Ankarada değilimde timvivırdan yaparızOtadan önce maaşsız nası 5.0 attırabilirimki ??
Bedava yapan varsa ankarada cihazı getiririm![]()

Rom nasıl kurdunmu güzelmi?Pekaka Rom çıkmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır kurmadim kurmayacağım.Rom nasıl kurdunmu güzelmi?
adı bile sakıncalı (pekaka)
Şimdi bu hem iyi hem kötü haber olduSamsung Lollipop güncellemesini dağıtmayı durdurmuş. Sebebi rehber durduruldu ve sessiz mod olmayışıymış. Yani gelecek firmwarelerde sessiz mod olacak.
Yapacak bi şey yok. Güncellemeyi seven donmalara katlanır dicem artık. En iyisi en başta hiç güncelleme yapmamak... hani note ||| 8 çekirdekdi, nerde. Exnos dedi durdu, snap 400 de bile bu kadar donma yavaslama ve titreme olmuyor. Hadi Biri çıksın da yalan desin.Güncelleme yaptıktan sonra wipe yapmassan dediklerin oluyor. 2 aydır 5.0 kullanıyorum, şeytan kulağına kurşun hiçbişi yok telefonda. Allah 4.4.x olan yazılımları göstermesin. Kullananlar var aramızda, sözüm meclisten dışarıNote 3 kullanıcisiyim . Her resmi guncellememde cihaz daha da kötü oluyor.. ve Samsung her zaman işini yarım yapıyor. Ben alıştım artıkYapacak bi şey yok. Güncellemeyi seven donmalara katlanır dicem artık. En iyisi en başta hiç güncelleme yapmamak... hani note ||| 8 çekirdekdi, nerde. Exnos dedi durdu, snap 400 de bile bu kadar donma yavaslama ve titreme olmuyor. Hadi Biri çıksın da yalan desin.

Şansa bu mesajı gördüm ve bilgilendirme yapmak istedim.Yazılım guncelledikten sonra hard reset atmamız gerekiyor daha sonra eğer root yetkisi var ise marketten battery calibration indirin ve usb takili iken şarj %100 olduğunda battery calibrate butonuna basın ve usbden çekin sonra telefon sarjini normal bir şekilde bitirip telefon kapalıyken tamamen şarj olmasını bekleyin. Bu yöntem batarya hafızasını sifirlar LG g2 grubu olarak nerdeyse tüm üyeler denedik ise yaramayan görmedik . hard reset te öyle yeni sürüme geçince hard reset şart.Güncelleme yaptıktan sonra wipe yapmassan dediklerin oluyor. 2 aydır 5.0 kullanıyorum, şeytan kulağına kurşun hiçbişi yok telefonda. Allah 4.4.x olan yazılımları göstermesin. Kullananlar var aramızda, sözüm meclisten dışarı![]()