teknolojibaronu
Üye
CM12.1 de problemler varmış mobil veri vs o yüzden düz 12 kur derim.Galiba bekleyen bi ben varım
Bekle bekle nereye kadar sıkıldım, şimdi dr.ketan / cm 12.1 arasında kaldım hangisini yüklesem acaba![]()
CM12.1 de problemler varmış mobil veri vs o yüzden düz 12 kur derim.Galiba bekleyen bi ben varım
Bekle bekle nereye kadar sıkıldım, şimdi dr.ketan / cm 12.1 arasında kaldım hangisini yüklesem acaba![]()
cm yi note 2 den mi port ettilerCm'den çıkmaya hiçç niyetim yoksmart manager'ın özelliği nedir? Türkiye güncellemesini halen daha bekleyen kimler var?
![]()
Hayır galaxy note 10.1 2014 editiondan port ettiler. Daha sonra samsung open source kodları paylaştı ve sorunsuz bir cm oluştu.cm yi note 2 den mi port ettiler
Dün saatlerce uğraşmama rağmen nedense kuramadım veya kurulmuyor. Kurma esnasında bi problem yok flashlama falan herşey normal, işlem bittikten sonra ilk defa karşılaştım bende telefon açılırkan note 3 falan yazdıktan sonra direk siyah ekran olup öyle kalıyor 5 - 6 kez denememe rağmen hep aynıydı bende sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü farklı romlar aynı yöntemle gayet güzel kuruldu. Şimdilik rusya romunda takılıyorumCM12.1 de problemler varmış mobil veri vs o yüzden düz 12 kur derim.

Hadi ya, o zaman dosyalarda bir hata var ya şimdi bu kadar uğraştım gene cm yi deneyesim gelmiyo titanium backup zaten key olmasına rağmen pro sürüm gözükmüyo elle backup yapmak uzun sürüyo [emoji19]Android Lollipop bootloader'ı odinden ap kismina gelerek flashlaman lazım.
hm anladım işte androidin farkı yaHayır galaxy note 10.1 2014 editiondan port ettiler. Daha sonra samsung open source kodları paylaştı ve sorunsuz bir cm oluştu.
CM 12 de Mobil veri çalışıyor muTouchWiz ve stock based romlarla ilgilenmiyorum artık![]()
Herşey sorunsuz çalışıyor.CM 12 de Mobil veri çalışıyor mu
Bu arada Flinta dizisini fazla izliyorsun galiba

S6 ve alayı TouchWiz uygulamaları aosp androidte çalışmaz diye biliyorum.@teknolojibaronu
CM12 de S6 klavyesi çalışıyormu denedinmi ?
ewt calismaz farkli bir build 2 sideS6 ve alayı TouchWiz uygulamaları aosp androidte çalışmaz diye biliyorum.
12.1 3'te de varda şimdi wipe yapmaya üşeniyorum baştan uygulamaları kurmak sıkıyor.ewt calismaz farkli bir build 2 side
bu arada bende gectim note 2 de cm 12.1 e cok akici suan
ewt uygulama coksa zor oluo ama datayi ve tel hafizasini silmeden yukle bisey olmaz yuklenir rom hem uygulamalarda silinmez die biliorum12.1 3'te de varda şimdi wipe yapmaya üşeniyorum baştan uygulamaları kurmak sıkıyor.
acilir onemli olan sistemin wipe olmasi cunku sistemi wipe yapmazsan cakisir yeni versiyonla eski versiyon ben cok yaptim boleWipe data yapmadan kursam sorunsuz açılır mı?
Yani şöyle yapıcam:acilir onemli olan sistemin wipe olmasi cunku sistemi wipe yapmazsan cakisir yeni versiyonla eski versiyon ben cok yaptim bole