serdar_gs
Üye
nerdeymiş o türkçesi neNapiyonuz siz bu telefonda anlamiyorum 5 saat ve Note 3 saka gibi
Auto-hibernate var o aciktir

nerdeymiş o türkçesi neNapiyonuz siz bu telefonda anlamiyorum 5 saat ve Note 3 saka gibi
Auto-hibernate var o aciktir

bende şarjı sömüren genellikle sistemsel şeyler örneğin google hizmetleri android sistem vsSosyal medya uygulamaları kullanıyorum oyunla çok işim olmaz.
Oto uyutma falandir heralde bemim hic turkce dili olan telefonum olmadinerdeymiş o türkçesi ne![]()

S-healthi umursadığım zamanlar çalışıyorducihazı root edipte adım sayarı çalışan varmı

rootlu iken? greenify yaptı sanıyordum ama root ettikten sonra problem çıkarıyormuşS-healthi umursadığım zamanlar çalışıyordu![]()
Greenify de uyutulanların aradında seçtiysen s helatji durduruyordur durdurunca tabi doğal olarak arka planda asla çalışmıyor.rootlu iken? greenify yaptı sanıyordum ama root ettikten sonra problem çıkarıyormuş
Genelde makedonya arnavutluk ama dolar yukseldi yunanistana gectim malum kriz zamani ucuz oluyoHep suriyeden kaçak alıyon tabi![]()
![]()

rootlu iken? greenify yaptı sanıyordum ama root ettikten sonra problem çıkarıyormuş
Ben sildim ama ev arkadasimda calisiyor S5 rootlu onun cihazcihazı root edipte adım sayarı çalışan varmı
Belli skopje ye gitmiştim. Bomboş ülkeler
Makedonya baskenti. Canim memleketimHarbi la nerenin iliydi ora

Makedonya bomboş şehirler.Harbi la nerenin iliydi ora
Nerede cokluk oradaMakedonya bomboş şehirler.
2 milyon nufus fazla bile onlara 
Sadece lolipop içinmiş tee [emoji51]
Gordukce gülüyorum ya ypg hpg versiyonlari da cikar mi bakalimŞu telaffuzu berbat romu indirip deneyeceğim bugün kasma olmaz ise bununla devam kasma olur ise stock 4.4.2 devam.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız