün çalışıyor dediklerin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Pekaka Rom çok stabil. Dr.Ketan yanında sızıntı rom gibi kalıyor kitkat stabilliğine çok çok yakın pKK romda.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yapımcı eleman nereli merak ettim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yapımcı eleman nereli merak ettim
Endonezya
N9005 icin var mi?
Hiçbir fikrim yok yalnız N9005 te DarkLord S6 var s6 romu N900 de de olsa kurardım düşünmeden :)
@serdar_gs açılışnda bile lag var :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Explorer de dene inecektir
Alternatif linklerden indiriyorum umarım kendliğinden kapanma sorunu update ile giderilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
stabil dediğin sistem resetmi çekiyor yani :D Lg açılış süresi bi anda soğuttu yakıştıramadım şimdi
Öyle ne diyeyim. :bilmm
PKK ROM son sürümünde s6 klavye kamera launcher tema desteği filanı falanı var tavsiye ederim.
Kendiliğinden resetlenme sebebi minimum frekansın 100mhz e indirmemden dolayiymis kurulumda iken en az 250mhz seçin şimdi app ile onu 250mhz e çıkardım kendilinden kapanma yapmıyor fişek gibi maşallah :D

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Tapatalk 4.15.3 harika olmuş

ArMaGeDdOn_87

Üye
arkadaşlar Note 3 de bildiğiniz gibi 2 versiyon bulunuyor biri N9000 diğeri ise N9005,bana kalırsa Snapdragon 800 işlemcili olan çok az gibi bir farklada olsa daha iyi gözüküyor,sizin bu konuda ki görüşleriniz nelerdir ?

Üst Alt