Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Valla bastım ketanı offical n9000Q da kurmam heralde böyle derimde kurarım sanırım :D

xmustx

xmustx

Üye
Kilit açma efektleri de var öyle değil mi ?olmazsa sen kurmazsın

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet. Upsm ve kilit efektleri olmasa kurmazdim :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Inandiydim sinirlendim de :)))
:ehe öyle birşey olsa çok saçma olurdu cidden. Upsm nin işlemciyle uzaktan yakından ilgisi yok diye biliyorum :D
Bu arada lollipopa geçecekler hiç düşünmeden geçebilir L19 harika!

yaren_70

Üye
Arkadaşlar bende not 3 9005 var bu sitede 5.0 versyonunu vermişler bunlardan birini indirip kursam olurmu?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Kies ten kontrol edebilirsin. Varsa direk yükler.

yaren_70

Üye
Kardeş kiesten kontrol ettiğimde son sürüm diyor.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye

yaren_70

Üye
Teşekkürler. Bekleyelim bakalım.

Karargahx

Üye
:ehe öyle birşey olsa çok saçma olurdu cidden. Upsm nin işlemciyle uzaktan yakından ilgisi yok diye biliyorum :D
Bu arada lollipopa geçecekler hiç düşünmeden geçebilir L19 harika!
L18 kullankistim iyitdi fakat L19 u 2 gün önce kurdum Rusya 5.0 daha stabil geldi kilit efekti desen şifre koyuyoruz genelde gerek kalmıyor . sırf upsm için garanti bozmaya değmez bence. Gerçi sayaç 0 lama kolayda demek istedigimi anladiniz :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
mirzasinan

mirzasinan

Üye
Polonya'nın room yüklesek türkçe dil desteği varmidir acaba bi onun yanında mobil hat ismi yok

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Polonya'nın room yüklesek türkçe dil desteği varmidir acaba bi onun yanında mobil hat ismi yok
Vardır. Senin soruya cevap vermeyi unutmuşum kusura bakma. Eğer rusya yoksa ingiltere veya polonya kurabilirsin o ikisidr güncellemeyi hızlı alan ülkeler.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5 bildirim paneli harika! :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
L18 kullankistim iyitdi fakat L19 u 2 gün önce kurdum Rusya 5.0 daha stabil geldi kilit efekti desen şifre koyuyoruz genelde gerek kalmıyor . sırf upsm için garanti bozmaya değmez bence. Gerçi sayaç 0 lama kolayda demek istedigimi anladiniz :)
Bende kurdum L19 Loliyi ama stabil gelmedi bana birde lolide sessiz mod kaldırılmış uyuz oldum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
link verebilir misin ? bu kullandığın romu
Alliance rom+s5 port romu kur kilit ekranını none yap S5 arayüzünün tadını çıkar.. ;) ilk başta panel böyle olmuyor ama o h3gx yazan yerleri build.proptan sm-g900 yapınca bu panel geliyor. Gerçekten note 3 ten sonraki touchwiz çok güzel mavisini çok beğendim.

• Beğen
Tepkiler: Karargahx
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Yakında hepiniz stok rom kullanmaya mahkum olacaksınız. Muhaaa haaa haaa [emoji23]

Üst Alt