Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Rom oturur daha bekleyin hemen kitkat'a dönmek olmaz :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yok bi yere döndüğüm yok daha :D şuan ilk gözüme çarpanlar çok hızlı ve seri olmaması, bataryanın kullanımda daha çabuk bitmesi ve ultra güç tasarrufunun stabil çalışmaması.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dediğim temiz kurulumu yaptıysan perfonmanstan fazla şikayet etmezsin.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Dediğim temiz kurulumu yaptıysan perfonmanstan fazla şikayet etmezsin.
Temiz temiz twrp hata verdi kuramadım ketanın cwm recoverysini kurdum wipe data wipe cache wipe dalvik yaptım. Bunu kurmadan önce stock lollipopu bi deneseydim olurdu aslında ama neyse artık bi süre bunu kullanacam.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kitkattayken twrp yükleyip sağlam temizleyecektin. Ben o büyük temizlik yapmadan kurduğumda hatalar alıyordum ketan L19 da sebebi sağlam format atmamk bence.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
twrp exynos son sürümünü indirdim fakat fail verdi hatta ilk cwm denedim kuruldu hatasız ama recovery hala stocktu bir kaç denemeden sonra anca yapabildim sonrada twrp hata verdi kurulmadı :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
KitKattayken kuracaktın twrp yi :D lolide hata veriyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
hee :D neyse artık yinede iyi rom şimdilik canım öyle gözle görülür kasıntı birşey yok ama ben daha da seri bekliyordum :D

Not: yinede customlar stockun yerini tutamıyor her ne kadar kaliteli romlar olsada az öncede kendi konusunda ketanın dediği gibi @teknolojibaronu stock her zaman iyidir ama oda bi yerden sonra sıkıyor :D root ile en iyi ayarları tutturabilirsem performanslı veya pil konusunda kullanacam artık

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bakim şu ketanın mesajına merak ettim :D

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
yunus96

yunus96

Üye
Teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum rom için.. K14ü kurdunuz değilmi??

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ama şuda bi gerçek kaliteli bir rom kurup ayarlarınıda tutturdunmu stocktan daha verimli kullanırsın :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Herşey kernelde bitiyor aslında. Stock'un şarjı çok iyi custom romlara göre.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Aynen öyle bir saatte full dolan şarjım bir kaç saattir hala dolmakta :D sürekli kullandım telefonu tabi ama

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ama kabul et telefon Note 4 gibi oldu :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Auzhsuzus :D memnunum şimdilik

yunus96

yunus96

Üye
Stock Lolipop ile L19un arasında aman aman bir fark var mı ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Stock Lolipop ile L19un arasında aman aman bir fark var mı ?
Ben Stock denemedim Kitkata dönerken imei sıkıntısı çekmemek için ama aynıdır muhtemelen. @serdar_gs daha iyi bilir o denemiş sanırım.

yunus96

yunus96

Üye
@@serdar_gs

Hocam stock l ile L19 arasında aman aman bir fark var mı? :) Yani stock romdan L19 a dönmelimiyim bir farkı varmı?

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben Stock denemedim Kitkata dönerken imei sıkıntısı çekmemek için ama aynıdır muhtemelen. @serdar_gs daha iyi bilir o denemiş sanırım.
Genelde öyle oluyor zaten stock farklıdır custom rom herkes amatör ortamda yapabilir ama çok kaliteli custom romlar var hakkını vermek lazım. Mutlaka denemiştir ama ben orjinal lollipopun şu an böyle olduğunu düşünüyorum ketanin etkisi en fazla biraz pil kullanımında falan olabilir.

Üst Alt