Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
S6 için gene exynos ve snapdragon ayrımı olacakmış. Nerden biliyorsun derseniz youtubeda adrianisen var ingilizce diliyle anlatıyor. Exynos 7400 dı hatırladığım kadari ile. Xda daki büyük developerlar genelde samsung veya nexus kullanıyorlar maksadı eğlenmek ve rom atmak isteyenler snapdragon varyantını alabilir. Ayrıca benden başka batarya kit'i kullanan yok mu?
Xda olanlar sırf rom atacak diye neden snapdragon gönderiyorlarda biz neden sürekli exynosa mahkum kalıyoruz! adaletmi bu?

Bunun sebebi büyük ihtimalle hoca; avrupada olan gsm şirketlerinin kendilerine özel cihaz yaptırmasından kaynaklıdIR. Tahminim ce bundan dolayıdır.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Xda olanlar sırf rom atacak diye neden snapdragon gönderiyorlarda biz neden sürekli exynosa mahkum kalıyoruz! adaletmi bu?

Bunun sebebi büyük ihtimalle hoca; avrupada olan gsm şirketlerinin kendilerine özel cihaz yaptırmasından kaynaklıdIR. Tahminim ce bundan dolayıdır.
Benim bildiğim samsung apple ile davalarında amerikada kendi işlemcisinin yasaklanması ama avrupa neden kendi işlemcisini satmıyor anlamadım. Zaten biz de aptal değiliz bir daha almayız.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Note 6 yı bekliyorum ben :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şu cyanogenmod 12 stabil olsunda telefon eskimeden bir saf android tadına bakalım dimi :D hocam aslında senin teknoloji mağazan var yerinde olsam tabi mümkün mü bilmiyorum fakat nexus 6 ya geçerdim hem destek bol :D tasarımda iyi.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Nexus bizim mağazaya nedendir bilmiyorum ama gelmedi.Bunun en büyük sebebi insanların Nexus kalitesini bilmemesi.

Karargahx

Üye
Vaay ketan mı kurdun? :D oynadığı m oyunlarda atma yapmasa kkye dönmez dim bende ketan L19 çok başarılı bir custom rom. Dert değil o sayaç sıfırlama dosyasını flashlarsın sonra bataryayı sök tak resmi bir firmwarei flsshla bu kadar.
Kk kullanıcaksan Dr ketan in k14 u kullan çok başarılı .

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
#TheNextGalaxy
Samsung Galaxy Unpacked 2015 - The Next Galaxy:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
töhhh bende bi an Türkiye 5.0 çıktı zannettiydimmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Karargahx
Ay başı indirim diyorum aslında Kk deki en iyi rom criskelo da wipe yapasım gelmiyor eski bir tane 4.4.2 firmware i var acayip stabil şuan ondan dönesim gelmiyor.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Allah kitkata döndürmeyi nasip etmesin

Karargahx

Üye
Dr.ketan 4.4.2 best diyorlar bide kernel atıcan fena suan lolipop için kernel yok bi çıksın ketan fena yapar Romu biraz daha zaman lazım şuanda stock gayet iyi ama siyah temayı özlüyorum açıkçası 2 tema seçeneği sunmalı bize orjinal rom.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Lollipopa bir geçeyimde ondan sonra kitkata geçme gibi bir niyetim yok :D Zaten uzun zamandır kitkat kullanıyorum. Ketanın rom iniyor bi insin bakalım stabil ve hatasız ise elveda kitkat :bye::eller:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dr.ketan 4.4.2 best diyorlar bide kernel atıcan fena suan lolipop için kernel yok bi çıksın ketan fena yapar Romu biraz daha zaman lazım şuanda stock gayet iyi ama siyah temayı özlüyorum açıkçası 2 tema seçeneği sunmalı bize orjinal rom.
Ben siyah temayı samsungtan bekliyorum hem amoled ekran üretiyorsun madem siyah temada yapacaksın. Amoled siyah temada daha fazla tasarruf yapıyor cihazın yüküde azalır.

• Beğen
Tepkiler: Karargahx

Karargahx

Üye
Olmassa artik custom kullancaz cm modda aslında sağlam temalar var bi çıksın da sağlam sürüm :D deneriz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Pek değil Xda ya bakıyorum orada görürsem yüklerim :D yada biyerde duyarsam
Şu sitede lollipopu gördüğün zaman cyanogenmod 12 stabil oldu demektir :D

• Beğen
Tepkiler: Karargahx

Üst Alt