Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

mirzasinan

mirzasinan

Üye
Arkadaşlar bende N9005 var telefonun kamerası n900 e oranla hiç güzel cekmiyo
Note2 bile daha güzel çekiyor neden olabilor

02samsat

02samsat

Üye
Arkadaşlar bende N9005 var telefonun kamerası n900 e oranla hiç güzel cekmiyo
Note2 bile daha güzel çekiyor neden olabilor

Merhaba
Bende de N9005 var kamerası gayet güzel. Eğer yapmamış isen Kamera ayarlarıni bir sıfırlamayi dener misin

Murat Alper

Murat Alper

Üye
arkadaslar bir soru soracaktımda internette gsmavm diye bir site samsung ürünlerinin satıldığı bir site güvenilirmidir orası acaba alışveriş yapan varmı

002851

Üye
Ben o siteden bir kaç kere alışveriş yaptım güvenilir bir site

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Selam dostlar arayüzünüzün keyfini çıkarın yakında L ile arayüz değişecek :D

• Beğen
Tepkiler: kiko60
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dün telefonu kafa hizamda tutuyordum boyum şuan 1.75 s-view kap vardı elimden kaymasiyla s-viewin firlamasi bir oldu :( şükür ki ekranda çizik yok ama Kulaklık girişi sıkıntılı oldu biraz tam girmiyor ama ses kalitesi aynı. Birde s pen eskisinden daha zor çıkıyor. Sizce garanti kaç lira alir dersiniz? Ben toptan yan çerçeveleri değiştireyim diyorum ama şuan şansıma soyulma olmadı birde gidip bana Çinde üretilmiş note 3 kasalarından takarlarsa daha beter olur? Daha önceden garantiye veren var mı çerçeve için kaç lira alıyorlar?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dostlar benim anlamadığım şey telefon mc5 olsun Asphalt 8 olsun tamam zerre kasmıyor ama uzun süreli stock rom kullanınca mesela google drive bile güncellense telefon bi anda kendini durduruyor? Siz dede bu böylemi? Sadece google playden uygulama güncellerken oluyor galaxy appten güncellemelerde herhangi bir kasma olmuyor?

Anil-D

Anil-D

Üye
420

xmustx

xmustx

Üye
Dün telefonu kafa hizamda tutuyordum boyum şuan 1.75 s-view kap vardı elimden kaymasiyla s-viewin firlamasi bir oldu :( şükür ki ekranda çizik yok ama Kulaklık girişi sıkıntılı oldu biraz tam girmiyor ama ses kalitesi aynı. Birde s pen eskisinden daha zor çıkıyor. Sizce garanti kaç lira alir dersiniz? Ben toptan yan çerçeveleri değiştireyim diyorum ama şuan şansıma soyulma olmadı birde gidip bana Çinde üretilmiş note 3 kasalarından takarlarsa daha beter olur? Daha önceden garantiye veren var mı çerçeve için kaç lira alıyorlar?
çerçeve kasa ile beraber değişiyor.bu yüzden maliyetli 800 lira civarı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
xmustx

xmustx

Üye
değişirler hacı :) jet siyahı gayet estetik ;)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Anil-D

Anil-D

Üye
Ne 800 u 420 tl ye degistirdik biz

xmustx

xmustx

Üye
anıl benim note 3ü ilk sahibi duvara çarpıyo sonra bunu yaptırıyo olay 6 ay önce.cam kasa vesaire dahil servisin aldığı para bu.sonra da ben takas ve parayla alıyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
Arkadas degistittirdi kasayi s5 420 tl aldilar ya lisin var

xmustx

xmustx

Üye
note 3 üde bi sor.camıyla beraber :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bütün note 3 kullanıcıları lütfen linkteki oylamaya destek olurmusunuz? Eger hedefe ulaşırsak offical cynogenmod gelecek. Lütfen dikkate alın. Teşekkür ederim.

Üst Alt