FastAsHeLL
Üye
İngilizceyle uğraşmak istemeyen arkadaşlar için cm11
SG Note 3((Exynos))[ROM] [SM-N900] [Pre-Alpha] CyanogenMod - MaxiCep
How about stability and issues ?

İngilizceyle uğraşmak istemeyen arkadaşlar için cm11
SG Note 3((Exynos))[ROM] [SM-N900] [Pre-Alpha] CyanogenMod - MaxiCep

Arkadaşlar bende N9005 var telefonun kamerası n900 e oranla hiç güzel cekmiyo
Note2 bile daha güzel çekiyor neden olabilor
Kesin mi pekiSelam dostlar arayüzünüzün keyfini çıkarın yakında L ile arayüz değişecek![]()

S4 için sammobile da haber vardı. S4 değişecek deniyorsa note 3 te kesi değişir.Kesin mi peki![]()
hadi inşallahS4 için sammobile da haber vardı. S4 değişecek deniyorsa note 3 te kesi değişir.![]()

şükür ki ekranda çizik yok ama Kulaklık girişi sıkıntılı oldu biraz tam girmiyor ama ses kalitesi aynı. Birde s pen eskisinden daha zor çıkıyor. Sizce garanti kaç lira alir dersiniz? Ben toptan yan çerçeveleri değiştireyim diyorum ama şuan şansıma soyulma olmadı birde gidip bana Çinde üretilmiş note 3 kasalarından takarlarsa daha beter olur? Daha önceden garantiye veren var mı çerçeve için kaç lira alıyorlar?çerçeve kasa ile beraber değişiyor.bu yüzden maliyetli 800 lira civarıDün telefonu kafa hizamda tutuyordum boyum şuan 1.75 s-view kap vardı elimden kaymasiyla s-viewin firlamasi bir olduşükür ki ekranda çizik yok ama Kulaklık girişi sıkıntılı oldu biraz tam girmiyor ama ses kalitesi aynı. Birde s pen eskisinden daha zor çıkıyor. Sizce garanti kaç lira alir dersiniz? Ben toptan yan çerçeveleri değiştireyim diyorum ama şuan şansıma soyulma olmadı birde gidip bana Çinde üretilmiş note 3 kasalarından takarlarsa daha beter olur? Daha önceden garantiye veren var mı çerçeve için kaç lira alıyorlar?
Ben kasayı kırsam siyah kasa ile değiştirirler mi? Benim telefon beyaz beyaz sıktıçerçeve kasa ile beraber değişiyor.bu yüzden maliyetli 800 lira civarı