Temiz temiz twrp hata verdi kuramadım ketanın cwm recoverysini kurdum wipe data wipe cache wipe dalvik yaptım. Bunu kurmadan önce stock lollipopu bi deneseydim olurdu aslında ama neyse artık bi süre bunu kullanacam.Dediğim temiz kurulumu yaptıysan perfonmanstan fazla şikayet etmezsin.
neyse artık yinede iyi rom şimdilik canım öyle gözle görülür kasıntı birşey yok ama ben daha da seri bekliyordum 
root ile en iyi ayarları tutturabilirsem performanslı veya pil konusunda kullanacam artıkBen Stock denemedim Kitkata dönerken imei sıkıntısı çekmemek için ama aynıdır muhtemelen. @serdar_gs daha iyi bilir o denemiş sanırım.Stock Lolipop ile L19un arasında aman aman bir fark var mı ?
cwm kurulu ise zip olarak twrp yi yükleyebiliyorsun hata vermiyor odin ile hata veriyor link aşağıdaKitKattayken kuracaktın twrp yilolide hata veriyor.
Genelde öyle oluyor zaten stock farklıdır custom rom herkes amatör ortamda yapabilir ama çok kaliteli custom romlar var hakkını vermek lazım. Mutlaka denemiştir ama ben orjinal lollipopun şu an böyle olduğunu düşünüyorum ketanin etkisi en fazla biraz pil kullanımında falan olabilir.Ben Stock denemedim Kitkata dönerken imei sıkıntısı çekmemek için ama aynıdır muhtemelen. @serdar_gs daha iyi bilir o denemiş sanırım.