Evet başka çözümü yok zatenevet yüklemedim) yüklesem düzelirmi?

AP ye Attın dimi neden hata versin ki?Buldum indirdim yükledim FAİL hatası verdi odin![]()
Romu önceden yüklediysen gerek yok.Benden Kaynaklı hataymış hallettim şimdi normal custom rom yükleme işlemi yapıcam değilmi?
ben yaptım anlatım xda da varda burdanda indirebilirsin.Link hatalı talep edilen konu bulunamadı diyorhttps://www.maxicep.com/forum/index.php?threads/940870/
@resitpolat belki beğenirsin Note 4 Settings çalışıyorben yaptım anlatım xda da varda burdanda indirebilirsin.
https://www.maxicep.com/forum/index.php?threads/940870/
@resitpolat belki beğenirsin Note 4 Settings çalışıyorben yaptım anlatım xda da varda burdanda indirebilirsin.

Tekrar bak adminler uyuyordu heralde onaylayamamişlarLink hatalı talep edilen konu bulunamadı diyor
Bumu
Galaxy Note 3 - NOTE 3 İçin NOTE 4[ROM][Tweaked S5 BASE/N4 STYLE][Performance] - MaxiCep
SM-N9000Q uyumlu değilmiş zaten![]()

Yok geçmedim de resimdeki aklımı karıştırdıTelefon kapalıyken çalmaz diye biliyorum.? Hayırdır S5'e mi geçtin?![]()

Güzel soru bence bu konu hakkında bir konu aç derim hem bizde öğrenmiş oluruz.Herkese iyi akşamlar.
Birşeyi çok merak ettim windowsta bazı oyun veya uygulamarı çalıştırmak için uyumluluk ayarından xp felan seçiyoruz ya acaba androiddede bu mümkün mü? 5.0 kullanırken uygulamayı 4.2.2ymiş gibi açmak mümkün müdür?
