teknolojibaronu
Üye
Bana bir kılıftan esinlenme var gibi geldi..kamera baya büyük görünüyor en az 20 mp olacak herhalde
Bana bir kılıftan esinlenme var gibi geldi..kamera baya büyük görünüyor en az 20 mp olacak herhalde
Note 5'e kadar ekran ve kasa sağlam kalırsa Note 6'yı beklemek daha mantiklı olur. Çünkü Note 5'te ilk metal kasa Note serisi denemesi yapılacak. Örneğin Note 3'te ilk deri görünüm design'ı denendi. Baktı tuttu daha güzelini((bana göre güzel)) Note 4'te yaptı.Artık gelmese de olur bence. Note 5 i beklesek daha iyi olacak sanırım.

Arkadaşlar ben o kadar bekleyemem. Note 1 -Note 3 aldım. Artık aynı seriden note 5 alırım diye düşünüyorum. Ama yine de hayırlısı bakalım.Note 5'e kadar ekran ve kasa sağlam kalırsa Note 6'yı beklemek daha mantiklı olur. Çünkü Note 5'te ilk metal kasa Note serisi denemesi yapılacak. Örneğin Note 3'te ilk deri görünüm design'ı denendi. Baktı tuttu daha güzelini((bana göre güzel)) Note 4'te yaptı.
Telefona metal kapakla metal bumper aldım plastik kasadan kurtuluyorum![]()
Bence bataryanı yenilesen Note 6'ya kadar seni çok iyi götürecek. Note 5'te 3GB ram ile gelirse Note 3'ün bilmediginin en büyük kanıtı olur.Arkadaşlar ben o kadar bekleyemem. Note 1 -Note 3 aldım. Artık aynı seriden note 5 alırım diye düşünüyorum. Ama yine de hayırlısı bakalım.
Bataryamda sorun yok. Sorun bu kadar süre beklemede.Bence bataryanı yenilesen Note 6'ya kadar seni çok iyi götürecek. Note 5'te 3GB ram ile gelirse Note 3'ün bilmediginin en büyük kanıtı olur.
Pardon ya klavye azizliği kusura bakma. NOTE 3'ün bitmediği yazacaktım.Bataryamda sorun yok. Sorun bu kadar süre beklemede.
Bu arada note 3 de zaten 3 GB ram var
Hangi işsiz yapmışsa güzel olmuşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Önemli değil.Takılmadım zaten.Pardon ya klavye azizliği kusura bakma. NOTE 3'ün bitmediği yazacaktım.
Touchwızın kılıt ekranı, samsung kamera ve s-health cm de olsa tadından yenmez@resitpolat 'ın duvar kağıtları touchwizde ayrı güzel

Sen Aroma Insataller'ı öğrenmişsin ya yakında xda'ya da katılırsın

Tövbe pkk diye rom mu olur nası ad oTry to PKK
PEKAKA ROM'u denicem inşallah L21'de ki kasmalar yoktur.

L21 N900XXUEBOC4 india sürüm numarasından memnun olduğuna göre stock N900XXUEBOD1 rusya daha iyidir diye düşünüyorumBen L20 kullanıyorum perfonperformansından gayet memnunum. S6 uygulamalarınıda kurdum miss

şu ana kadar kurduğum lollipoplar bu denli akıcı ve stabil değildi.Bende Rusya var şuanda gayet iyi . Son verdikleri 160 mblik güncelleme de sanki şarj biraz daha hızlı bitiyor ama kasma vs yaşamıyorum.Yukarıda verdiğim yapım numaralı rusya stock romu güncelleme bekleyen tüm arkadaşlara tavsiyemdir. Boşuna beklemeyin geldiği zaman wipe yapar kurarsınız türk romu.
Aynen şu ana kadar tek göze çarpan şarj kullanımda biraz hızlı tükeniyor gibi onun dışında rom akıcı ve stabil görünüyorBende Rusya var şuanda gayet iyi . Son verdikleri 160 mblik güncelleme de sanki şarj biraz daha hızlı bitiyor ama kasma vs yaşamıyorum.