Teşekkürlerimzaladım

Ses kısma + menü tuşu + güç tuşuna basılı tut odin mode a girecektir. Sammobile/firmware bölümünde N9000Q yaz baştakini indir ve odindeki pda kısmına tıklayıp indirdiğini seç. Start a bas eskisi gibi olacaktır.arkadaşlar note 3 ü root yüklerken ekran dondu kaldı ne yapmam lazım yüklemiyor bir kısmını yükledi ve ekran öle kaldı bi yardım edin lütfen
Rica ederim. Yardımcı olduysam sevindimtamam kardeşim
çok teşekkür ederim.allah razı olsun fena halde korkmuş durumdayım![]()

S4 için aralık diyorlar malum ilk s4 alacakmış.Bellimi L nin geleceği tarih bende 9005 var
Bellimi L nin geleceği tarih bende 9005 var
Benim teldede aynısı var.yani şair bu şiirinde diyor ki; papatyayı bekliyorsan ilkbaharı bekle sevdiceğim,gülün ömrü az olsun gül benim olmayınca ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulama güncellendi bu çıktı ortaya..
4.4.4 gelecek mi dersin?bu arada gdrive gmaps chrome da güncellendi.4.4.4 güncelleme öncesi küçük hazırlıklar.
S4 ilk alacakmış. Samsung alırken bunları kafaya takmaman lazımdıgelmesi lazımdı.Ertelenmiş olsa dahi androıd L ocak şubat belki de martta gelir.Ne günlere kaldık.s3 4.3ü bekledim geç geldi note 3üm oldu onda da aynı fiyasko.yemin ederim s5 ve note 4 ün ekstra ayrıcalığı yok !
klasik bir gelenek oldu bu 
forumda sammobilden alıntı liste olan konu var zaten.orada güncellemenin bittiği ve dağıtım tarihi yazıyo4.4.4 gelecek olsaydı sammobile dağıtım listesini verirdi zaten boş bekleyişler...
L gelecek direk