Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

xmustx

xmustx

Üye
imzaladım

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

kiko60

kiko60

Üye
imzaladım :)

• Beğen
omursevim

omursevim

Üye
arkadaşlar note 3 ü root yüklerken ekran dondu kaldı ne yapmam lazım yüklemiyor bir kısmını yükledi ve ekran öle kaldı bi yardım edin lütfen

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
arkadaşlar note 3 ü root yüklerken ekran dondu kaldı ne yapmam lazım yüklemiyor bir kısmını yükledi ve ekran öle kaldı bi yardım edin lütfen
Ses kısma + menü tuşu + güç tuşuna basılı tut odin mode a girecektir. Sammobile/firmware bölümünde N9000Q yaz baştakini indir ve odindeki pda kısmına tıklayıp indirdiğini seç. Start a bas eskisi gibi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: omursevim
omursevim

omursevim

Üye
tamam kardeşim
çok teşekkür ederim.allah razı olsun fena halde korkmuş durumdayım :)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
tamam kardeşim
çok teşekkür ederim.allah razı olsun fena halde korkmuş durumdayım :)
Rica ederim. Yardımcı olduysam sevindim :)

Heyecanla L yi bekliyorum ama hemen kurmamak lazım bi tadını almak için heyecan duymak gerekiyor bence. çok hoşuma gidiyor.:D

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
mirzasinan

mirzasinan

Üye
Bellimi L nin geleceği tarih bende 9005 var

xmustx

xmustx

Üye
yani şair bu şiirinde diyor ki; papatyayı bekliyorsan ilkbaharı bekle sevdiceğim,gülün ömrü az olsun gül benim olmayınca ..

uygulama güncellendi bu çıktı ortaya..

• Beğen
Tepkiler: dark0045 ve karakartal44

yaren_70

Üye
yani şair bu şiirinde diyor ki; papatyayı bekliyorsan ilkbaharı bekle sevdiceğim,gülün ömrü az olsun gül benim olmayınca ..

uygulama güncellendi bu çıktı ortaya..
Benim teldede aynısı var.

xmustx

xmustx

Üye
bu arada gdrive gmaps chrome da güncellendi.4.4.4 güncelleme öncesi küçük hazırlıklar.

xmustx

xmustx

Üye
gelmesi lazımdı.Ertelenmiş olsa dahi androıd L ocak şubat belki de martta gelir.Ne günlere kaldık.s3 4.3ü bekledim geç geldi note 3üm oldu onda da aynı fiyasko.yemin ederim s5 ve note 4 ün ekstra ayrıcalığı yok !

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
gelmesi lazımdı.Ertelenmiş olsa dahi androıd L ocak şubat belki de martta gelir.Ne günlere kaldık.s3 4.3ü bekledim geç geldi note 3üm oldu onda da aynı fiyasko.yemin ederim s5 ve note 4 ün ekstra ayrıcalığı yok !
S4 ilk alacakmış. Samsung alırken bunları kafaya takmaman lazımdı :) klasik bir gelenek oldu bu :)

xmustx

xmustx

Üye
iyi de o zaman benim takas ettiğim cihaz ve fark parası işime geldi.

FastAsHeLL

FastAsHeLL

Üye
4.4.4 gelecek olsaydı sammobile dağıtım listesini verirdi zaten boş bekleyişler...

L gelecek direk

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bende imzaladım ama buraya yazmadım herkes gibi :hih:

• Beğen
xmustx

xmustx

Üye
4.4.4 gelecek olsaydı sammobile dağıtım listesini verirdi zaten boş bekleyişler...

L gelecek direk
forumda sammobilden alıntı liste olan konu var zaten.orada güncellemenin bittiği ve dağıtım tarihi yazıyo

• Beğen

Üst Alt