tamam tskler10 tane xda genel miydi emin değilim orada mesaj atman gerekiyor sonra note 2 s2 vs başlıklarına yazabiliyorsun
CWM'den yükle.@teknolojibaronu Ne gariptir ki aynı sorun devam ediyor. Cm yi twrp(5.0 stock rusya romu vardı)üzerinden yükledim fakat gene samsung yazısından sonra ben siyah ekrana bakıyorum o bana bakıyor. Olmadı kitkata döndüm bootloader flash ladım sonra yükledim gene aynı sorun.
Google hesabına yedekle sen nerde bu rehber demeden otomatik geliyor.@teknolojibaronu Şu cm de rehber işini ben bir türlü kolay halledemiyorum. Var mı bunun kısa bir yolu içe dışa aktar falan biraz karıştırıyorumda![]()

Touchwiz özleniyor gerçekten.CWM'den yükle.
Google hesabına yedekle sen nerde bu rehber demeden otomatik geliyor.
Ciddiyim TouchWiz'i özledim![]()
S4 cülerde kasma falan yapıyorsa adam özlemezde bizde çok stabildi. Samsung'un kamera uygulaması çok özletiyor gerisi o kadar etkili değil. Birde kilit efektleri.Touchwiz özleniyor gerçekten.
Cm nin hızı olmasa kimse bakmaz ona
O laf bana geldi herhalde. Bende s4 mini kullanıyorumS4 cülerde kasma falan yapıyorsa adam özlemezde bizde çok stabildi. Samsung'un kamera uygulaması çok özletiyor gerisi o kadar etkili değil. Birde kilit efektleri.

Sizin telefona s6 rom çıktımıSamsung Galaxy S6'da olan Tema desteği eski amirallere gelecek mi? Bilgisi olan var mı?

Geliştirici seçeneklerinde root acces var onu uygulamalar ve adb yapMerhaba ben cm12,1 yüklüyorum fakat rot yapamıyorum ..bilgisi olan varsa veya deneyen nasıl yaptığını söylerse çok memnun olurum teşekkürler.

Dediğimi yaptınız mı? Geliştirici seçeneklerinden root acces uygulamalar ve adb yaptınızmı?Titanyum backup root izni istiyor veriyorum ama kok dizin bulunamadi falan cikiyor yani hala root yok gorunuyor sanki super su da yukledim cvm den
O iş bana ters. Elimdekiyle yetinmek istemem.Note 5 gelene kadar.sonrası malum herkes elindekiyle yetinecek..
Evet dediginizi yaptim .haklisiniz baska bir surum deniyeyim.Dediğimi yaptınız mı? Geliştirici seçeneklerinden root acces uygulamalar ve adb yaptınızmı?
Yaptıysanız ve bu sorun oluşuyorsa titaniumun farklı bir sürümünü deneyin.
3310 kullanmak isteyen cm yükler.CM 12.1 yükledim note 3 gitti başka telefon geldi samsungla bi alakası yok
*Not uygulamarı yok
*Kamera çekimleri kötü
*Görüntülü görüşme yok
*S Pen penceresi yok
*Samsung klavye yok
*S health yok
*Bildirim paneli 5 kuruş etmez
*Yok oğlu yok
*Samsungla alakalı hiç birşey yok